22bet Értékelés:

22bet

100% bónusz
35 000 HUF-ig

22bet Vélemények

A 22bet az egyik a legkeresettebb fogadó oldalak közé tartozik Magyarországon. A 2017-ben alapított fogadóiroda egészen stabil alapokat épített ki itthon.

 • A 22bet Magyarországon szorosan követi Bet365, az Unibet, és a Betfair fogadóirodákat és egészen jó opció lehet, ha fentieket figyelembe véve keresel egy alternatívát.

Sportfogadást tekintve egy dolgot mindenképp érdemes kiemelni. A kombinált fogadást. A 22bet kicsit másabb módon közelíti meg a kombinált sportfogadást, mivel itt az események bekövetkezése mellett és ellen is lehet fogadni.

 • Ezzel együtt olyan népszerű sportfogadásokat is lehet tenni, mint az ázsiai hendikep, a dupla esély, valamint az eseményekhez kötött speciálisok is.

A 22bet magyar eléréséhez sincs szükség külön alternatív linkre, vagy egyedi módszerekre. A 22bet magyar weboldala rendben betölt a 22bet.com/hu, magyarországi webcímen.22bet Vélemények Összességében: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★ 10/8

22bet magyar: 22bet.com/hu

22bet ismertető

 • Ázsiai hendikep
 • 22bet iOS és Android app
 • Rengeteg e-sport
 • Live stream
 • Magyar ügyfélszolgálat
 • Néha lassú ügyfélszolgálat
 • Nehezebben kijátszható bónusz
Üdvözlóbónusz
6/10
Fogadási kínálat
10/10
App
10/10
Be- és kifizetések
7/10
Sportfogadás
9/10
Ügyfélszolgálat
7/10
Összességében
7/10
22bet Alapadatok
Weboldal 22bet.com/hu
Szolgáltatásoksportfogadás, online kaszinó, élő kaszinó, póker, bingó, e-sports, TV játékok, 22Games
Befizetési lehetőségekMastercard, Rapid transfer, paysafecard, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, és még további e-pénztárcák és kriptovaluták
Kifizetési rendszerekSkrill, Neteller és még további é-pénztárcák és kriptovaluták
Odds szolgáltatóTonybet
Fogadási funkciókélő fogadás, cash out
Kaszinójáték típusokslotok, asztali játékok, kártyajátékok
Kaszinó szolgáltatóTöbbek között 1x2 Network, Amatic Industries, Apollo Games, Asia Gaming
AppAndroid, iOS
Ügyfélszolgálatélő chat, email
TulajdonosMarikit Holdings
Alapítási év2017
KözpontCiprus

22bet magyar🇭🇺

A 22bet Magyarországon az egyik legaktívabb sportfogadási oldal manapság, mivel a viszonylag még fiatal oldal, gyorsan bővíti a funkcióit, valamint az elérhető sportokat, sportfogadási piacokat.

Magyarországon alternatív link nélkül is elérhető, valamint a bejelentkezéshez is mindössze a regisztrációkor megadott felhasználónév és jelszó szükséges.

Alternatív linkre már abszolút nincs szükség, így a 22bet elérése is problémamentes. A regisztrációt sem viszik túlzásba, mindössze néhány felhasználói adatot kell megadni, amit majd hitelesíteni kell az első kifizetésig.

Az, hogy mennyire megbízható a 22bet Magyarországon, arról egészen sok eltérő véleményt és személyes tapasztalatot lehet hallani. Ennek az az oka, hogy rengeteg játékos panaszkodik az esetleges kifizetési nehézségekre. Kötelező megemlíteni, hogy a 22bet csak olyan rendszerre fog kifizetést engedélyezni, amivel már befizetést is végeztek.

Ennek köszönhetően érdemes jól megválasztani és az első befizetés előtt utána járni, hogy milyen rendszereket támogat Magyarországon a 22bet.
Annak is mindig érdemes előre utána nézni, hogy a különböző bónuszok milyen feltételeket vonnak maguk után, mert sokszor abból is adódnak kifizetési gondok, hogy a különböző játékszabályok nem teljesültek.

Személyes tapasztalatok iránt pedig érdemes olyan blogokat is figyelembe venni, mint például a Trustpilot. Ott ugyanis több mint 1000+ felhasználó írt már véleményt a 22bet-ről. A Trustpilot igaz globális, így nemcsak a 22bet magyar közössége, de sok más országból játszó felhasználók is írnak egészen megoszló véleményeket.

Magyarországon érdemes olyan hazai blogok felé fordulni, mint például a Gyakori Kérdések, vagy a különböző 22bet és sportfogadási közösségi média csoportok.

A 2017-ben alapított TECHSOLUTIONS (CY) GROUP LIMITED tulajdonában lévő 22bet viszont továbbra is az egyik leginkább keresett sportfogadási oldal Magyarországon.

Amit fontos még kiemelni az az, hogy a Bet22 curacao-i működési engedéllyel rendelkezik (Curacao license No. 8048/JAZ). A Bet22 jogi részét illetően azt találtuk, hogy a jelen helyzet alapján az oldal működése nem áll ellenőrzés alatt olyan független szervezetek és tesztelők által mint pl.: eCOGRA, ESSA vagy a GamCare és az EBAS. Ezt mindenki eldöntheti, hogy mennyire fontos számára.

Összeségében, a 22bet egy nagyon gyorsan növekvő sportfogadási oldal, ami nemcsak Magyarországon, de számos másik országban is nagy sikert aratott. Vannak funkciók, amik ténylegesen hiányoznak az oldalról, de összeségében az oldal rengeteg sportot, fogadási lehetőséget, valamint funkciót használ, ami miatt a nagyobb fogadóirodák közé tartozik.

  22bet sportfogadási előnyök: ✅

   • Választékos sportfogadási kínálat
   • Modern élő fogadási piacok
   • Kriptóban is fogadhatsz
   • Ázsiai hendikep
   • Exchange típusú piacok
   • iOS & Android app
   • A legtöbb e-sport
   • Átlagostól eltérő oddsok
   • Pénteki Bónusz
   • Magyar ügyfélszolgálat

  Amiben javulhat a 22bet: 🛠

   • Elsőre bonyolult kezelőfelület
   • Az ügyfélszolgálat nem mindig reagál gyorsan
   • A pénzfelvétel folyamata sokak szerint nehézkes
   • Eltérő nemzetközi vélemények

  22bet összességében: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐★★ 10/8

  Hogyan néz ki technikailag a 22bet?

  Felhívás! - hosszú, de összefoglaló vélemény a 22bet-ről.

  22bet fogadóiroda - minden egy helyen:

  Ha alternatív sportfogadási oldalt keresel a TippmixPro, az Unibet, a bet365, vagy a Betfair helyett, akkor valószínűleg a 22bet az az oldal, ahol a legtöbb újat tapasztalhatod.

  A 22bet nem feltétlenül a legjobb oldal, ha kizárólag a bónuszok miatt keresel új oldalt, viszont egy nagyon jó opció, ha egyedi fogadási piacokat keresel.

  Magyarországon is egyre népszerűbb pl. az Exchange típusú fogadások, mint pl. a Betfair Tőzsde, és a 22bet is rendelkezik a saját egyedi opcióival.

  A 22bet rengeteg olyan egyedi sportfogadási piacot kínál, ahol az események megtörténése ellen is lehet fogadásokat kötni.

  Jóformán mindenhol kínál egy ellentétes opciót is. Ez alatt azt kell érteni, hogy fogadhatsz arra is, hogy Ronaldo gólt szerez-e az első félidőben, de arra is, hogy Ronaldo nem fog gólt szerezni a félidőben.

  Ez egy csak egyszerű példa, viszont az események között nagyon sok hasonló kombinált fogadás is köthető. Ez pedig egy egészen másfajta sportfogadási élmény.

  A 22bet emellett természetesen felkínálja az összes olyan klasszikus sportfogadási piacot, opciót is, amit akár új játékosként, akár rutinosként kereshetsz. Ilyenek többek között például a(z)

  • ázsiai hendikep
  • európai hendikep
  • intervallum fogadások
  • esemény elsők
  • minden előforduló esemény

  Pl. akár arra is fogadhatsz, hogy fejjel, lábbál, szabadrúgásból, büntetőből stb. születnek majd a gólok.

  Itthon összesen számos kifizetési rendszer áll rendelkezésre. A játékosok több mint száz mód közül válaszhatnak, ebből 25 valamilyen kriptovaluta.

  • Skrill
  • Perfect Money
  • Jeton
  • Paypal
  • Mastercard
  • QIWI
  • Bitcoin
  • B-Pay
  • Rapid Transfer
  • SEPA (Single Euro Payment Area)
  • Payeer

  Befizetésekre több opció érhető el a 22bet-nél, viszont azt érdemes mindig fejben tartani, hogy csak olyan rendszerektől lehet kifizetni, amiről már befizetést is végeztek el.

  ✅Mik a 22bet előnyei? A 22bet egészen eltér egy-egy megszokott oldaltól. Természetesen nem egy 100%-ig kimagasló oldal, viszont a kombinált fogadási piacok tekintetében majdhogynem verhetetlen.

  Rengeteg különleges opció áll rendelkezésre. Az egyetlen hiánya az élő fogadásoknál a live streaming, de ezt sokak talán kiküszöbölik.

  Itt van 22bet app iOS és Android telefonokra is, valamint tényleges nagy választék a sportokban. A foci és az e-sport területén pedig tartja a lépést a világelsőkkel.

  ❌Mik tehát a 22bet legnagyobb hátrányai? Alapjaiban véve, kicsit rendezetlen az oldal, kell egy kicsi idő mire teljesen kiismered a rendszert.

  Emellett a funkcióknál hiányzik a live streaming és korlátozott kifizetési lehetőségeid vannak, valamint a bónuszok területén sincs túl sok választék.

  Az üdvözlő bónusz elég jól hangzik, viszont mindenképp utána kell járni a teljesítési feltételeknek, mivel a 22bet új játékos bónuszának a legnehezebb Magyarországon a kijátszása.

  🏆Összességében, a 22bet egy nagyon jó sportfogadási oldal, ami ténylegesen a legtöbbet keresett opció, amikor valaki bet365, Unibet, TippmixPro, vagy Betfair alternatívát keres.

  Nagyon sok sport, rengeteg fogadási piac, mobil alkalmazás, magyar felület, valamint a folyamatosan bővülő kínálat és az átlagostól eltérő oddsok miatt mindenképp megéri szétnézni legalább egyszer az oldalon.

  22bet Sportfogadás ⚽️

  A 22bet sportfogadási felülete 36 sportágat tartalmaz, amin belül összesen több ezernyi esemény érhető el.

  Természetesen ebbe beletartozik minden olyan esemény is, amiről lehet még nem is hallottál korábban.

  Ami 22bet sportfogadási felületén is jól látszik, hogy itt is a foci uralja a felületet. A foci kerül a legfelső helyre a menüben, valamint az események száma is fociban a legmagasabb.

  Fociban határozottan több mint 1200 esemény érhető el havonta. A meccsekre természetesen a 22bet-nél is köthetőek szimpla fogadások, élő fogadások és kombinált fogadások is.

  22bet Sportfogadas

  A 22bet sportfogadási kínálatában minden esemény megtalálható, amit egy mai játékos keres.

  A 22bet egyik legnagyobb erőssége pont a kombinált fogadásokban rejlik. Legfőképp, ha a foci miatt keresel egy online sportfogadó oldalt.

  Amiben újít a 22bet az az, hogy itt konkrétan megszámlálhatatlan mennyiségű kombinált fogadási piac áll rendelkezésre, de még az olyan meccseken is, ami alapból teljesen elkerülné a figyelmed.

  Az a különlegessége a 22bet kombinált fogadásnak, hogy egyrészt itt nemcsak arra fogadhatsz, hogy milyen esemény fog bekövetkezni, de arra is akár, hogy mi nem.

  Egy egyszerű példa erre, hogy születik-e gól szögletből egy Chelsea - Man U. meccsen. - Igen, vagy nem.

  Ez természetesen csak egy leegyszerűsített példa, viszont egy esemény szinte összes előforduló történésére köthetőek ilyen jellegű kombinált fogadások.

  Ami egy további plusz, hogy ezek a sportfogadási piacok nemcsak fociban, de pl. kosárlabdában, teniszben, jégkorongban, a UFC-ben és az amerikai sportokban is használhatóak.

  Elérhető sportfogadási lehetőségek a 22bet fogadóirodánál

  Mi mindenre lehet fogadást kötni a 22bet-nél?

  Ezekkel a népszerű sportfogadási piacokkal találkozhatsz a 22bet oldalán:

  • Ázsiai hendikep
  • Páros/páratlan
  • Gólok, bünetők
  • Szabálytalanságok
  • Gólszerzési típusok
  • Európai hendikep
  • Félidei események
  • Hármas kimenetel
  • Dupla esély
  • Intervallum fogadások

  A részletes 22bet sportfogadási kínálatért mindenképp érdemes átnézni a 22bet honlapjára, ahol az eseményekhez mérten is leellenőrizheted, hogy milyen aktuális sportfogadási piacok lesznek elérhetőek egy-egy eseményre.

  22bet élő fogadás 🔴

  Mint ahogy néhány sorral fentebb már olvashattad, a 22bet-nél is köthetsz élő fogadásokat, amik az utóbbi néhány évben teljesen új szintre emelték az online sportfogadást.

  Az élő fogadások alatt egy kosár, vagy focimeccs teljes ideje alatt köthetsz fogadást az adott eseményhez felkínált sportfogadási piacokon.

  Tehát fogadhatsz pl. arra, hogy lesz a gól az első 10 percben, ki végzi el a következő szögletet, vagy éppen melyik játékos fog 30 pont fölött zárni egy NBA meccsen.

  Mit érdemes még tudni a 22bet élő fogadásról?

  Az élő fogadások azért is izgalmasak, mert itt már nem fix oddsokkal dolgozol. Ahogy történnek az események a pályán, az oddsok is úgy fognak változni.

  A 22bet élő fogadási ajánlatait az összes felkínált sportban megtalálod. Ha pedig 100%-ig csak az élő eseményeket szeretnéd látni, akkor pedig nincs más teendőd, mint átkattintani az élő felületre.

  A 22bet élő fogadás egyik hátránya viszont, hogy itt nincs cash out. Van egy bizonyos opció, amin keresztül viszont el lehet adni a fogadószelvényt, ha elérhető azon az eseményen, amin az élő fogadás történik.

  22bet Elo fogadas

  A 22bet élő fogadásai a menüben lévő összes sportra elérhetőek.

  22bet élő közvetítés 📺

  A 22bet live streaming szolgáltatása már hátrányba kerül a nagyobb sportfogadási oldalakéval szemben.

  A 22bet nem rendelkezik live streaming funkcióval, így a sporteseményeket nem lehet élőben követni a 22bet oldalán.

  A 22bet élő fogadásait leginkább digitális táblák, a szokásos mozgó kijelzők és statisztikai adatok kísérik.

  Ha úgy szeretnél élőben fogadni, hogy közben a meccset is néznéd akkor érdemes külsős forrásból megnézni a meccset, vagy egy olyan sportfogadási oldalt választani, ahol van live streaming.

  Magyarországon jelenleg a külföldi fogadóirodák közül a Betfair, valamint az Unibet kínálnak jó minőségű live streaming szolgáltatást.

  A bet365 élő közvetítés funkciója viszont verhetetlen. Nemcsak Magyarországon, de világszerte. A bet365 live streaming funkciója évente több mint 140 000 eseményt közvetít élőben.

  22bet elérhető fizetési módok 💳

  Itthon összesen számos kifizetési rendszer áll rendelkezésre. A játékosok több mint száz fizetési mód közül válaszhatnak, mint pl.: mobil fizetési lehetőség, e-pénztárcák, bankártyák,pre-paid kártyák. A fizetési lehetőségek sokszínűsége rendkívül szimpatikus tekintve, hogy csak a kriptovaluták közül legalább 25 féle mód közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet.

  • Bank- és hitelkártyák: Visa ,Mastercard
  • Banki átutalás
  • Kriptovaluták: A Bitcoin mellett több mint 25 féle kriptovaluta
  • E-pénztárcák: Skrill, Skrill 1-Tap, Perfect Money, Epay, Sticpay, B-Pay, JETON
  • Fizetési rendszerek: NETELLER, ecoPayz, Payeer, PayPal, RapidTransfer, SEPA
  • Pre-paid kártyák: Paysafecard
  • Amit viszont azt érdemes mindig fejben tartani, hogy csak olyan rendszerektől lehet kifizetni, amiről már befizetést is végeztek el.

  22bet cash out 💵

  A 22bet cash out szempontjából is hátrányba kerül a kicsivel fentebb említett nagy sportfogadási oldalakkal szemben. (Unibet, bet365, Betfair)

  A 22bet ugyanis nem rendelkezik cash out funkcióval, ezt mindenképp tartsd figyelemmel, ha a cash out funkció nagyon fontos számodra.

  Hogyan köss egy fogadást a 22bet oldalán?

  A 22bet sportfogadás menete sem okoz meglepetéseket. Az események kiválasztása és a tétek megtétele is elvégezhető néhány percben.

  Ettől függetlenül mindig érdemes teljesen átnézni a különböző sportfogadási piacokat, valamint a fogadás véglegesítése előtt a fogadószelvényt is, hogy csak azok az események kerüljenek megkötésre, amikre valóban tétet szeretnél tenni.

  Idő: 5-15 perc

  Hogyan koss egy fogadast a 22bet oldalan
  1

  Fiók létrehozása & első befizetés

  Először is a 22bet-nél is csak regisztráció után lehet sportfogadásokat kötni.

  A kezdéshez kattints a lenti 22bet gombra, majd a fiókod elkészítése után végezd el az első befizetésed.

  Ezek után fogod tudni megkötni majd az első sportfogadásaidat.

  2

  Kattints a sport menüre

  A bal oldali menüből tudod kiválasztani, hogy milyen sportra szeretnél fogadni. Amint a sportra kattintasz, utána egy lenyíló sávban megjelenik az összes elérhető bajnokság, torna.

  Böngészd át ezt a menüt, majd kattints a neked szimpatikus sportra, majd azon belül egy bajnokságra, eseményre.

  Hogyan koss egy fogadast a 22bet oldalan
  3

  Sportfogadási piac kiválasztása

  Miután kiválasztottál egy eseményt, utána egyből láthatod, hogy mennyi és milyen sportfogadási piac érhető el az adott meccsre.

  Ezt a listát érdemes átnézni, mert sok érdekes lehetőséget biztosít a 22bet és olyan piacokat is láthatsz, amik aztán meglapozhatják egy időre a sportfogadási stílusod.

  Hogyan koss egy fogadast a 22bet oldalan
  4

  A fógadószelvény

  Amint rákattintasz, vagy érintesz egy sportfogadási piacra, oddsra, az egyből egy választás és megjelenik a fogadószelvényen.

  Ez a fogadószelvény a kijelző jobb oldalán folyamatosan nyomon követhető. Itt bármit módosíthatsz.

  Nagyon fontos, hogy mielőtt véglegesítenéd a fogadást, mindenképp nézd át párszor a szelvényt, hogy csak a neked megfelelő piacok kerüljenek megkötésre.

  Hogyan koss egy fogadast a 22bet oldalan
  5

  22bet sportfogadás véglegesítése

  Utolsó lépésként már csak a feltenni kívánt tétet kell beírni a fogadószelvényen, majd a "Tét elhelyezése" gombra kattintani, érinteni.

  A fogadószelvény a profilodból, valamint PC-n a képernyő jobb oldalán folyamatosan jelen van, ahol bármikor előhívható és megnézhető az aktív szelvényed.

  22bet alternatív link 🔗

  22bet Alternatív Link

  A 22bet szorosan követi a legnépszerűbb sportfogadási oldalakat Magyarországon és immár minden korlát nélkül teheti ezt.

  A közelmúltban időre időre nehezebb volt elérni a 22bet oldalát és különböző alternatív linkekre volt szükség.

  Ma már nincs szükség se nem 22bet alternatív linkekre, sem pedig VPN-re, vagy egyéb trükkökre. A 22bet alternatív link nélkül is könnyen hozzáférhető és használható.

  22bet bónusz 💰

  100% bónusz
  35 000 HUF-ig

  A 22bet üdvözlő bónusz minden újonnan regisztrált játékos számára elérhető és az egyik legnagyobb összeget kínálja.

  Hogyan lehet megkapni a 22bet bónuszt?

  1. Kattints a fenti Kiváltás gombra
  2. Hozz létre egy 22bet profilt
  3. Fizess be minimum 320 HUF értékben
  4. A 22bet üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik

  Ha nem szeretnéd a 22bet üdvözlő bónuszt, akkor jelöld be a "Lemondok a bónuszról" mezőt az első befizetés elvégzésekor.

  Ügyelj a 22bet üdvözlő bónusz megjátszási feltételeire is mivel a 22bet-en kevesebb idő áll rendelkezésre a bónuszösszeg kijátszására.

  22bet bónusz felhasználás & szabályzat
  • A promóció az újonnan regisztrált ügyfelek számára érhető el.
  • A jogosultsághoz minimum 320 HUF, maximum 35 000 HUF értékben kell befizetni.
  • A 100% bónusz a befizetett összeggel fog megegyezni.
  • A bónusz kifizetéséhez a bónuszt meg kell játszani.
  • A kifizetéshez teljesítendő megforgatások száma 5x (Ez azt jelenti, hogy a bónusz kifizetéséhez a bónusz összegét az ötszöröségre kell játszani.)
  • A kijátszáshoz a bónuszösszeg ötszörösével kell gyűjtőfogadásokat tenni. Egy gyűjtőfogadásnak legalább 3 eseményt kell tartalmazni és egy gyűjtőfogadáson belül legalább 3 eseménynek kell min. 1.40-es szorzóval rendelkeznie.
  • A bónusz kijátszására 7 nap áll rendelkezésre.
  • A bónusz összege a sikeres kijátszás után átkerül a játékos főszámlájára és ezután indítható el a kifizetés.
  • Ha a bónusz nem kerül kijátszásra hét napon belül, akkor a bónuszösszeg, valamint az abból származó nyeremények elvesznek.

  A 22bet üdvözlő bónusszal kapcsolatos részletes felhasználási és megjátszási szabályzat megtalálható a 22bet hivatalos oldalán a Bónuszok menüpont alatt.

  Mielőtt igényled a 22bet üdvözlő bónuszt, mindenképp olvasd át részletesen a teljes felhasználási szabályzatot.

  22bet Udvozlobonusz

  22bet is 100%-os bónuszt kínál az új játékosainak a regisztráció után.

  22bet App📱

  A 22bet egyik pozitív tulajdonsága az iOS & Android alkalmazások.

  Az alkalmazásokat mindenképp a 22bet honlapján keresd, mivel nem találhatóak meg sem a Google Play Store, sem pedig az Apple App Store kínálatában.

  Ez viszont ne tévesszen meg, a 22bet alkalmazás szuperül ki van építve és sok esetben még könnyebb és kényelmesebb sportfogadást is biztosít, mint a PC-s felület.

  22bet alkalmazas

  Android és iOS telefonokra is elérhető a 22bet alkalmazás

  22bet alkalmazás

  22bet alkalmazás letöltése:

  1. A telefon böngészőjéből menj fel a 22bet oldalára
  2. Az oldal felső részében érints az iOS & Android felületre
  3. Érints a neked megfelelő 22bet alkalmazás letöltésére
  4. Engedélyezd a letöltést

  A 22bet alkalmazás ezután letöltődik és ezután a telepítést is elvégezheted. A letöltött telepítőfájl a telefonod Fájlok/Letöltések mappába kerül.

  22bet alkalmazás telepítése:

  1. Lépj be a telefonod Fájlok/Letöltések mappájába
  2. Érints a letöltött 22bet alkalmazás apk fájlra
  3. Engedélyezd a telepítést
  4. A 22bet alkalmazás ezután települ és meg is jelenik a keződképernyőn

  A telepítés után a 22bet alkalmazás ugyanúgy használható, mint bármelyik másik alkalmazás, amit a Store-ból töltöttél le.

  Fontos, hogy csak a hivatalos oldalról töltsd le a 22bet alkalmazást, mert a harmadik féltől származó app ténylegesen károsíthatja a telefonod.

  Továbbá, ha az iOS telepítés nem sikerülne, akkor alternatív megoldásként még megpróbálhatod, hogy átállítod a telefon helyadatait pl. UK-re és utána a UK App Store-ból könnyedén letöltheted a 22bet alkalmazást.

  22bet App- iOS rendszer

  A 22bet App Apple készülékekre letölthető változatáról, csupán csak jót tudunk mondani, azonban azt fontos már az elején megemlítenünk, hogy az app beszerezésre nem a legegyszerűbb! Az appot közvetlenül a fogadóiroda oldaláról tudod letölteni, ehhez azonban találsz egy útmutatót az oldalunkon, így roppant gyorsan és egyszerűen véghez tudod vinni a telepítés folyamatát is.

  ✅ 22bet iOS App előnyei:

  • Élő videó kommentár
  • live stream ( főleg e-sportokhoz)
  • Újlenyomatos belépés az applikációba
  • Gyors működés és egyszerű kialakítás
  • Magyar nyelven fut az alkalmazás
  • Hozzáférés az online Casinóhoz is az appon keresztül
  • Könnyen meg lehet találni minden funkciót

  🛠Amiben fejlődhet a 22bet iOS App:

  • Az app lehetne könnyebben letölthető

  22bet App- Android változat

  A 22bet Android alkalmazásáról azt kell tudnod, hogy annyira jó, hogy letöltés után már nem is akarod majd a böngésződből használni! Mindenképpen ajánljuk, hogy próbáld ki az alkalmazást mert csupa jó véleményt hallottunk eddig ennek a fogadóirodának az applikációjáról!

  ✅ 22bet Android App előnyei:

  • Pre-match fogadás
  • Élő közvetítés
  • Könnyen kezelhető, igényes felület
  • Élő statisztikák az adott matchekhez
  • Magyar felület
  • Hozzáférés az online Casinóhoz is az appon keresztül

  🛠Amiben fejlődhet a 22bet Android App:

  • Nem találtunk ilyet egyelőre

  Legális a 22bet Magyarországon? 📃

  22bet Magyarország

  A 22bet egy engedéllyel rendelkező sportfogadó oldal, ami jelenleg nagyjából 50-60 országban van jelen.

  Magyarországon is elérhető és az EU szabályoknak megfelelő adatvédelmi és titkosítási rendszerrel van ellátva, valamint elfogadott működési engedéllyel is rendelkezik.

  Ezen felül, a 22bet a sportfogadásban ismert TechSolutions Group N.V. tulajdonában van, az engedély száma pedig a 8048/JAZ2017-067. Ezt a licenszt a Curacao Gaming állította ki.

  A 22bet rendelkezik egy újonnan megszerzett engedéllyel is, amit a Kahnawake Gaming Comission állított ki 2021 májusában 00867 számon.

  A 22bet magyar oldala mindenfajta 22bet alternatív link nélkül is hozzáférhető és teljesen szabályosan használható.

  22bet Összegzés 🌟

  A 22bet egy nagyon gyorsan növekvő sportfogadási oldal, ami nemcsak Magyarországon, de számos másik országban, pl. Új-Zélandon, vagy Indiában, Németországban is egyre jobban nő.

  Vannak funkciók, amik ténylegesen hiányoznak az oldalról, mint pl. a live streaming, valamint a cash out, mivel sportfogadási piacokat, valamint élő fogadást is tekintve nagyon sok lehetőség van egyedi sportfogadások megkötésére.

  💰A 22bet habár bónuszokban nem jeleskedik, de az oddsok mindenképp említést érdemelnek. Igaz azért alulmarad pl. az Unibet-hez, vagy bet365-höz képest, de egy még mindig ilyen fiatal oldalnál nem is annyira elvárható, hogy egyből legyűrje a nagyokat.

  📱A 22bet alkalmazás pedig mindenképp megér egy említést, mivel továbbra sincs túlságosan sok sportfogadási app a piacon.

  💵A kifizetési rendszereit tekintve az oldal hallgatott a korábbi kritikánkra és mára rengeteg fizetési lehetőség közül választhatunk.

  🏆Összességében, viszont egy szimpatikus és erős oldal a 22bet, ami ha javít az itt is felvetett kritikán, akkor mindenképp a bet365, Unibet, Betfair, TippmixPro nyomaiba eredhet.

  Most már jóformán mindent tudsz a 22bet sportfogadási oldalról. Ha neked is szimpatikus az oldal, akkor klikkelj egyszerűen a lenti 22bet gombra és ismerd meg a 22bet-et a honlapon keresztül is.

  22bet GYIK

  Mit kell tudni a 22bet-ről?

  A 22bet az utóbbi néhány év egyik legjobban fejlődő, feltörekvő sportfogadási oldala. Jelenleg nagyjából 50-60 országban érhető el és egészen népszerű oldal.

  Magyarországon a TippmixPro, bet365, Unibet és Betfair után pedig az ötödik legnépszerűbb sportfogadási oldal.

  A tulajdonosa egy bizonyos TechSolution Group N.V., akik Cipruson vannak bejegyezve. A 22bet pedig kettő engedéllyel is rendelkezik. Az egyiket a Curacao Gaming állította ki 8048/JAZ2017-067 -es számon.

  A másik engedélyét pedig 2021 májusában a Kahnawake Gaming Commision 00867-es számon.

  A 22bet az EU miatt Magyarországon is szabályosan üzemelhet. A 22bet adatvédelmi, adatkezelési szabályzata így megegyezik az EU által kért előírásoknak.

  A 22bet nemcsak Magyarországon, de pl. Németország, Új-Zéland és India közkedvelt oldali közé is tartozik.

  Ismerd meg a 22bet oldalát

  Hol találok 22bet alternatív linket?

  Ma már nincs szükség alternatív linkre ahhoz, hogy használhasd a 22bet szolgáltatásait. Az oldal a böngészőbe begépelve minden probléma nélkül betölt.

  A sportfogadasioldalak.com található 22bet linkek pedig ugyanúgy a 22bet által használt linkek, így egyből a 22bet-re irányítanak.

  Van a 22bet magyar oldal?

  Igen, a 22bet magyar oldallal is rendelkezik és a magyar felület sokkal pontosabb magyar fordítást kapott, mint néhány újabb sportfogadó iroda.

  A lenti linkre kattintva automatikusan a 22bet magyar oldalára ugorhatsz.

  22bet magyar

  Mit kell tudni a 22bet kifizetésről?

  A 22bet kifizetés korlátozottabb lehetőségeket biztosít Magyarországon, mint sok másik országban.

  Itthon 35 opció áll rendelkezésre kifizetésekre, de ebből 28 kripto és csak 7 olyan rendszer van, ami e-tárca, vagy internetes rendszer.

  22bet kifizetés:

  Jelen pillanatban ezekkel a rendszerekkel tudsz 22bet kifizetéseket kezdeményezni:

  • Skrill
  • Perfect Money
  • Jeton E-tárca
  • Rapid Transfer
  • SEPA Transfer
  • Neteller
  • Payeer

  Fontos, hogy csak olyan rendszerrel tudsz majd kifizetést indítani, amivel már legalább egy befizetést is elvégeztél.

  A 22bet kifizetések ezután megközelítőleg 1-5 napon belül teljesülnek, a minimum kifizetési limitek pedig rendszerektől függően változnak. Pl.:

  • Skrill: min. 720 HUF
  • Neteller: min. 1800 HUF
  • SEPA: min. 18 000 HUF

  A 22bet kifizetési kérelmeket pedig a profilodban tudod leadni a "Kifizetés a számlámról" menüpontban.

  Hogyan zajlik a 22bet regisztráció?

  A 22bet regisztrációs folyamata mindössze néhány percet vesz csak igénybe és a következő lépésekből épül fel:

  1. Kattints a 22bet regisztrációra
  2. Kattints a Fogadj Most felületre
  3. Add meg a kért adatokat
  4. Kattints a 22bet regisztrációra

  Ezután már tagja is vagy a 22bet közösségénék. A regisztráció során pedig a következő adatokat kell megadnod:

  • Név
  • Email cím
  • Jelszó a belépéshez
  • Ország

  Miután regisztráltál a 22bet oldalán utána pedig még meg kell adnod a személyazonosságod hitelesítéséhez a következőket:

  • Születési idő
  • Személyazonosságot igazoló dokumentum száma
  • Lakcím

  Van 22bet Android alkalmazás?

  Igen, a 22bet Android alkalmazása könnyen letölthető a 22bet honlapjáról.

  22bet Android alkalmazás letöltése:

  1. Menj fel a telefon böngészőjéből a 22bet honlapjára
  2. Az oldal felső részén érints az App ikonra
  3. Érints a 22bet Android alkalmazás letöltésére
  4. Engedélyezd a letöltést

  A 22bet Android alkalmzás ezután letöltődik a telefonod Fájlok/Letöltések mappájába, ahonnét elvégezhető a telepítés.

  22bet Android alkalmazás telepítés:

  1. Lépj be a telefon Fájlok/Letöltések mappába
  2. Érints a 22bet Android alkalmazás apk-ra
  3. Engedélyezd a telefonodnak a telepítést
  4. A 22bet Android alkalmazás ezután feltelpül

  Miután a telepítés véget ér, az alkalmazás megjelenik a kezdőképernyőn. Innentől kezdve ugyanúgy használhatod, mint bármelyik másik olyan alkalmazást, amit a Google Play Store-ból töltesz le.

  Van 22bet alkalmazás iOS telefonra is?

  Igen, a 22bet alkalmazás iOS telefonra is letölthető.

  1. Az iPhone-ról menj fel a 22bet oldalára
  2. A felső részen érints az App felületre
  3. Érints az iOS app letöltésére
  4. A 22bet iOS app ezután letöltődik az iPhone-ra

  A telepítést az iPhone letöltéseiből végezheted el, viszont ügyelj arra, hogy a beállításaidban engedélyezned kell az alkalmazások külső forrásból történő telepítését.

  Milyen 22bet bónuszok vannak?

  Bónuszok tekintetében nem feltétlenül a 22bet a legjobb. Egészen kevés bónusz érhető el az oldalon és exkluzív ajánlatok sem nagyon érkeznek.

  22bet bónuszok:

  A következő bónuszokkal találkozhatsz a 22bet oldalán:

  • 22bet üdvözlő bónusz
  • Heti újratöltési bónusz
  • Gyűjtőfogadás bónusz
  • Bónusz vesztes fogadások után

  Ha a 22bet bónuszait veszed igénybe, akkor is mindenképp olvasd mindig végig a felhasználási feltételeket, mivel a 22bet bónuszok kijátszási szabályai általában szigorúbbak, mint más oldalakon.

  22bet Értékelés

  22bet Sport Bónusz

  100% bónusz 35 000 HUF-ig