22bet Értékelés:

22bet

100% bónusz
35 000 HUF-ig

22bet Vélemény

Szabó László

Szabó László

A 2017-ben megalakuló 22bet kétségkívül napjaink egyik legjobb fogadóirodája. Széleskörűen fogadhatunk kiváló oddsokkal számos sportágra különböző fogadási piacokon akár otthonról online, vagy mobilról Magyarország teljes területéről bármely platformon.


22bet Erősségek & Gyengeségek

 • Ázsiai hendikep
 • Mobil appok
 • Élő közvetítés / Live streaming
 • Elsőre kicsit bonyolult navigáció
 • Néha lassú ügyfélszolgálat
Kezdő bónusz
10/10
Fogadási Lehetőségek
10/10
Appok & Mobil kezelhetőség
10/10
Be-és Kifizetések
10/10
Fogadási élmény
9/10
Ügyfélszolgálat
8/10
Összességében
10/10
22bet Alapadatok
Weboldal 22bet.com/hu
Fogadási lehetőségeksportfogadás, online kaszinó, élő kaszinó, póker, bingó, e-sports, TV játékok, 22Games
Befizetési lehetőségekMastercard, Visa, Rapid transfer, paysafecard, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, és még további e-pénztárcák és kriptovaluták
Kifizetési rendszerekMastercard, Visa, Skrill, Skrill 1-Tap és még további é-pénztárcák és kriptovaluták
Oddsok kiállítójaTonybet
Elérhető fogadási funkciókélő fogadás, cash out
Kaszinójátékok típusaislotok, asztali játékok, kártyajátékok
Kaszinójátékok szolgáltatóiTöbbek között 1x2 Network, Amatic Industries, Apollo Games, Asia Gaming
AlkalmazásokAndroid, iOS
Ügyfélszolgálatélő chat, email
ÜzemeltetőMarikit Holdings
Alapítási év2017
KözpontCiprus

22bet Vélemények

Azok a sportfogadók, akik már tapasztaltabbak is, a 22Bet még inkább megfontolandó fogadási opció lehet, mivel sem oddsokban, sem pedig fogadási ajánlatokban nincs hiány.

Miért az egyik legjobb a 22bet? 🥇

  • Talán nincs is olyan sport a rendszerükben, amire ne lenne lehetőségünk fogadni.
  • Elérhető live stream opció, így az események élő közvetítésben is megtekinthetők.
  • Számos online versenyre fogadhatunk, akár e-sportban is, amiket rendszeresen listáznak a honlapon.
  • Az elérhető sportfogadó játékaik száma különböző kategóriákra vannak osztva, így minden fogadni vágyó játékos megtalálja a számításait.
  • Kiemelkedő oddsokkal fogadhatunk mind a kisebb, mind pedig a nagyobb eseményekre.

Vannak-e hátrányai a 22bet-nek? ❌

  • Akik most ismerkednek a sportfogadás világával, azoknak első látásra nehezebben navigálható az oldal.

22bet Összességében 💯

  • Még csak 2017 óta érhető el az oldal, viszont ezidő alatt szembetűnő, folyamatos fejlődésen ment keresztül, amit továbbra is fenntartanak minőségi ajánlatokkal, oddsokkal.
  • A 22Bet mobilon, iPad-en, vagy más android tableten is jól fut és dizájn szempontjából jól is néz ki. Saját alkalmazásukkal még inkább gyorsabb és kényelmesebb az oldalon töltött idő.
  • Magas összegű sign up (regisztrációs bónuszt) bónuszt is igénybe vehetünk egyből a regisztráció után.
  • Heti szintű “újratöltve” bónuszaik, illetve versenyeik pedig gondoskodnak arról, hogy legyen miért visszatérnünk és fogadnunk az oldalon.

22bet Magyarország 🇭🇺

A 22bet egy engedéllyel rendelkező, szabályosan működő fogadóiroda. Az engedélyét a curacao-i állam bocsátotta ki, valamint az Európai Unióban is engedélyezett a használata, tehát Magyarországon is. A licensze 8048/JAZ számon van nyilvántartva és a kibocsátásának a dátuma 2018. november 16.

A licensz kibocsátásának az évszáma arra is utal, hogy a 22bet még egy fiatal fogadóiroda, viszont ez elmúlt években ugrásszerűen megnövekedd a népszerűsége. Ma pedig már több, mint 50 országban elérhető.

A 22bet egy szabályos keretek között működő fogadóiroda, amit magyarul is elérhetünk Magyarország bármely pontjáról.

22bet Üdvözlőbónusz

100% bónusz
35 000 HUF-ig

22bet üdvözlőbónusz

A 22bet üdvözlő, vagy másnéven első befizetési bónusza minden újonnan regisztrált játékos számára elérhető és az egyik legnagyobb összeget kínálja a játékosoknak.

Így jutsz hozzá a 22bet üdvözlőbónuszhoz

 1. Kattints a fenti Kiváltás ikonra
 2. Hozz létre egy 22bet profilt a kért adatok megadásával
 3. Fizess be minimum 320 HUF, maximum 35 000 HUF értékben
 4. A befizetés automatikusan jóváíródik, a 100% bónusz pedig a befizetett összeggel fog megegyezni
22bet Üdvözlőbónusz felhasználás & szabályzat
 • A promóció az újonnan regisztrált ügyfelek számára érhető el
 • A jogosultsághoz minimum 320 HUF, maximum 35 000 HUF értékben kell befizetni
 • A 100% bónusz a befizetett összeggel fog megegyezni
 • A bónusz kifizetéséhez a bónuszt megforgatásra került
 • A kijátszási (megforgatási) követelmény x5-ös és legalább három eseményt kell tartalmaznia, eseményenként legalább 1.40-es szorzókkal (Ez azt jelenti, hogy a kijátszás során a bónusz akkor kérhető kifizetésre, ha a befizetett összegünk legalább ötszöröse a nyereményünk összege, valamint a fogadásban legalább 3 eseményre tettünk téteket és minden egyes esemény szorzója legalább 1.40, vagy magasabb)
 • A bónusz kijátszására 7 nap áll rendelkezésre. A határidő lejárta után a bónusz és az abból származó nyeremények elvesznek

A 22bet üdvözlőbónusszal kapcsolatos részletes felhasználási és megjátszási szabályzat megtalálható a 22bet hivatalos oldalán a Promóciók menüpont alatt.

22bet Udvozlobonusz

Szerezz 100% bónuszt a regisztráció után

22bet Sportfogadás


Amint fent vagyunk a 22Bet oldalán, nem tudjuk nem észrevenni, hogy mennyire forgalmas az oldal. A képernyő közepe, jobb és bal oldala, valamint a sportfogadó oldal felső része is információt a különböző eseményekről. A képernyő felső részén található a fogadóiroda általános menüje. Itt választható ki többek között a sportfogadás, az élő fogadás, kaszinó, valamint az elérhető bónuszok és játékok bármelyike is.

A képernyő közepén jelennek meg az éppen aktuális élő fogadási lehetőségek, amelyeket az eseményeknek, sportoknak megfelelően át is állíthatunk.

A képernyő bal oldalán találhatóak a különböző sportfogadási piacok, amelyek további kategóriákra, országok szerinti bajnokságokra, fogadási eseményekre bonthatók le.

22bet Sportfogadas

A 22bet sportfogadási kínálatában minden esemény megtalálható, amit egy mai játékos keres.

A jobb oldali részleg pedig olyan közelgő, vagy már éppen futó eseményeket listáz, amelyeket nagy várakozás előznek meg. Itt a csapatok címerei, játékosok fotói, képei rendszerint megjelennek, amik az oldal stílusához is hozzájárulnak.

Sportfogadások tekintetében a 22Bet az e-sports rajongói felé is kínál fogadási lehetőségeket egészen széles skálán. Ennek az opciónak köszönhetően fogadhatunk például CS:GO, DOTA, vagy akár Overwatch meccsekre is.

Miután megtesszük tétjeinket az adott eseményekre, a jobb oldali sávban megjelenik egy fogadási szelvény. Ez a szelvény mindvégig egyszerűen figyelemmel kísérhető, mivel a jobb oldali sáv végig nyomon követhető, még az oldal frissítése után is.

Első látásra talán túl sok sportfogadási lehetőség, ajánlat jelenik meg az oldalon, viszont határozottan sokak kedvence lehet a 22Bet a széleskörű fogadási kínálatával.

22bet GYIK

⚠️ Biztonságos a 22bet oldalán regisztrálni?

Igen, biztonságos. A 22bet egy engedéllyel rendelkező fogadóiroda. Az engedélyét a curacao-i kormány bocsátotta ki, amit az Európai Únió is elfogad, így teljesen szabályos keretek között működik.

🧭 Hogyan érhetem el a 22bet weboldalát?

Ezen az oldalon található összes 22bet link a fogadóiroda hivatalos oldalára irányít. Ezen felül a 22bet.com/hu oldalon érhető el az oldal.

⏰ Mennyi időbe telik a 22bet kifizetés teljesülése?

A tranzakciókat a fizetési szolgáltatók kezelik, így a pénzfelvétel ideje a kiválasztott fizetési mód függvényében változhat. E-pénztárcák esetében a tranzakciók jóváhagyása nem vehet igénybe 15 percnél többet. Bankkártyára történő kifizetéseknél 7 munkanapon belül teljesül a kérelem. Kriptovaluták esetében pedig legfeljebb 24 órát vehet igénybe a pénzfelvétel.

🇭🇺 Elérhető magyar nyelven a 22bet?

Igen, a 22Bet teljes weboldala elérhető magyar nyelven is. Sportfogadásainkat és az online kaszinó ajánlatait is magyarul láthatjuk.

📱Vannak 22bet mobil alkalmazások?

Igen, mind a két platformon, iOS & Android, elérhető a 22Bet alkalmazás, amelyet a weboldalról (telefonon keresztül) egyszerűen letölthetünk és telepíthetünk a készülékeinkre.

⌚️Mennyi időbe telik amíg a 22bet bónusz jóváíródik?

A 22bet bónuszok a befizetést követően automatikusan jóváíródnak a játékosok számláján. Ellenkező esetben forduljunk az élő chat-hez.

💰Hogyan működik a 22bet kifizetés?

A 22bet kifizetéseket a Személyes Profilban, majd a “Kifizetés a számláról” felületen találjuk.

💶 Fizethetek be a 22bet számlámra egy barátom, vagy más családtagom után?

Hacsak lehet, akkor olyan forrásból fizessünk be, olyan számláról, ami a mi, játékosok nevén van.

💾 Miért kéri el a 22bet a személyes adataimat?

Az adatok a személyes profilunk hitelesítéséhez és a biztonságos játék biztosításának érdekét szolgálják. A játékos számlánk hitelesítéséhez egy igazolványt, lakcímet, valamint születési helyünket és a születési helyet kell megadni.

22bet Regisztráció

A regisztráció körülbelül 5 percet vesz igénybe és már tagjai is vagyunk az oldalnak. Fontos, hogy a regisztrációkor megadott email címre érkezett 22bet linken erősítsük meg a regisztrációnkat, mert anélkül nem tudunk sportfogadásokat kötni. Ha az email nem érkezik meg rövid időn belül, akkor értesítsük az ügyfélszolgálatot.

Így regisztrálj a 22bet oldalán:

  22bet Regisztracio

  A regisztráció csupán négy mező kitöltéséből és két kattintásból áll

  22bet Fiókhitelesítés

  A regisztráció egy nagyon gyors és könnyű folyamat, ahol összesen néhány alapadatot kell megadnunk. A játékhoz és a befizetéshez azonban meg kell adnunk néhány további személyes adatot. Ezek a születési hely és év, állandó lakcím, valamint egy személyazonosságot igazoló dokumentum, ami a személyi igazolványunk is lehet. Ezekre azért van szükség, hogy igazoljuk a 22bet felé, hogy legálisan játszunk, tehát 18 éven felüliek vagyunk, valamint a fogadóiroda is le tudja ellenőrizni, hogy mi magunk is szabályosan szeretnénk játszani.

  22bet így hitelesítsd a fiókod

  1. A regisztráció után lépj be a személyes profilodba
  2. Töltsd ki a megcsillagozott mezőket
  3. Kattints a Mentésre
  4. Indulhat a játék

  22bet Befizetés

  A befizetési lehetőségek terén szinte verhetetlen a 22bet.

  A regisztráció és a fiókazonosítás után elvégezhetjük az első befizetésünket, amire számos választási lehetőséget biztosít a fogadóiroda. Használhatunk betéti kártyákat, e-pénztárcákat, banki átutalást, különböző fizetési rendszereket és kriptovaluták tucatjait is.

  A befizetés egy nagyon egyszerű folyamat és a befizetni kívánt összeg automatikuson, azonnal jóváíródik a számlámkon.

  22bet így fizess be

  1. Kattints a zöld Befizetés gombra
  2. A felugró listából válaszd ki a számodra legkedvezőbb befizetési módot
  3. Add meg a bifizetni kívánt összeget és kattints a Megerősítésre
  4. A megjelenő 22bet befizetési panelben töltsd ki a maradék mezőket és kattints a Pay-re, amivel kész is vagy

  A befizetések automatikusan, azonnal jóváíródnak annak érdekében, hogy mihamarabb fogadhassunk. Befizetési limitek pedig nincsenek.

  22bet Befizetési lehetőségek
  • Mastercard
  • Visa
  • paysafecard
  • QIWI
  • Skrill
  • Skrill 1-Tap
  • Perfect Money
  • Epay
  • Jeton Wallet
  • Sticpay
  • Neteller
  • Rapid Transfer
  • Bitcoin és még több tucatnyi kriptovaluta (a részletes lista a kriptovalutákkal elérhető a 22bet oldalán a befizetési lehetőségeknél)

  22bet Kifizetések

  A 22bet kifizetései is nagyon hasonló keretek között mozognak, mint a befizetési módszerek. Kifizetési módszerekből sincs hiány, a kifizetési kérelmek leadása pedig gyors és egyszerű.

  22bet így fizess ki

  1. A profilból lenyíló menüből menj a Kifizetés a számlámról pontra
  2. Válaszd ki a számodra megfelelő kifizetési módot
  3. Add meg a kifizetni kívánt összeget, valamint fennmaradó a kifizetési adatokat
  4. Kattints a Megerősítésre és már kész is vagy

  A kifizetések időtartama változik a választott kifizetési módtól függen, viszont a leghosszabb időtartam is csak összesen pár napot vehet igénybe. A legrövidebb ezzel szemben pedig csak néhány óra vagy esetleg perc. Kifizetési limiteket a kifizetni kívánt összegekre pedig úgyszintén nem állít fel a 22bet.

  22bet Kifizetési módszerek
  • Mastercard
  • Visa
  • Skrill
  • Perfect Money
  • Jeton Pénztárca
  • Sticpay
  • Neteller
  • PAYEER
  • paysafecard
  • Rapid Transfer
  • SEPA
  • Bitcoin, Litecoin és még tucatnyi kriptovaluta (a részletes lista elérhető a 22bet oldalán a Kifizetéseknél)

  22bet App

  A fogadóiroda a mobil alkalmazásokkal is tartja a lépést a versenytársaival és ha már tagjai vagyunk az oldalnak, akkor mindenképp megéri kipróbálni őket. Jelen pillanatban Android és iOS rendszereken érhető el és sokaknak egyszerűbb, átláthatóbb és kényelmesebb fogadási formát kínál.

  Abban az esetben, ha az alkalmazások nem találhatóak az app, vagy play store-ban, akkor a hivatalos 22Bet oldalon könnyen letölthetőek és biztonságosan telepíthetőek az eszközeinken. Ebben az esetben fontos, hogy a 22Bet weboldalára is már a mobilunkon keresztül érkezzünk, mert a mobilra történő letöltés után az iOS, vagy Android Fájlok/Letöltések mappában könnyen és gyorsan telepíthetjük az alkalmazást. A felhasználói élmény ezután épp ugyanolyan jó, mintha a store-ból töltöttük volna le.

  22bet Fogadas mobilrol

  Android és iOS telefonokra is elérhető a 22bet alkalmazás

  A főoldalon lévő elemek csuszkaként működnek, így például több Bajnokok Ligája mérkőzés oddsait is megtekinthetjük egyből a főoldalon.

  A bal oldalon lenyíló menü pedig további kategóriákat tár fel a fogadni vágyók előtt, mindent különböző, könnyen követhető kategóriákba sorolva, hogy minden ami a PC-n is megtalálható a mobilunkon is elérhető legyen.

  A felhasználói felület letisztult, átlátható és kényelmes. A főoldalon egyből megjelennek topp mérkőzések, élő sportfogadási és kaszinó ajánlatok, valamint 22Bet játékok is.

  22bet Élő fogadás

  A hagyományos fogadási forma mellett a 22bet-en is fogadhatunk élőben. Élő fogadások közben akár egy mérkőzés vége előtt néhány perccel is köthetünk egy fogadást, növelve az esélyünket egy nagyobb nyereményre. Ráadásul, az élő fogadás nem csak a hagyományos sporteseményeken, de az e-sportok kategóriában is elérhtő.

  A népszerű európai ligák eseményeire is köthetünk élő fogadásokat, de elérhető számos más esemény is. Az oldal folyamatosan frissül, így érdemes időnként benézni, hogy éppen milyen meccsek zajlanak.

  22bet Elo fogadas

  Naponta több ezer eseményre köthetünk 22bet élő fogadásokat

  A foci mellett fogadhatunk többek között kosárra, teniszre, jégkorongra, de akár asztaliteniszre, röplabdára és e-sportokra is. A kínálat hihetetlenül széleskörű és élőben is számtalan esemény várja a játékosokat a nap 24 órájában.

  Az élő fogadást megkönnyíti az elérhető 22bet live stream, valamint egy digitális kijelző is, ahol folyamatosan nyomon követhetjük a történéseket.

  A 22bet az élő fogadásokra is kiváló kombinációs lehetőségeket, fogadási piacokat kínál, amik nem csak a nagyobb eseményeken, de kisebb meccseken is fogadhatóak.

  22bet Elérhető események

  Figyelembe véve, hogy mennyire fiatal fogadóiroda, a 22bet széleskörűen kínál fogadási ajánlatok talán minden sportágban. Első ránézésre nehezebb olyan sportot találni, ami nincs rajta a listán, hiszen a labdarúgástól kezdve a rögbin át az agárversenyig szinte mindent megtalálunk. Íme egy rövid lista azokról a sportokról, amikre szeretünk fogadni, illetve a jövőben odafigyelhetünk a 22Bet-en keresztül.

  22bet leggyakoribb események

  22bet Labdarúgás ⚽️

  Kiváló oddsokkal fogadhatunk férfi és női labdarúgó mérkőzésekre is 0-24-ben, hiszen a foci egy olyan világméretű sport, ami a nap bármely órájában megtalálható az elő fogadások között. A 22bet fogadóiroda hozza is a kötelezőt, hiszen az élő fogadási listán szinte mindig 100 fölött vannak a fogadható meccsek száma. Emelett persze fogadhatunk a közkedvelt bajnokságok, mint például a LaLiga, Premier League, Serie A, vagy a Bundesliga meccseire is, amiket ugye akár élőben is követhetünk az oldalon. Abban az esetben, ha még ez sem lenne elég, akkor fogadószelvényeinket futsal meccsekkel is bővíthetjük.


  22bet Kosárlabda 🏀

  A focihoz hasonlóan kosármeccsekből sincs hiány a 22bet honlapján. Európai, vagy akár valamelyik távol keleti bajnokságok meccseire is fogadhatunk, hiszen a fogadóiroda tartalmi mélysége itt sem hagyja cserben a fogadni vágyókat. Az NBA, NCAA rajongóknak sincs mitől tartaniuk, hiszen a szezon kezdetével bármelyik észak-amerikai kosárlabda meccsre is köthetünk fogadásokat.

  22bet Kézilabda 🤾‍♂️

  Nem hagyhatnám a listát lezáratlanul Magyarország egyik legnépszerűbb sportjának megemlítése nélkül. A magyar csapatok évről évre fenomenális meccseket játszanak a hazai bajnokságban és a Kézilabda Bajnokok Ligájában is. A 22bet oldalán fogadásokat köthetünk széleskörűen akár magyar csapatokra, akár egyéb országok csapataira, továbbra is inspiráló oddsokkal és kombinációs lehetőségekkel.

  22bet Vízilabda 🤽

  A vízilabda kétségkívül hazánk sportja, a sportkultúra szerves része és sportfogadás szempontjából is kecsegtet lehetőségeket. Ha nem is feltétlenül szeretnénk rendszeres mesterei lenni a vízilabda fogadásnak, akkor is érdemes ellátogatni a menü ezen részére. A szorzók és ajánlatok itt sem hagynak minket cserben.

  22bet Jégkorong 🥅

  Jégkorong tekintetében lehetőségünk van széleskörűen fogadni, legyen az akár az NHL, vagy szinte bármelyik európai bajnokság.


  22bet Motorsport 🏁

  Legyen az akár a Forma-1, Moto GP, vagy Nascar, a 22bet biztosítja a helyet, ahol megtehetjük a tétjeinket.


  22bet E-sport 🎮

  Az e-sportok kétségkívül egyre több teret és figyelmet kapnak, ami a sportfogadó oldalak figyelmét sem kerülhette el. A 22Bet kifejezetten kiterjedt oddsokkal, kategóriákkal, élő fogadási lehetőségekkel is várja mindazokat, akik szeretnék kipróbálni magukat az e-sports fogadás világában. Itt fogadhatunk nemzetközi keretek között lejátszott FIFA meccsekre, CS:GO, vagy akár Heroes és Overwatch meccsekre is. A lista szinte hihetetlenül hosszú és mindenképp érdemes legalább egy rövid pillantást vetni a fogadási lehetőségekre, hiszen ebben a kategóriában is lehetőségünk van a különböző kombinációkra.

  22bet bónuszok

  A 100% üdvözlőbónusz természetesen nem az egyetlen promóció, amit kínál a 22bet. Hetente megújuló ajánlatokkal vár minket a fogadóiroda, és még ha nem is szeretnénk a bónuszokkal játszani, azért egy-két szót érdemes említeni róluk.

  A legérdekesebb ajánlat mindenképpen a péntek újratöltve bónusz.

  • Ezzel a bónusszal is 100%-os ajánlatot kapunk a befizetésünk után egészen 30 000 HUF-ig, ha pénteken töltjük fel a számlánkat. A bónusz végleges kijátszásához a bónuszt 3x kell megjátszani a befizetés utáni 24 órában eseményenkénti 1.40-es szorzókkal.

   A bónusszal kapcsolatos részletes felhasználási és kijátszási szabályokat a 22bet hivatalos oldalán a Bónuszok menüpont alatt találjuk.

   22bet Ügyfélszolgálat

   Abban az esetben, ha bármilyen kérdésünk, vagy esetleg problémánk merülne fel akár az oldal használatával általánosságban, vagy a számlánkkal, profilunkkal kapcsolatban, akkor az élő chat-ben, vagy email-ben is felvehetjük a kapcsolatot a 22Bet képviselőivel. További extra, hogy mindkét elérhetőségen van magyar ügyintézési lehetőség.

   22bet Ügyfélszolgálati elérhetőségek

   • 💬 Élő chat: az élő chat 7/24-ben elérhető és pillanatokon belül jelentkeznek is. A kérdéseinket direktben feltéve az ügyintézők hasznos információval látnak el, vagy ha esetleg kellene, akkor a megfelelő helyre irányítanak tovább.
   • 📧 Email: a 22bet weboldalának alján lévő Kapcsolat linkre kattintva két opciónk is lehet. Küldhetünk egy belső emailt, vagy írhatunk a support-hu@22.com email címre is.

   22bet Kaszinó

   Az online kaszinó és élő kaszinó felületén is megannyi lehetőséget biztosít a 22bet a játékra. A kínálatban megtalálhatóak többek között a népszerű asztali és kártyajátékok, mint például rulett, a blackjack, a baccarat, valamint a póker is. Játszhatunk még különböző nyerőgépekkel is, valamint hétről hétre kerülnek fel újabb játékok is.

   Elsőre akár ingyen, demo, módban is kipróbálhatjuk a 22bet kaszinójátékait, hogy megtudjuk, melyik a számunkra legmegfelelőbb játék.

   22bet Kaszinóbónusz

   100% Kaszinó bónusz 100 000 HUF-ig

   A fogadóiroda online kaszinó részlege éppúgy tartogat legalább annyi ajánlatot, bónuszokat és promóciókat, mint a sportfogadási felület.

   Lehetőségünk van játszani különböző nyerőgépekkel, illetve kaszinó játékokkal, akár élőben is. A kaszinó bónuszokat is érdemes figyelemmel kísérni, amelyek további lehetőségeket kínálnak. Itt is megtalálható az Első befizetési bónusz, amely 100%-os kaszinó bónuszt garantál az első befizetés után egészen 100 000 forintig.

   Így szerezd meg a 22bet bónuszt

   1. Kattints a fenti Kiváltás gombra.
   2. Hozz létre egy profilt a 22bet honlapján.
   3. Fizess be legalább 320 HUF értékben.
   4. A 22bet automatikuson jóváírja a befizetett összeget és az azzal megegyező bónuszt egészen 100 000 HUF-ig.
   22bet Első befizetési kaszinóbónusz
   • A regisztráció után el kell végezni a fiókazonosítást.
   • A befizetett összegnek legalább 320 HUF, legfeljebb 100 000 HUF értékűnek kell lennie.
   • A 100% bónusz megegyezik a befizetett összeggel, valamint a befizetést követően automatikusan jóváíródik.
   • A játékos számlájáról történő pénzfelvétel akkor lehetséges, ha a bónusz kijátszásra került.
   • Kaszinóbónusz számlára történő jóváírás esetén a kijátszási követelmény a bónuszösszeg 50x-se.

   A részletes 22bet első befizetési kaszinóbusz felhasználási és kijátszási szabályzatát a 22bet hivatalos oldalának Promóciók menüpontja alatt.

   22bet További kaszinóbónuszok

   Az első 100%-os befizetési bónuszon felül további ajánlatokat is várnak a kaszinóbónuszok területén. Hetente részt vehetünk különböző versenyeken, valamint szerezhetünk ingyenes pörgetéseket is minden nap!

   A bónuszokkal kapcsolatos felhasználási és megjátszási szabályok miatt mindig tájékozódjuk vagy az ügyfélszolgálaton, vagy a 22bet hivatalos oldalán található Bónuszok rész alatt.

   22bet Kaszinobonusz

   Szerezz 100% 22bet kaszinóbónuszt egyből a regisztráció után.

   22bet Vélemények

   Ahhoz képest, hogy még egy fiatal, 2017-es alapítású, fogadóirodáról van szó, a 22bet mindenképp az egyik legjobb opció minden játékos számára. Kiváló sportfogadási és kaszinó kínálatuk van. A sportfogadáson belül pedig rengeteg ország annál is több eseményeire köthetünk fogadásokat. Rendelkeznek mobil appokkal, amiket magyarul is tudunk használni, valamint elérhető náluk az élő közvetítés funkció is. Bónuszok tekintetében pedig mind a sportfogadás, mind pedig a kaszinó felületén az egyik legjobb induló bónuszt kínálják. Ezért nem is véletlen, hogy rövid három év alatt a 22bet már több, mint 50 országban jelen van, nálunk pedig magyarul is.