Bwin Értékelés:

Bwin

100% bónusz
40 000 HUF-ig

Bwin Vélemények

A Bwin egy egészen régi sportfogadási oldal, viszont még ma is az egyik legnagyobb nevek közé tartozik.


Őszintén szólva a Magyaroszágon jelenleg elérhető sportfogadási oldalak közül még mindig a Bwin az egyik legjobb. Nem elkötelezettségből, vagy promócióból, de a legtöbb itthoni fogadási oldalak közül egy olyan se nagyon van, ami olyan határozott háttérrel rendelkezik, mint a Bwin.


Igaz elég sok negatívumot is lehet hallani az oldalról, mindenki másként használja az oldalt. Vannak, akik kevesebbet fogadnak, vannak akik nagyobb tétekkel, vannak akik bónuszokkal stb. Így én csak a saját tapasztalatom tudom leírni. Itt is rengeteg a sport, van konkrétan minden sportfogadási piac, valamint kifizetési és befizetési rendszer.


Az ügyfélszolgálat valóban lassú, nem is magyar nyelvű, de ez az a fogadó oldal, ahol a legkevesebbet kellett megkeresnem az ügyfélszolgálatot. Az oldal elérése, a regisztráció, valamint a bejelentkezés is könnyű és gyors. Nincs szükség semmilyen alternatív linkre, hogy elérd az oldalt, viszont ha regisztrációs bónuszt szeretnél kapni, akkor ahhoz szükséges egy egyedi bónusz kód a regisztrációkor. Ha a lenti linken regisztrálsz, akkor automatikusan lehetőséged lesz felvenni egy egészen egyedi regisztrációs bónuszt. Ez egy csak egy opció, így mindig a játékoson múlik, hogy szeretné-e.


Megbízhatóság szempontjából is sokkal hamarabb ajánlanám ezt az oldalt bárkinek, mint 1-2 másik fogadó oldalt. Szerintem a Bwin mellett egyedül az Unibet, vagy még a Betfair és a Bet365 az az oldal, ami konkrétan olyan engedélyekkel rendelkezik, amiket az EU is rendesen jóváhagy. Vannak itthon olyan egyéb fogadó oldalak is, amik egészen híresek, mint például a 22bet, de ami biztos, hogy én személy szerint nem cserélném le a Bwin-t sem a 22bet-ért, sem pedig egyéb más kisebb fogadási irodáért.


Sportfogadás szempontjából itt is tényleg minden fent van. Rengeteg a sport, van bőven fogadási piac, plussz olyan funkciók is, amik kicsit modernebbé teszik a sportfogadást. Ha nem is tökéletes, de az itthon elérhető fogadóirodák közül a Bwin biztosan az egyik legmegbízhatóbb és legjobb.


Oddsok szempontjából is rendben van az oldal. Igaz nem lehet őrületesen magas ajánlatokat látni, de hozza azt a szintet, amit a nagyobb fogadó oldalak. A különbségek sokszor a részletekben rejlenek és a Bwin is maximum 1-2 tizeddel marad el az olyan további nagy fogadóirodáktól, mint a Bet365, vagy éppen az Unibet.


Összességében nekem jobbadán pozitívak a tapasztalataim a Bwin-ről, így jó véleménnyel vagyok róluk és csak abban az esetben fordulnék további fogadó oldalakhoz, ha már teljesen megunnám a Bwin, Bet365, Unibet, Betfair négyest.


Bwin Magyarország, regisztráció és bónusz: sports/bwin.com/hu

Saját Vélemények: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★ 10/9.

Bwin Előnyök & Hátrányok

 • Exkulzív bónuszkódok
 • Élő közvetítés
 • Bwin alkalmazások
 • Megbízható MGA engedély
 • Limitált ügyfélszolgálat
 • Nincs ázsiai hendikep
Üdvözlóbónusz
9/10
Fogadási kínálat
9/10
App
9/10
Be- és kifizetések
9/10
Sportfogadás
9/10
Ügyfélszolgálat
5/10
Összességében
9/10
Bwin velemenyek

Ismerd meg a Bwin magyarországi weboldalát.

Sportfogadás

A Bwin az egyik legmodernebb sportfogadási oldal, amit manapság használni lehet Magyarországon. Van 1-2 hiányossága az oldalnak, viszont ezzel szemben vannak olyan funkciói, amiket egyedivé teszik a Bwin sportfogadást.

Hiányosságok szempontjából itt például nincs ázsiai hendikep. Van azonban hagyományos, 3 esélyes hendikep. Ezen felül, ami még hátrány az mint a legtöbb esetben a nagyon problémás hazai iOS app beszerzése.

Ezen kívül azonban a Bwin sportfogadási felület is bőven fel van töltve mindennel. Itt is van 40 sportág, rengeteg sportágon belüli bajnokság, liga és esemény. Van cash out, élő közvetítés, valamint fogadásszerkesztő, kombi szerkesztő és saját elmentett kedvencek funkció is.

Olvashatsz Bwin sportfogadási tippeket, valamint megnézheted, hogy mit ajánl az iroda a kombi generátor funkcióban.

Az eseményekre pedig köthetsz minden fajta fogadást. Egyszerűt, meccs előttit, kombináltat és élőt is. Teljes mértékben csak a játékoson múlik, hogy milyen típusú fogadást szeretne kötni.

A hendikep fogadások mellett itt is van rengeteg speciális, fociban pedig gólok, eredmények, csapatok, félidők, intervallumok, lapok és szögletek fogadások is.

Ami pedig tovább javítja a Bwin előnyeit, hogy ezen az oldalon nem kell aggódnod a befizetéseid végett sem. A Bwin az egyik legmegbízhatóbb sportfogadási oldal, ahol használhatsz Mastercard, Visa és Maestro kifizetéseket, valamint Skrill és Neteller kifizetéseket is.

Érdemes szétnézni a Bwin weboldalán, még ha nem is regisztrálsz, mert ez a fogadó oldal határozottan az egyik legjobb márka, amit Magyarországon el lehet érni. Konkrétan mindent felkínál és biztosít, ami a játékosok számára fontos.

A meccs előtti fogadások mellett pedig természetesen élő fogadások is köthetőek. Élőben jóformán ugyanúgy minden sportfogadási piac, funkció, sport és esemény is elérhető, mint a meccs előtti fogadásoknál. Az Bwin sportfogadás élő funkciója pedig azért is lehet sokak számára érdekes, mert az online sportfogadás egyik legnagyobb újítása az élő sportfogadás. Élőben előnyt szerezhetsz abból, hogy az oddsok folyamatosan változnak, valamint sokkal jobban tudsz fogadásokat kötni, mivel egy-egy meccs, illetve esemény lefolyása alatt, akár az utolsó 10 percben is köthetsz egy fogadást egészen egyedi oddsokon.

Bwin sportfogadás

A Bwin sportfogadási felhasználói felület a legmodernebb, amit Magyarországon találni lehet.

Megbízhatóság

Megbízhatóság szempontjából a Bwin talán a legkiemelkedőbb sportfogadási oldal Magyarországon az Unibet mellett. Ami biztos, hogy a Bwin szinte minden körülmények között elérhető, valamint sem a regisztrációhoz, sem a későbbi eléréshez, vagy a belépéshez sem lesz szükség alternatív linkre.

Ami miatt viszont a legmegbízhatóbb fogadó oldalak egyike, az nem az engedélyek terén fedezhető fel, hanem a sportban betöltött szerepe miatt.

Természetesen az engedélyek is nagyon fontosak. A Bwin is rendelkezik minden olyan engedéllyel, amivel a legnagyobb sportfogadási oldalak. Itt is találsz információt az MGA engedélyéről, valamint a gibraltári engedélyről is. Emellett ezen az oldalon is fel vannak tüntetve a jól megszokott sportfogadási felülvizsgálatok az EGBA, a Gambling Commission, valamint az eCOGRA személyében.

Viszont, ami ennél fontosabb a hétköznapi emberek szemszögéből, az a sportban betöltött szerepe a Bwin-nek. A Bwin ugyanis több Bundesliga és Bundesliga 2 csapatot is szponzorál. Többek között a Borussia Dortmundot is.

Emellett pedig több olasz csapat stadionjában feltűnik még a Bwin logo, vagy transzparens is. Ami pedig a legnagyobb jele a Bwin megbízhatóságnak az az, hogy már néhány éve az UEFA hivatalos partnere is, valamint az egyik fő szponzora az Európa Ligának és a Conference League-nek.

A Bwin az egyik legaktívabb sportfogadási oldal, ha a biztonság kerül szóba. A fogadó oldal sokat fektet a globális hírnevébe, hogy egy jól ismert, megbízható fogadóiroda legyen.

Elérés és alternatív link

A Bwin Magyaroszág egyik legismertebb sportfogadási oldala. Ezt az oldalt keresik fel a legtöbben, akik külföldi fogadóirodákat keresnek itthon.

A Bwin pedig minden probléma nélkül elérhető az ország bármelyik részéről. Alternatív linkre sincs szükség, minden egyből elérhető, ahogy a Bwin weboldalára érkezel.

Amit mindenképp tudnod kell viszont, hogy a Bwin, mivel egy külföldi fogadóiroda, így a nyereményeid után egyéb jövedelemként adóznod kell.

Összességében viszont legyen szó akár a Bwin sportfogadásról, vagy az online kaszinóról, ami biztos, hogy ugyanazt a sportfogadási lehetőségeket fogod Magyarországon is kapni, mint Európa szerte bárhol.

A Bwin tehát Magyarországon magyar kezelőfelülettel bármilyen alternatív link nélkül egyszerűen elérhető a bwin.hu weboldalon.

App

Amint már jóformán megszokott, a Bwin app sem tölthető le direkten a Store-ból. Legyen az éppen egy Android telefon, vagy éppen iOS rendszer, de egyik mindenképp alternatív megoldást kell találni.

A legtöbb sportfogadási oldal egyből kijelzi a főoldalon, amikor van letölthető alkalmazás, de a Bwin sajnos ezt nem így intézi.

Ahhoz, hogy letöltsd a Bwin app Android verzióját, a legjobb megoldás, ha egyszerűen begépeled a Google keresőbe, hogy Bwin app, majd a Bwin support oldala kell, hogy elsőnek feljöjjön.

Itt egyből letölthetsz egy .apk fájlt. Érdemes egyből a telefonodra elvégezni a letöltést, mivel utána ez az .apk telepítő fájl egyből futtatható az Android telefonod fájlok és letöltések mappájából.

A telepítéshez sincs szükség semmilyen extra informatikai tudásra, mivel az .apk fájl elindítását követően, ha jóváhagyod a telepítést, akkor kb. egy percen belül teljesül a telepítés és utána ugyanúgy használható a Bwin app, mint bármilyen másik Android alkalmazás.

Mi a teendő, ha az iOS Bwin alkalmazást szeretném telepíteni?

Az iOS azért sokkal nehezebb dió, mert az újabb iOS rendszerek nem engednek külsős forrásból alkalmazásokat telepíteni. Tehát, ha nincs fent az App Store-ban a Bwin alkalmazása, akkor külső forrásból nem fogod tudni feltelepíteni.

Amit még megpróbálhatsz az az, hogy a regisztrációs email-ben elhelyezett iOS alkalmazás felületre érintesz. Itt egyből a Bwin support oldalára kell, hogy irányulj, ahol felkínálja a letöltést a Bwin.

Ha innét töltöd le az alkalmazást, de nem indul a telepítés, akkor még maximum annyit tudsz megpróbálni, hogy átállítod a telefonod helyadataid egy olyan országéra, például UK, ahol biztos, hogy fent van az App Store-ban a Bwin app.

Bwin app

Az app a Bwin magyar oldaláról tölthető le.

Kifizetés és befizetés

Kifizetésekre jóformán pontosan ugyanazokat a rendszereket lehet használni, mint a befizetésekre. A kifizetések pedig akár 24 órán belül is teljesülhetnek, de előfordulhat, hogy 2-3 munkanap is beletelik a tranzakció teljesülésébe. Ez mind attól függ, hogy milyen rendszert használsz kifizetésekre.

A Bwin kifizetésekre elérhetővé teszi a Mastercard, Visa, Maestro, Fast Bank Transfer, Skrill, Neteller, Paysafecard, ecoPayz, valamint a MuchBetter rendszereket. A kifizetések a Skrill és Neteller rendszereket kivéve díjmentesek. Skrill és Neteller esetében pedig 4.9%-os kifizetési díjat számol fel a Bwin.

Az olyan e-tárcák, mint a Skrill, vagy a Neteller akár 24 órán belül is teljesíti a kifizetést, a Mastercard, Visa és Maestro viszont kicsit több időt vesz igénybe. Ezekkel a rendszerekkel 2-3 napba telhet bele a kifizetés teljesülése.

A Bwin nagyon hasonló rendszereket biztosít a befizetések elvégzésére is, mint a kifizetésekre. Ez sok esetben megkönnyíti, hogy milyen rendszerrel használd a befizetési és kifizetési folyamatokat is.

Befizetésekre használhatsz Mastercard, Visa, Maestro, Paysafecard, Skrill, Skrill 1-Tap, Fast Bank Transfer, Neteller és PromoCode lehetőségeket.

A Bwin befizetés nem igényel túl sok időt, valamint a regisztráció után egyből el is lehet végezni. A befizetések Mastercard, Visa és Maestro opciókkal díjmentes, viszont a Skrill és Neteller rendszerek 4.9%-os befizetési díjat vonnak maguk után. Emellett ami még fontos, hogy a befizetések azonnaliak, így a regisztráció után azonnal befizethetsz, majd percekkel később már fogadásokat is köthetsz.

Bwin befizetés

A képen látható rendszerekkel fizethetsz be.

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat a Bwin talán egyetlen nagy hiányossága. Az oldal szinte a tökéletes sportfogadási felülettel rendelkezik, viszont a kapcsolati elérhetőségek gyengébbek.

Az oldalon elég nehéz ügyfélszolgálati elérhetőségeket találni és amit találunk az is csak angolul érhető el. A Bwin magyar ügyfélszolgálatában nincs például élő chat.

Van telefonszám, valamint egy email cím is, viszont ezek az elérhetőségek mind angolul érhetőek el.

Bwin Ügyfélszolgálati Elérhetőségek

📞 Telefon: 00 44 20 3938 0862

📧 Email: operations@bwin.com

💬 Élő chat: Nincs

Bwin Vélemények - Összegzés

A Bwin egy 1997-es alapítású sportfogadási oldal. Nem véletlenül az egyik legjobb globálisan és nem véletlenül is épült már ki a márka annyira, mint amennyire. Az interneten böngészve lehet egészen sok véleményt olvasni róluk, többek között sok jót, de sok rosszat is. Egy ilyen méretű oldalnál viszont elkerülhetetlen, hogy 1-1 ember negatív kritikát írjon róluk.

Viszont a Bwin valóban az egyik legjobb oldal golbálisan, Magyarországon pedig mindenképp. Itt nagyon jó oddsok, hetente, kéthetente email-ben érkező bónuszkódok, rengeteg sport, modern és népszerű sportfogadási piacok és lehetőségek vannak. Valamint az olyan mondhatni alap, de minőséget jelentő funkciók is megtalálhatóak, mint pl. az élő közvetítés, fogadásszerkesztők, vagy éppen az app.

A legtöbb magyar oldal leginkább az események mennyiségét helyezi a középpontba, a Bwin viszont emellett már a funkciókat és minőségi sportfogadást is. A Bwin, ha nem is tökéletes, de valóban az egyik legjobb sportfogadási oldal, amit mindenképp érdemes megnézni, mint opciót, ha egy új oldalt keresel.

Bwin összehasonlítása más fogadó oldalakkal

888sport vagy Bwin - Mik a legnagyobb különbségek és melyik a jobb?

1 június 2022

A 888sport az egyik legnagyobb visszatérő Magyarországra, a Bwin pedig a legkevésbé keresett globális márka itthon. Mik a hasonlóságok és különbségek a két fogadóiroda között? ... Tudj meg többet

Bwin vagy Unibet: Összehasonlítottuk A Két Sportfogadási Oldalt

9 december 2021

Gyakori kérdés, hogy a Bwin, vagy az Unibet a jobb sportfogadási oldal. Összehasonlítottuk a két gigászi fogadóirodát, hogy könnyebb legyen eldönteni, melyik a jobb. Tudj meg többet

Bwin vagy Bet365: Részletes Összehasonlítás A Két Nagy Sportfogadási Oldal Között

13 december 2021

Ismerd meg a hasonlóságokat, valamint a legnagyobb különbségeket a Bwin és a bet365 fogadó oldalak között. Melyiket érdemes használni? Tudj meg többet

Bwin vagy TippmixPro: Melyiket Érdemes Használni?

9 december 2021

A Bwin Ausztria, a TippmixPro pedig Magyarország legnagyobb sportfogadási oldala. Összehasonlítottuk a kettőt, hogy többet tudj a különbségekről. Tudj meg többet

Bwin GYIK

Hogyan lehet elérni a Bwin oldalát?

Ahhoz, hogy használd az oldalt, nem lesz szükséged VPN-re, vagy semmilyen más Bwin alternatív linkre.

Az oldal egészen egyszerűen elérhető a magyar bwin.com/hu címen.

Mi a Bwin kifizetés menete?

Nagyon fontos, hogy először is verifikálni kell a profilod.

Ez azt jelenti, hogy fel kell töltened egy igazolványt, valamint egy dokumentumot, ami igazolja, hogy elmúltál 18, valamint rendelkezel magyar lakcímmel.

Ezután a profilodból tudod elindítani a kifizetést:

 1. Kattints a profilodra.
 2. Válaszd a kifizetés menüt.
 3. Válassz egy rendszert.
 4. Add meg a kifizetni kívánt összeget.
 5. Add meg a kifizetési adataid.
 6. Kattints a kérvény leadására.

A Bwin kifizetések a kérvény leadásától és a választott rendszertől függően változnak.

Alapjaiban véve viszont nagyjából 1-5 nap alatt teljesülnek a kifizetések.

Mit kell tudni a Bwin sportfogadási oldalról?

Igen, mivel a Bwin egy osztrák sportfogadási oldal, amely már több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az online sportfogadásban.

Több hivatalos engedéllyel is rendelkezik. Többek között az angol Gambling Commission engedélyével, valamint a máltai MGA licenccel is.

Ezen felül további független szervezetek is felülvizsgálták már az oldalt és a biztonságosan használható kategóriába sorolták.

A Bwin Magyarországon magyar nyelven is elérhető, valamint használható.

Legális a Bwin Magyarországon?

A Bwin azon európai fogadóirodák közé tartozik, amik Magyarországról is fogadnak játékosokat.

Az oldal az EU szolgáltatások szabad áramlásának az elveit követi, így Magyarországon is elérhető, valamint használható.

Lehet Mastercard kártyát használni befizetésre a Bwin oldalán?

Igen, valamint a Mastercard mellett Maestro és Visa kártyákkal is lehet befizetéseket indítani.

Hogyan lehet megszerezni a Bwin első befizetési bónuszt?

Az első befizetési bónuszhoz nincs szükség külön Bwin bónuszkódra.

Ez az első befizetési bónusz, vagy másnéven regisztrációs bónusz a regisztráció után igényelhető.

Mindössze létre kell hozni egy fiókot. A regisztrációkor pedig bejelölni, hogy szeretnéd a bónuszt.

Ezután az első befizetésed után a bónuszösszeg is megjelenik majd az egyenlegeden.

A Bwin első befizetési bónuszáról már a regisztráció előtt részletesen is lehet tájékozódni a Bwin hivatalos magyar oldalán a Promóciók menüpont alatt.

Vannak Bwin alkalmazások?

Igen, a Bwin külön letölthető Android és iOS alkalmazásokkal is rendelkezik.

A regisztrációt visszaigazoló email-ben pedig mind a két alkalmazáshoz biztosít egy elérési, letöltési linket a Bwin.

Bwin Értékelés

Bwin Sport Bónusz

100% bónusz 40 000 HUF-ig