888sport app letöltés iOS és Android telefonokra
Cikk

888sport App - Töltsd le a 888sport Android és iOS alkalmazást

12 május 2022

Így töltheted le a 888sport mobil alkalmazást iOS és Android telefonokra.

888sport app

A 888sport az egyik olyan sportfogadási oldal, aminek van saját Android és iOS sportfogadási alkalmazása is. A letöltés azonban Magyarországon kicsit nehézkesebb.

Ahhoz, hogy letöltsd a 888sport Android, vagy iOS alkalmazást, ahhoz először is a telefonodról kell felmenned a 888sport honlapjára.

Itt le kell görgetni egészen az oldal aljára, ahol olyan menüpontok láthatóak, mint a 888sport, Security, Secure Banking, Sports Betting és More Info.

A More Info alatt pedig látható a Mobile Betting felület. Ha erre a linkre érintesz, akkor megjelenik egyből a 888sport iOS és Android app letöltési felület.

A legtöbb sportfogadási oldal ilyenkor letölti a telefonodra a telepítő apk fájlt, viszont a 888sport átirányít a Google Play, vagy az App Store-ba, függően attól, hogy milyen telefont használsz.

A probléma viszont ott kezdődik, hogy a magyar szabályozások miatt, a Google Play Store azt fogja kiírni, hogy az alkalmazás nem telepíthető a régióban, amíg az App Store azt fogja kiírni, hogy az alkalmazás nem érhető el Magyarországon.

Ennek köszönhetően továbbra is várni kell még a 888sport alkalmazásokra Magyarországon és hivatalos, biztonságos formából nem érhetőek el. Harmadik féltől persze meg lehet szerezni őket, mivel lehet találni szerte az interneten iOS és Android 888sport telepítőfájlokat.

888sport app letöltése külsős forrásból?

Ezeket azonban nem érdemes. használni két okból kifolyólag sem.:

  1. iOS rendszerekre nem telepíthető semmilyen alkalmazás, ami nem az App Store-ból származik.
  2. Az idegen forrásból származó Android 888sport apk fájlok vírusokat is hordozhatnak és veszélyeztetheted a saját személyes adataidat, ha nem vagy biztos benne, hogy mi fog feltelepülni a telefonodon.

Mi akkor a jelenlegi megoldás a 888sport app feltelepítésére Android és iOS rendszereken?

Van lehetőség arra, hogy a 888sport minél gyorsabban elérhető legyen a telefonodról függetlenül attől, hogy éppen Android, vagy iPhone felhasználó vagy.

A 888sport könnyen használható telefonon akár az alkalmazásban akár a böngészőben

Könnyen el lehet érni a 888sport fogadó oldalt Androidon és iOS-en is.

888sport Android app letöltés:

  1. Menj fel a 888sport honlapjára a telefonodon.
  2. Miután betölt az oldal, utána a böngésző gyors beállításaiban add hozzá a 888sport oldalt a kezdőképernyőhöz.
  3. Ezután generálódik egy ikon, egy jóformán könyvjelző a kezdőképernyőn, ami app formájában nyílik.

Ez a lehetőség egy rövidített utat biztosít számodra, hogy app formájában használhasd az oldalt. Nem kell külön beírni a webcímet sem, ez így úgymond egy vizuális könyvjelző a böngésződben, ami mindig ott lesz a kijelzőn és egy érintésből a 888sport honlapján lehetsz.

888sport iOS app letöltés:

Itt szinte ugyanazokat lépéseket kell követned, mintha Android telefonod lenne, csak itt más egy kicsit a böngésző kinézete.

  1. Menj fel Safari böngészőből a 888sport honlapjára.
  2. A böngésző megosztás gombjára érintve jön majd fel egy új felület.
  3. Itt lentebb kell majd görgetni és a kezdőképernyő hozzáadására érinteni.

Ezután az iPhone kezdőképernyőjén is megjelenik a 888sport ikon, ami egyből a 888 honlapjára fog vinni, mintha alkalmazás lenne.

Ezt a rendszert már használja egyébként 1-2 másik sportfogadási oldal és progresszív webes alkalmazásnak nevezik. Ez mindössze annyit jelent, hogy ahogy fejlődik egy fogadó oldal felhasználói felülete, az úgyanúgy látható lesz a mobilos kezelőfelületen.

A 888sport mobil alkalmazás egyelőre a fent említett formában érhető el a legkönnyebben és legbiztonságosabban. Amint a fogadóiroda jobban kiépül Magyarországon úgy nemcsak a magyar kezelőfelület, de minden bizonnyal az alkalmazások Magyarországon is letölthetőek lesznek a 888sport honlapjáról.

További információ

Az alkalmazásokról, valamint magáról a sportfogadó irodáról, magyarországi működéséről további információt találhatsz a részletekbe menő 888sport leírásunkról.

888sport app GYIK

Van 888sport app?

Igen, a 888sportnak saját iOS és Android alkalmazása is van, amik alapból a 888sport honlapján érhetőek el.

Hol tölthető le a 888sport app?

Egyedül a 888sport honlapján érhetőek el az alkalmazások. A magyar szabályozásoknak megfelelően sem a Google Play, sem padig az Apple App Store nem biztosít sportfogadási alkalmazásokat Magyarországon.

Miért nem tudom letölteni az alkalmazásokat a 888sport honlapján?

Előfordulhat, hogy a letöltés helyett a 888sport átirányít a Store-ba, ahol nem tölthető le Magyarországon az app.

Ebben az esetben érdemes inkább a 888sport mobil felületét hozzáadni a kezdőképernyőhöz könyvjelző formájában.

Letölthetem külsős forrásból a 888sport alkalmazásokat?

Igen, határozottan lehet találni szerte az interneten különféle forrásokból letölthető 888sport alkalmazásokat, de ezeket érdemes kerülni.

  • Egyrészt mert veszélyeztetheted a személyes adataid, ha a letöltött Android apk fájl vírust hordoz.
  • Másrészt az iphone nem telepít fel külsős formából érkező alkalmazást, csak olyat, ami az App Store-ból származik.

Mivel helyettesíthetem a 888sport alkalmazásokat?

Akár Android, akár iOS rendszert is használj, ha a böngésző gyors beállításaiban, vagy Safarin a megosztás gombra érintve, de hozzáadhatod a 888sport mobil platformját a kezdőképernyődhöz.

Ez elment egy 888sport ikont a kijelzőn, ami app formájában funkciónál és innét egyből a 888sport felületére ugorhatsz, ugyanúgy egy érintésből, mintha csak az alkalmazást indítanád el.

Letölthető lesz a 888sport app Magyarországon?

Igen, remélhetőleg ahogy egyre jobban kiépül a 888sport itthon, úgy nemcsak az alkalmazások lesznek letölthetőek, de az oldal is magyar felületet kaphat. Pontosan úgy, ahogy az a Betfair esetében is volt.