888sport cash out kifizetést is biztosít a játékosoknak
Cikk

888sport cash out kifizetés magyar felhasználóknak

24 augusztus 2022

A 888sport cash out funkció Magyarországon is elérhető és ebben a cikkben láthatod, hogy milyen formában használható.

888sport cash out

A 888sport cash out funkciója lehetőséget biztosít a magyar játékosoknak is, hogy kifizessék a nyereményeiket még azelőtt, hogy egy adott esemény véget érne.

A cash out elérhető a meccs előtti és az élő eseményekre is, valamint az egyszerű és a multi fogadásokra is.

Emellett pedig meccs előtti gyűjtőfogadásokra is elérhető, viszont csak labdarúgásban és a feltüntetett eseményeken.

Amikor a cash out funkció igénybe vehető, akkor a Cash Out ikon fel lesz tüntetve az adott eseményen, illetve azokon a fogadási piacokon, ahol igénybe vehető.

Továbbá, a 888sport nem garantálja, hogy a cash out egy eseményen végig elérhető lesz. Egy eseményhez kötött cash out elérhetősége változhat.

A cash out funkció is egyelőre csak angolul érhető el, mivel a 888sport mindössze 2023 tavaszán tért vissza a magyar sportfogadási piacra.

A 888sport cash out csak akkor erheto el ha az elore fel van tuntetve az esemenyeknel

888sport

Cash out magyar játékosoknak is elérhető


Hogyan használható a cash out?

1

Kattints a fogadószelvényen a My Bets felületre.

Itt láthatod a már megkötött fogadásaid. Abban az esetben, ha a cash out elérhető az adott fogadási piacon, akkor az itt fel van tüntetve.

2

Válaszd ki azt a fogadást, amin elérhető a cash out.

Itt megjelenik, hogy mekkora téttel játszottál, mire tettél fogadást, valamint láthatod, hogy mi a várható nyereményed, ha a korai kifizetést választod.

3

Kattints a cash out gombra a kifizetéshez.

A cash out gombra kattintva pedig az esemény lezárulta előtt kiveheted a feltüntetett nyereményt.

Hogyan érdemes használni a 888sport cash out funkciót?

A cash out funkció egy nagyon jó módja a nyereményed bebiztosításának, vagy éppen a fogadásaid lezárásának, ha például nincs szabad 90 perced egy esemény követésének.

 • Egy focimeccs esetében a különböző fogadási piacoknak megfelelően pedig nem feltétlenül kell 90 percben gondolkodnod, de lekorlátozhatod magadnak egy meccs időtartamát a saját fogadási stratégiádnak megfelelően.

A 888sport cash out funkcióját figyelembe véve pedig a legtöbb lehetőséget mindenképp a futball fogadások alatt találod majd.

 • Természetesen további eseményekre is elérhető, de a piacokat tekintve a futball irányítja itt is jobban a sportfogadást.

A cash out funkció ezen felül akkor is használható, ha a fogadásaid nem feltétlenül állnak jól és a korai kifizetéssel könnyíthetsz a veszteségeiden.

 • Ilyen szempontból fontos, hogy mindig kövesd a saját fogadási stratégiád és ne a pillanat hevéből hozz döntéseket.

Mikor nem érhető el a 888sport cash out?

Vannak bizonyos esetek, amikor nem érhető el a cash out lehetősége. Érdemes ezeket figyelembe venni, mert vannak események, ahol elérhető a cash out, de egyes piacokon azonban mégsem.

Mikor nem érhető el a cash out?

 • Abban az esetben, ha valamilyen bónuszt használnál, akkor nem használható a cash out.
 • Nem használható továbbá, ha valamilyen ingyenes fogadási ajánlatot, vagy fogadási kreditet használt tétként.
 • Nem használható, ha a 888sport az oddsok fluktuálása végett nem engedélyezi a korai kifizetést.
 • Abban az esetben sem használható, ha egy gyűjtőfogadást egy meccs előtti fogadással kombináltál olyan sporton, ami nem labdarúgás.
 • Valamint akkor sem, ha olyan piacokra fogadtál egy eseményen belül, amire egyszerűen nem biztosított a cash out.

Mindenképp győződj meg, hogy egy kombinált fogadás minden eleme megfelel a cash out kritériumainak, hogy lehetőséged legyen használni azt.

888sport cash out és bónuszok

A bónuszokkal óvatosan kell bánni, mivel szinte minden esetben kívül esnek a cash out hatáskörén.

 • Mindenképp érdemes részletesen átolvasni a különböző bónuszok felhasználási feltételeit, mert ott a legtöbb esetben fel van tüntetve, hogy a cash out fogadások elérhetőek-e a bónuszok összegének a megjátszásakor, vagy egyáltalán beleszámítanak-e a cash out fogadások a bónusz összeg kijátszásába.

Bónuszok esetében a cash out fogadások nem feltétlenül számítanak bele a bónusz kijátszásába.

888sport cash out mobilon

A 888sport cash out lehetősége mobilon is elérhető, viszont az alkalmazás egyelőre nem tölthető le Magyarországon, így a cash out is csak a mobil böngészős felületen érhető el.

A legtöbb esetben a különböző sportfogadási alkalmazások letölthetőek a fogadóirodák honlapjáról, viszont mivel a 888sport még csak néhány hónapja üzemel Magyarországon, így a honlapon található linkek mind az iOS, vagy Android Áruházba irányítanak. Onnét pedig nem tölthető még le a 888sport és más fogadó oldal alkalmazása sem Magyarországon.

Ez a jövőben természetesen változhat, addig viszont mindössze a mobil böngészőből érhető el a 888sport és annak összes fogadási lehetősége.

  Így használd a 888sport-ot a mobilodon.

  Érdemes lehet azonban Safari-n és Chrome-ban is hozzáadni a kezdőképernyőhöz a 888sport-ot, mert ekkor egy app formájú ikonon keresztül egy érintésből érhető el a 888sport.

  • Ilyen szempontból nincs más teendő, mint a 888sport mobil honlapján a böngésző beállításaiban iphone-nál a megosztás gombra érinteni, majd a hozzáadás a kezdőképernyőhöz felületre nyomni.
  • Google Chrome esetében pedig hasonlóan a Beállítások felületen belül lehet hozzáadni az app formájú weboldalt a telefonod kezdőképernyőjéhez.

  Cash out funkciók összehasonlítása

  Hogyan hasonul a 888sport cash out funkciója más sportfogadási oldalakhoz, illetve azok korai kifizetés funkcióival?

  • Alapjaiban véve a Betfair, a Bet365 és az Unibet cash out funkciója is jobb, mint a 888sport-é.

  A Bet365 cash out funkciója mobilon is sokkal jobban látható és jobban is alkalmazkodik az épp élőben futó meccsekhez. Jobban lehet látni az épp kifizethető nyeremény összegét is.

   Az Unibet előnye a 888sport-hoz képest az, hogy az Unibet cash out funkció sokkal hamarabb és észrevehetőbben fel van tüntetve, valamint több eseményre is érhető el.

   A Betfair pedig a cash out variációkban jobb. Ott van lehetőség részleges és teljes cash out-ra is. Tehát egy esemény lezárulta előtt kifizettetheted a nyereményed teljes értékét és lezárhatod a fogadást, vagy kifizettetheted a nyereményed egy részét, majd a fennmaradó összeget ugyanúgy játékban hagyhatod.

   888sport cash out GYIK

   Van cash out lehetőség a 888sport-nál?

   Igen, a 888sport is biztosítja a cash out funkciót. Amikor elérhető, akkor mindig fel van tüntetve az adott események és fogadási piacok mellett.

   Hogyan működik a cash out?

   A 888sport cash out működése 3 lépésből épül fel:

   1. Kattints a fogadószelvényen a My Bets felületre.
   2. Válaszd ki az eseményt, amit szeretnél kifizetni. (Ha elérhető ez az opció, akkor meg fog jelenni a listában.)
   3. Miután kiválasztottad az adott eseményt, akkor egyszerűen csak a cash out gombra kell kattintani.

   Milyen esetben nem használható a cash out?

   A cash out a 888sport-nál sem egy garantált funkció. Bizonyos eseményeken használható, más eseményeken viszont nem.

   Emellett a következő szabályokat is figyelembe kell tartani:

   • Bónuszok esetében nem feltétlenül érvényes.
   • Ingyenes fogadások esetében sem érvényes.
   • Oddsok erős fluktuálása végett sem lehet elérhető.
   • Egyes kombinált akkumulátor fogadások esetén sem érhető el.

   Továbbá egy esetenként nem garantált a cash out használata egy esemény teljes terjedelme alatt. Egyes esetekben a 888sport eltávolítja a cash out lehetőségét.

   Lehet cash out kifizetést használni bónuszok kijátszásakor?

   A legtöbb esetben nem. Minden bónusz más felhasználói és játékszabályokkal rendelkezik és az esetek túlnyomó többségében a cash out fogadások nem számítanak bele a bónuszok kijátszásába. További információ mindig az adott promóció leírásában található.

   Van jobb, mint a 888sport cash out kifizetése?

   A Bet365 átláthatóbban kezeli a korai kifizetést, valamint több eseményen is használható ott, mint a 888sport-nál.

   A Betfair cash out is érdekes lehet sokak számára, mert itt a teljes cash out mellett részleges cash out-ot is lehet használni, tehát a téted egy részét a cash out után is játékban hagyhatod.

   További hírek a 888sport fogadó oldalt illetően:

   Végre elérhető a 888sport Magyarországon

   4 július 2022

   Hosszú idő után, de újra elérhető a 888sport Magyarországon. A híres angol fogadási oldal újra fogad magyar játékosokat a sportfogadási és az online kaszinó felületen is. Tudj meg többet

   888sport vagy TippmixPro: Melyik a jobb? Összehasonlítás

   9 június 2022

   A 888sport az egyik legnépszerűbb sportfogadási oldal Európában, amíg a TippmixPro az elsőszámú magyar sportfogadási oldal. Melyik a jobb? Tudj meg többet

   888sport vagy Bet365 - Melyik Angol Fogadóiroda a Jobb?

   23 május 2022

   A 888sport és a Bet365 Anglia talán két legnagyobb sportfogadási irodája. Mivel mind a két bukméker fogad játékosokat Magyarországról, így összehasonlítottuk, hogy melyik iroda ... Tudj meg többet

   888sport vagy Unibet: Melyik a jobb sportfogadási oldal Magyarországon?

   31 május 2022

   A 888sport vagy Unibet sportfogadási oldalak Magyarország legnagyobb fogadóirodái közé tartoznak. Ebben a cikkben leírjuk, hogy melyik a jobb, melyiket érdemes használni itthon. Tudj meg többet