Bet365 vagy 888sport
Cikk

888sport vagy Bet365 - Melyik Angol Fogadóiroda a Jobb?

23 május 2022

A 888sport és a Bet365 Anglia talán két legnagyobb sportfogadási irodája. Mivel mind a két bukméker fogad játékosokat Magyarországról, így összehasonlítottuk, hogy melyik iroda miben jobb, vagy éppen miben marad el a másiktól.

888sport vagy Bet365

Röviden összefoglalva a Bet365 jobb sportfogadási oldal, mint a 888sport. Ez viszont mindössze néhány kényelmi funkcióban és különbségben mutatkozik meg.

A legnagyobb különbség a két fogadó oldal között, hogy jelenleg egyedül a Bet365 érhető el magyar kezelőfelülettel Magyarországon.

A 888sport még csak 2023 első harmadában tért vissza a magyar online fogadási piacra és a teljes weboldal angolul fut.

A másik legnagyobb különbség az, hogy habár hiába van dedikált 888sport, egyelőre nem lehet letölteni itthon, mert a honlapon lévő link a Store-ba irányít.

A Bet365 pedig több különböző magyar nyelvű sportfogadási alkalmazást biztosít a játékosoknak, amiket a Bet365 magyar honlapjáról le is lehet tölteni. Emellett pedig az alkalmazások is magyar kezelőfelülettel működnek.

Egyedi funkciókban, sportfogadási piacokban, valamint alapvetően a sportfogadási élményben is vannak azonban különbségek. A továbbiakban egy táblázatban, valamint szövegesen kicsit részletesebben is láthatod, hogy a 888sport, vagy a Bet365 a jobb sportfogadási oldal.

Funkciók888sportBet365
Magyar felület
Egyszerű fogadás
Kombinált fogadás
Élő fogadás
Élő közvetítés
Cash out
iOS és Android app
Befizetési bónusz
Ázsiai hendikep
Fogadáskészítő
További bónuszok
Azonos meccs multi
Szöglet fogadás
Magyar ügyfélszolgálat
Sportok száma

27

44
Magyar elérhetőség888sport.combet365.com

888sport vagy Bet365


Bet365

Fogadási kreditekben
15 000 HUF-ig


888sport

Minőségben és megbízhatóságban nagyon hasonló mind a két fogadóiroda. Mind a kettő az angol fogadóirodák csoportját erősíti és ugyanazokkal az engedélyekkel, de elég sok mindenben eltérnek.

Amint azt már a táblázatban is látni lehetett, a 888sport egyelőre csak angolul érhető el Magyarországon. Ez talán a fogadóiroda legnagyobb jelenlegi hátránya itthon a Bet365-tel szemben.

Milyen különbségek vannak még a 888sport és a Bet365 között?

A másik legnagyobb hátránya a 888sportnak a Bet365-tal szemben az app. Sajnos egyelőre nem lehet letölteni a 888sport honlapjáról az Android app apk fájlt, valamint az iOS app sem érhető el a Store-ban.

 • Az alkalmazást ugyan egyelőre helyettesíti, ha a böngészőből hozzáadjuk a telefon kezdőképernyőjéhez a honlapot, ami app formát generál, de jó lenne mihamarabb is látni az alkalmazásokat.

Üdvözlő bónusz szempontjából viszont kompenzál a 888sport. 30 euró értékben biztosít ingyenes fogadási egyenleget, amire nincs megforgatási kötelezettség.

Sportfogadás és fogadási piacok szempontjából is szinte az egyik legerősebb fogadóiroda a 888sport. Itt is van ázsiai hendikep, élő fogadásokra, valamint itt is van fogadásépítő, háromesélyes hendikep, valamint rengeteg foci specifikus fogadási piac is.

Emellett pedig további olyan ingyenes fogadási játékok is vannak, mint az Up for 8, ahol 8 meccset kell megtippelni, ingyenesen, és minden egyes sikeres tipp után 1 euró ingyenes fogadást biztosít a 888sport.

Itt jönnek elő a kifizetések is. A 888sport ugyanis a Mastercard és a Visa mellett további olyan e-tárcákat is biztosít, mint a Skrill, vagy a Neteller. A Bet365 viszont továbbra is elsősorban a kártyás kifizetéseket biztosítja.

A 888sport a bet365 mellett a masik nagy angol fogadoiroda

A 888sport egyelőre csak angolul érhető el.

Bet365

A Bet365 tulajdonságait tekintve továbbra is Magyarország legjobb sportfogadási oldala.

Több mint 10 sportággal több áll rendelkezésre, valamint a magyar kezelőfelület és a magyar telefonos alkalmazások mellett a Bet365 magyar ügyfélszolgálattal is rendelkezik.

  Miben különbözik még egymástól a 888sport és a Bet365?

  Érdemes még kiemelni az azonos meccs multi funkciót is, mivel ez az egyik legjobb és legkeresettebb sportfogadási piac, ami sokkal több lehetőséget biztosít a multi fogadásokra.

  Üdvözlő bónuszt tekintve, valamint a sportfogadási bónuszokat figyelembe véve a Bet365 sem marad el a 888sporttól. A Bet365 fogadási krediteket biztosít a játékosoknak, ami ugyanúgy működnek akárcsak az ingyenes fogadások.

  • A hírlevélre feliratkozva pedig 2-3 havonta, vagy az aktivitásodtól függően akár rövidebb időközönként is kaphatsz további exkluzív bónuszként fogadási krediteket kisebb, nagyjából 1500 forint értékben.

  Itt is befizetési és a kifizetési rendszerek jönnek elő. A 888sport sokkal választékosabb kifizetési és befizetési rendszereket biztosít és ugyanolyan biztonságos fogadóiroda, mint a Bet365.

  Fontos még kemelni a kezelőfelületet. A Bet365 még mindig egy sokkal régiesebb kezelőfelületet használ, viszont ez abszolút az előnye, ha a mobil kezelhetőséget vesszük figyelembe.

  • Vannak igaz alkalmazások, de sok iOS felhasználónak előnyt jelent, hogy a webes Bet365 oldal pontosan ugyanolyan könnyen és gyorsan fut, mint az alkalmazás.

  További nagy különbség még az oddsokban keresendő. A 888sport is nagyon jó szorzókat kínál, de a Bet365 ebből a szempontból továbbra is piacvezető.

  A bet365 meg mindig a 888sport elott jar a magyarorszagi sportfogadast illetoen

  A Bet365 az MLB és a baseball mellett további 43 sportot biztosít sportfogadásra.

  888sport vagy Bet365: Részletes összehasonlítás

  Alapjaiban véve tehát mind a két fogadó oldal nagyon jó, viszont a továbbiakban a fontosabb sportfogadási tényezőket, fogadási lehetőségeket is összehasonlítjuk a két oldal között.

  1. Oddsok

  Oddsok szempontjából a Bet365 és a 888sport is szinte teljesen ugyanazokat a szorzókat kínálja. A legnagyobb különbségek mindössze 1-2 százados eltérésben vehetőek észre (gyakran az idegenbeli oddsokon), amik inkább a Bet365 javára billentik a mérleget.

  Oddsokat tekintve szinte teljesen ugyanazokat a szorzókat találni mind a két fogadó oldalon.

  2. Alternatív link

  Alternatív link szempontjából sincs különbség a 888sport, vagy a Bet365 között. Az eléréshez, a regisztrációhoz, valamint a későbbi belépéshez sincs szükség alternatív linkre.

  Mind a Bet365, mind a 888sport elérhető alternatív link nélkül is.

  3. Felhasználói felület

  Felhasználás szempontjából a Bet365 a nyertes. A 888sport egyelőre csak angolul kezelőfelületen működik, amíg a Bet365 teljesen magyar.

  A 888sport előnye viszont, hogy sokkal modernebb kialakítása van. Jobb a vizuális kialakítása, valamint egy kicsivel könnyebben is ismerhető ki.

  Viszont a Bet365 magyar kezelőfelülete ezt jelen pillanatban kompenzálja és ezzel egy kicsit, de a 888sport előtt jár.

  A Bet365 magyar kezelőfelülettel használható, a 888sport egyelőre angolul.

  4. Regisztráció

  A 888sport egy sokkal egyszerűbb regisztrációs felülettel rendelkezik. Ráadásul a regisztráció magyarul is elvégezhető. Valami oknál fogva a regisztrációs felület átállítható magyarra, a kezelőfelület viszont angol lesz utána.

  A Bet365 regisztráció sem okoz túl sok problémát, de egyszerűség szempontjából a 888sport a leginkább felhasználóbarát.

  Regisztráció szempontjából a 888sport egyszerűbb és átláthatóbb.
  888sport vagy bet365 regisztracio a gyorsabb

  A regsztrációkor a 888sport is magyar felületen fut.

  5. Befizetések és kifizetések

  A befizetési és kifizetési rendszereket tekintve a 888sport több lehetőséget biztosít.

  A Bet365 elsősorban a Wire Transfer, Paysafecard, Mastercard, Visa és Maestro rendszereket használja. A 888sport pedig olyan ismertebb e-tárcákat is használ, mint a Neteller, vagy a Skrill.

  Bet365 befizetési és kifizetési lehetőségek:

  • Mastercard, Visa, Maestro
  • Wire Transfer
  • Paysafecard

  888Sport befizetési és kifizetési rendszerek:

  • Mastercard (csak befizetésre)
  • Visa
  • Skrill
  • Neteller
  • MuchBetter
  • Paysafecard
  • Rapid Transfer
  • Wire Transfer
  Be- és kifizetési rendszereket tekintve a 888sport több lehetőséget biztosít.

  6. Sportfogadás

  A sportfogadás szempontjából is elég kiegyenlített a verseny. A Bet365 több sportot, valamint egy kicsivel több kupát, versenyt, eseményt kínál, mint a 888sport.

  Eze viszont nem azt jelenti, hogy a 888sport szűkösen kínálna lehetőségeket. Itt is lehet fogadni szinte minden olyan sportra és eseményre, amit el lehet képzelni.

  Mind a két fogadó oldalon van meccse előtti és élő fogadás is. Vannak multik, szögletek, gólok, speciálisok, hendikepek, élő hendikepek, büntetők, fogadásépítők. Konkrétan minden.

  A legnagyobb különbség a Bet365 azonos meccs multijában rejlik. Ez ugyanis továbbra is a Bet365 specialitása.

  Egyedi lehetőségekben viszont érdemes kiemelni a 888sport ingyenes fogadási játékait. Az Up for 8 például egy ingyenes fogadási játék, ahol minden egyes sikeres tipp után ingyenes fogadási egyenleget ad a 888sport.

  Mind a két fogadóiroda kínál cash out funkciót, valamint élő közvetítést is. Mind a két oldalon van app is, de Magyarországon egyelőre csak a Bet365 app tölthető le, a 888sport egyelőre nem érhető el itthon.

  Mind a két fogadó oldal eléggé a toppon van, így sportfogadás szempontjából talán a játékokon múlik, hogy melyik felületet választják. Ha esetleg már ismered a Bet365-öt és szeretnél valami újat, de minőségi oldalt használni, akkor határozottan a 888sport a nyerő, ha az angol kezelőfelület nem probléma.

  Abban az esetben viszont, ha egyik oldalt sem ismered, akkor érdemes körbenézni mind a kettőn és látni, hogy neked melyik a szimpatikusabb az oldalon töltött idő után.

  Az angol kezelőfelület, valamint az alkalmazások jelenlegi hiánya miatt, viszont, ha kicsivel is, de Magyarországon továbbra is a Bet365 a jobb, de csak egy hajszálnyival.

  A Bet365 egy nagyon kicsivel, de magyaroknak jobban fekvő oldalt üzemeltet itthon.

  7. Telefonos alkalmazások

  A Bet365 a nyerő. Több különböző Android és iOS alkalmazás is letölthető a Bet365 honlapjáról.

  A 888sportnak is vannak iOS és Android alkalmazásai, viszont egyelőre ezek az alkalmazások nem tölthetőek le a honlapról, így a magyar felhasználók csak a böngészőből érhetik el a 888sportot.

  A 888sport alkalmazások egyelőre nem tölthetőek le itthon. A Bet365 app viszont igen.
  Van 888sport vagy bet365 alkalmazas

  Letölthető alkalmazás egyelőre egyedül a Bet365-nél van Magyarországon.

  8. Fogadási bónuszok

  Üdvözlő bónuszok szempontjából hasonlóak. A 888sport 30 eurót ad az első sikeres 10 eurós fogadás után, a Bet365 pedig 15 000 forintnyi fogadási kreditet.

  Mind a két bónusznál csak a nyeremény fizethető ki, a tét pedig visszamarad. Megforgatást pedig sem a 888sport, sem pedig a Bet365 követel.

  A Bet365 és a 888sport is kínál még ezután egészen véletlenszerűen ingyenes fogadási lehetőségeket. Megújuló promóciók tekintetében viszont a 888sport talán egy kicsivel választékosabb.

  Regisztrációs bónusz szempontjából nagyon hasonlóak, megújuló bónuszok tekintetében az 888sport kicsit választékosabb.

  9. Ügyfélszolgálat

  Ügyfélszolgálat szempontjából a Bet365 a győztes. Viszont jelen pillanatban csak azért, mert a 888sport ügyfélszolgálata csak angolul érhető el.

  A Bet365 ügyfélszolgálata elég gyors és pontos választ is ad. A 888sport is toppon van az elérhetőségeket tekintve, viszont jelenleg csak az angolul jól értő játékosok számíthatnak rá.

  A Bet365 magyar ügyfélszolgálata jobb, mint a 888sport angol elérhetősége.

  888sport vagy Bet365: Összehasonlítás

  A Bet365, vagy a 888sport a jobb sportfogadási oldal Magyarországon? A válasz röviden egyelőre egyszerűbb, a Bet365.

  Viszont a különbséget jelenleg csak 1-2 nagyon apró tényező jelenti, amit a 888sport, ha kijavít, akkor határozottan egy kőkemény versenytársat állít fel a Bet365-tel szemben Magyarországon.

  A 888sport rengeteg jó sportot, egyedi oddsokat, valamint az összes olyan sportfogadási piacot és lehetőséget felkínálja, amit a legjobb oldalakon keresünk.

  A magyar kezelőfelület, valamint az alkalmazások hiánya egyelőre azonban a Bet365 felé billentik a mérleg nyelvét.

  A Bet365 akkor is kiválóan fut mobilon, ha a böngészőből indul el, viszont az alkalmazások letölthetőek a honlapról is.

  Nem véletlen, hogy ez a két fogadóiroda uralja az angol sportfogadási piacot. Itt nagyon magas oddsok, nagyon jó üdvözlő bónuszok, rengeteg sport, valamint a legjobb és legválasztékosabb sportfogadási piacok érhetőek el.

  Abban az esetben, ha nem zavaró az angol kezelőfelület, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a 888sportot. Nagyon sok izgalmas ingyenes játék is van, Up for 8, amivel ingyenes fogadásokat is lehet szerezni. Jól kiépült sportfogadási közösségük is van, valamint további tippeket, sportfogadási stratégiákat is lehet itt találni.

  A Bet365 emellett azonban egy totális sportfogadási oldal. Itt nincs annyira hangsúly az oldal kinézetén, a dizájnon, viszont annál több figyelmet kap a sportfogadás. Végtelenül egyszerű, letisztult felület, ahol a legtöbb eseményt és a legválasztékosabb sportfogadási piacokat lehet találni.

  Összességében tehát, ha egy kicsit kevesebbel is, de a Bet365 még egy kicsivel a 888sport előtt jár, de a verseny nagy és a 888sport bármikor előrébb ugorhat.

  888sport vagy Bet365888Sportbet365
  Üdvözlóbónusz0/1010/10
  Fogadási kínálat9/1010/10
  App5/109/10
  Fizetési rendszerek9/109/10
  Sportfogadás9/1010/10
  Ügyfélszolgálat8/109/10
  Összességében8/1010/10

  888sport vagy Bet365


  Bet365

  Fogadási kreditekben
  15 000 HUF-ig


  888sport vagy Bet365 GYIK

  888sport vagy Bet365, melyik a jobb?

  A Bet365 minimálisan, de a 888sport előtt jár. A Bet365-nél több sport van, valamint itt a kezelőfelület is magyar, valamint az alkalmazások is letölthetőek.

  Kell alternatív link a 888sport vagy a Bet365 eléréséhez?

  A 888sport és a Bet365 is elérhető bármilyen alternatív link nélkül. Alternatív linkre sem a regisztrációhoz, sem pedig a későbbi belépéshez sem lesz szükség.

  A 888sport vagy a Bet365 oldalon van app?

  Mind a két fogadóirodának van alkalmazása, de Magyarországon egyelőre csak a Bet365 app tölthető le. Az alkalmazások a Bet365 honlapjáról tölthetőek le.

  A 888sport honlapjáról a link a Store-ban irányít, viszont a magyar szabályozásoknak megfelelően nem lehetnek fent fogadási alkalmazások sem a Google Play, sem pedig az Apple App Store-ban.

  A 888sport vagy a Bet365 oddsok a magasabbak?

  Szinte mind a két fogadó oldal ugyanazokat a szorzókat adja. A 888sport és a Bet365 is saját oddsokkal dolgozik, a különbségek pedig minimálisak. Nagyjából 1-2 század eltérés van köztük a Bet365 javára, leginkább az idegenbeli oddsokon.

  A 888sport vagy a Bet365 kifizetései a jobbak?

  A 888sport és a Bet365 kifizetései is teljesülnek, mind a két oldal megbízható.

  A 888sport több kifizetési lehetőséget biztosít, mivel itt a Skrill és a Neteller, valamint további e-tárcák is használhatóak. Mastercard kifizetés viszont nincs.

  A Bet365 elsősorban a Wire Transfer, valamint a Mastercard, Visa és Maestro rendszereket használja.