888sport vagy betfair
Cikk

888sport vagy Betfair: Melyik sportfogadási oldal a jobb?

25 május 2022

A 888sport és a Betfair is Anglia legnevesebb sportfogadási oldali közé tartoznak, egészen egyedi fogadási funkciókkal. Mivel mind a kettő bukméker fogad játékosokat Magyarországról is, ezért összehasonlítjuk és megvitatjuk, hogy melyik oldal a jobb.

888sport vagy Betfair

A Betfair jelen pillanatban egy hajszálnyival, de még jobb, mint a 888sport Magyarországon.

Mind a két fogadó oldal eléggé toppon van a sportfogadásban, valamint nemcsak Magyarországon, de világszerte is nagy versenytársak.

A Betfair jelen pillanatban a Tőzsde funkciójának, a magasabb oddsoknak, a magyar kezelőfelületnek és a magyar alkalmazásoknak köszönhetően jobb, mint a 888sport. További részletes összehasonlítás egy kicsivel lentebb is található.

Funkciók888sportBetfair
Magyar felület
Egyszerű fogadás
Kombinált fogadás
Élő fogadás
Exchange, vagy Tőzsde
Élő közvetítés
Cash out
Odds növelő
iOS és Android app
Ázsiai hendikep
Fogadáskészítő
Szöglet fogadás
Azonos meccs multi
Új játékos bónusz
Megújuló bónuszok
Magyar ügyfélszolgálat
Sportok száma2728
Magyar elérhetőség888sport.combetfair.com
888sport vagy Betfair888SportBetfair
Összességében8/1010/10

888sport vagy Betfair

Betfair

100% bónusz
16 000 HUF -ig888sport vagy Betfair: Részletes összehasonlítás

Alapjaiban véve egyelőre a Betfair a jobb sportfogadási oldal Magyarországon, de érdemes részletekben is megnézni a két fogadóirodát, mivel mind a kettőnek vannak egészen egyedi tulajdonságai is, amik nemcsak egymástól különböztetik meg őket, de az online elérhető összes többi sportfogadási irodától is.

1. Oddsok

Oddsok szempontjából kétféleképpen lehet dönteni. Ha a klasszikus sportfogadást vesszük figyelembe, akkor konkrétan ugyanazokat a szorzókat fogod megtalálni. Eltéréseket leginkább csak a századok között lehet találni egyszer a Betfair, egyszer a 888sportnál.

A Betfair a Tőzsde felületen viszont sokkal magasabb szorzókat is kínálhat és egy egészen új fogadási lehetőséget is biztosít. Ilyen szempontból a Betfair választékosabb és oddsok szempontjából jobb, mint a 888sport.

Oddsok szempontjából a Betfair valóban magasabb szorzókat kínál, mint a 888sport.

2. Alternatív link

Alternatív link szempontjából mind a két fogadóiroda egálban. Alternatív linkre sem a regisztrációhoz, sem a belépéshez, sem pedig ezek a bukmékerek eléréséhez sincs szükség.

A 888sport és a Betfair is elérhető alternatív link nélkül.

3. Felhasználói felület

Alapjaiban véve a 888sport sokkal tetszetősebb felülettel rendelkezik. Könnyebb átlátni, navigálni, valamint sokkal modernebb. A Betfair ennél egy kicsit régebbi felületet használ, ahol talán egy picivel nehezebb kiismeri a felületet, de ez még annyira nem döntő szempont.

Ami viszont döntő szempont az az, hogy a 888sport teljesen angol kezelőfelületet használ, amíg a Betfair magyarul használható.

Felhasználói felület szempontjából a Betfair sokkal nagyobb előnyben van a magyar felület miatt.

4. Regisztráció

Regisztráció szempontjából a mind a két oldal nagyon jó munkát végez, mivel ekkor a 888sport is magyar felületen fut.

Ha nem zavaró a regisztráció után a 888sport angol felhasználói felülete, akkor a 888sport regisztrációja egyszerűbb és gyorsabb is.

A Betfair-nél is gyorsan lehet regisztrálni, de ott egy kicsit hosszabb a regisztrációs formula és olyan mezőket is ki kell tölteni, mint egy biztonsági kérdés és válasz. Vagy opcionálisan már a regisztrációkor is lehet befizetési limiteket beállítani.

Regisztráció szempontjából a 888sport egyszerűbb és lényegretörőbb.

5. Befizetések és kifizetések

Befizetés és kifizetések szempontjából a 888sport választékosabb rendszereket is kínál, de a Betfair is használja a legjobb rendszereket.

888sport befizetési és kifizetési lehetőségek:

 • Mastercard (csak befizetésre)
 • Visa
 • Skrill
 • Neteller
 • MuchBetter
 • Paysafecard
 • Rapid Transfer
 • Wire Transfer

Betfair befizetési és kifizetési lehetőségek:

 • Mastercard
 • Visa
 • Skrill
 • Neteller
 • Rapid Transfer
Be- és kifizetési lehetőségeket tekintve a 888sport több lehetőséget kínál.

6. Sportfogadás

Sportfogadás szempontjából elég nagy különbségek vannak a 888sport és a Betfair között.

A Betfair kínál azonos meccs multi funkciót, szöglet fogadásokat, hendikep fogadást, valamint itt is van fogadásépítő funkció is az eseményeken belül.

 • A Betfair előnye a kiterjedtebb élő közvetítésben, valamint a magyar sportfogadási alkalmazásokban rejlik a funkciókat tekintve.
 • Van még ezen felül odds növelő lehetőség is, valamint a teljesen egyedülálló Tőzsde, vagy Exchange felület nemcsak itthon, de világszerte egyedi a Betfair-nál.
 • Sportokat tekintve van bőven miből válogatni. A sportok száma általában a versenyekhez mérten változik, de nagyjából 28-35 sportág közül lehet válogatni.

A 888sport ennél egészen másabb lehetőségeket is biztosít a játékosoknak.

 • Itt van ázsiai hendikep (A Betfair-en nincs), ami az élő fogadásokra is elérhető.
 • Van fogadásépítő funkció is, valamint itt is van odds növelő és cash out funkció is.
 • A 888sportnál egyedi az Up for 8 ingyenes tippjáték, ahol minden egyes sikeres tipp után 1 euró ingyenes fogadást lehet szerezni.

Sportfogadás szempontjából megoszlik a vélemény. Ha fontos számodra a fogadásépítő és az ázsiai hendikep, akkor a 888sport a jobb.

Ha számodra a változatosság, valamint a Tőzsdén megjátszható legmagasabb oddsok, valamint a kiterjedt élő közvetítés, akkor a Betfair a jobb.

Összességében pedig:

A Betfair többek magyar felülete, az egyedi cash out rendszerek és az odds növelők miatt is a jobb fogadási oldal.

7. Telefonos alkalmazások

Alkalmazások szempontjából a Betfair a jobb. Itt a honlapról egyből letölthető az Android és iOS app, ráadásul magyarul.

A 888sport app egyelőre nem tölthető le sem a Store-ból, sem pedig a 888sport honlapjáról. Magyarországon egyelőre még várni kell, hogy letölthessük a 888sport alkalmazásokat és marad a böngészős kezelés.

App szempontjából a Betfair app magyarul is letölthető, a 888sport alkalmazásokra viszont még várni kell itthon.

8. Fogadási bónuszok

Üdvözlő bónuszok szempontjából a 888sport 30 euró értékű ingyenes fogadási egyenleget biztosít, amit nem kell megforgatni és a tét nélkül, de egyből ki lehet fizetni, ha a szabályoknak megfelelően kötünk vele fogadást.

A Betfair 8000 forintnyi befizetésig duplázza meg az új játékosok egyenlegét, amit a tízszeresére kell játszani a kifizetéshez.

Fogadási bónuszok szempontjából a 888sport feltételei sokkal jobbak.

888sport és Betfair új játékos bónuszok

 1. Nincs bónusz

 2. 100% bónusz
  16 000 HUF -ig

9. Ügyfélszolgálat

Itt is egyszerűbb a döntés. Mind a két fogadó oldal ügyfélszolgálata angol, viszont a 888sport gyorsabb, könnyebben elérhető és pontosabb is, mint a Betfair-é.

Elérhetőségek szempontjából pedig mind a két fogadóiroda ugyanazokat a lehetőségeket biztosítja.

 • Élő chat
 • Belső levelezési rendszer
Ügyfélszolgálat szempontjából a 888sport megbízhatóbb és gyorsabb is, mint a Betfair.

888sport vagy Betfair: Összehasonlítás

A 888sport, vagy a Betfair a jobb sportfogadási oldal Magyarországon? A Betfair jelenleg néhány funkciójának köszönhetően jobb, mint a 888sport, viszont nagyon közel áll egymáshoz a két fogadóiroda.

A Betfair a lehetőségeit tekintve az egyik legegyedibb sportfogadó iroda. Használható a klasszikus sportfogadási felület, ahol 30 körül mozog a sportok száma és olyan népszerű lehetőségek is vannak, mint az azonos meccs multi, vagy a szöglet fogadások.

A cash out funkció a nyereményed összegére részlegesen és teljes egészében is használható, az odds növelő pedig már alapból a Betfair egyik legalapvetőbb funkciója.

Az alkalmazások is magyarul futnak, valamint külön alkalmazás érhető el a Tőzsde funckióhoz is, ahol sok esetben valóban látványosan magasabb odssokat és érdekes piacokat lehet látni.

A 888sport Magyarországon pedig egy újabb versenytársa a Betfair-nek. A jelenlegi legnagyobb hátránya, hogy még nincs magyar felület, valamint az alkalmazások sem tölthetőek le a honlapról.

A 888sport viszont sokak számára nagyon érdekes lehet. Nagy előnye a Betfair-rel szemben az ázsiai hendikep funkció, amit az élő fogadásokra is lehet használni. A Betfair-en pedig ázsiai hendikep nincs.

Másik nagy előnye a 888sportnak az ingyenes fogadási játékai. Mindig van valami újdonság. Jelenleg az Up for 8 ingyenes játékban 8 meccset kell megtippelni és amennyit eltalálsz, annyiszor 1 euró ingyenes fogadási kreditet kapsz.

Az üdvözlő bónusz is sokkal jobb a 888sportnál, ahol 30 euró ingyenes fogadási egyenleget kapsz, ha az első 10 euró értékű fogadásod nyer. Ezek mellett pedig a 888sport heti megújuló bónuszai is kicsivel, de választékosabbak a 888sportnál.

Dizájn és használhatóság szempontjából is sokoldalúbb a 888sport. Itt választhatsz világos és sötét mód között is, ami sokkal több játékosnak alakítja kényelmesebbé a használhatóságot. A Betfair felülete ennél egyszerűbb és csak világos módban használható.

Összességében tehát a a 888sport és Betfair és két kiváló sportfogadási oldal. A Betfair jelen pillanatban még egy kicsivel a 888sport előtt jár, Magyarországon biztosan. Viszont, ahogy a 888sport egyre jobban megveti lábát Magyarországon és az itthoni játékosoknak is fejlesztik az oldalt, úgy egyre jobban közelebb kerülhet a Betfair-hez.

888sport vs Betfair888SportBetfair
Üdvözlóbónusz0/109/10
Fogadási kínálat9/1010/10
App5/1010/10
Fizetési rendszerek9/1010/10
Sportfogadás9/1010/10
Ügyfélszolgálat8/108/10
Összességében8/1010/10

888sport vagy Betfair

Betfair

100% bónusz
16 000 HUF -ig888sport vagy Betfair GYIK

888sport vagy Betfair, melyik a jobb?

A Betfair, ha egy kicsivel is, de a Tőzsde funkciójának, a magasabb oddsoknak, a kiterjedtebb élő közvetítésnek, valamint a magyar kezelőfelületnek és alkalmazásoknak köszönhetően jobb fogadó oldal, mint a 888sport.

Kell alternatív link a 888sport vagy a Betfair eléréséhez?

Nem, alternatív linkre egyik oldalon sincs szükség. A 888sport és Betfair oldalak elérése, a regisztráció, valamint a belépés is bármikor elvégezhető alternatív link nélkül is.

A Betfair vagy a 888sport app a jobb?

A Betfair app Magyarországon is letölthető a Betfair honlapjáról. Az alkalmazások pedig magyar nyelven futnak. A 888sport app egyelőre nem tölthető le itthon, így a magyar játékosoknak várnia kell, amíg a 888sport lehetővé teszi az alkalmazások a honlapról történő letöltését.

Ennek fényében a Betfair app jobb, mint a 888sport alkalmazás.

A 888sport vagy Betfair oddsok a magasabbak?

A klasszikus sportfogadást tekintve a a 888sport és Betfair szorzók is szinte ugyanazon a szinten mozognak. Szinte csak egy néhány század eltérés van köztük.

Ha a Tőzsde, vagy Exchange funkciót is beleszámítjuk, akkor a Betfair magasabb oddsokat kínál, mint a 888sport.

A 888sport vagy a Betfair kifizetései a jobbak?

A 888sport több lehetőséget biztosít a kifizetésekre, valamint a befizetésekre is.

A 888sport emelett az összes olyan rendszert is felkínálja, amit a Betfair is. Ilyen szempontból a 888sport jobb, mint a Betfair.

A 888sport vagy a Betfair a megbízhatóbb?

A Betfair és a 888sport is a legnevesebb angol fogadóirodák közé tartoznak. Ugyanazokkal az engedélyekkel és felülvizsgálati bizonyítványokkal rendelkeznek, valamint teljesen ugyanaz az adatvédelmi irányelv vonatkozik rájuk.

A Betfair és a 888sport is a legmegbízhatóbb sportfogadási oldalak közé tartozik. Ilyen szempontból nincs különbség a két bukméker között.