888sport vagy bwin
Cikk

888sport vagy Bwin - Mik a legnagyobb különbségek és melyik a jobb?

1 június 2022

A 888sport az egyik legnagyobb visszatérő Magyarországra, a Bwin pedig a legkevésbé keresett globális márka itthon. Mik a hasonlóságok és különbségek a két fogadóiroda között? Melyik a jobb?

888sport vagy Bwin

A legnagyobb különbség a 888sport és a Bwin között a felhasználói felület elérése. A 888sport egyelőre ugyanis csak angol kezelőfelülettel érhető el.

Ezzel ellentétben a Bwin az itthoni fogadóirodák közül továbbra is az egyik legjobb és legmodernebb magyar kezelőfelületet használja.

Összességében egészen egyén függő lehet, hogy kinek melyik fogadóiroda a jobb, de ha mindent egybevetünk, akkor Magyarországon egyelőre a 888sport a jobb.

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatod a különbségeket és hasonlóságokat a 888sport és a Bwin között. Alatta pedig részletes összehasonlítást is olvashatsz.

Funkciók888sportBwin
Magyar felület
Egyszerű fogadás
Kombinált fogadás
Élő fogadás
Exchange, vagy Tőzsde
Élő közvetítés
Odds növelő
Cash out
Magyar app
Ázsiai hendikep
Fogadáskészítő
Lapok fogadás
Szöglet fogadás
Azonos meccs multi
Új játékos bónusz
Megújuló promóciók
Magyar ügyfélszolgálat
Sportok száma2737
Magyar elérhetőség888sport.comBwin.com
888sport vagy Bwin888SportBwin
Összességében8/109/10

888sport vagy Bwin

888sport

Nincs bónusz

A 888sport kedvezőbb új játékos bónuszt biztosít, magasak az oddsok, jók a fogadási piacok, de hiányzik a magyar felület és a magyar app.


Bwin

100% bónusz
40 000 HUF-ig

A Bwin az egyik legjobban használható magyar felületet, telefonos alkalmazást, jó fogadási piacok biztosít. Hiányzik azonban az ázsiai hendikep fogadás a 888sporttal szemben, valamint díjhoz kötött a Skrill be- és kifizetés.


888sport vagy Bwin? Részletes összehasonlítás

Ez a két sportfogadási oldal tartozik Magyarországon a legnagyobb kérdések közé. A 888sport egy egészen új visszatérő a magyar sportfogadásba, a Bwin pedig még mindig kicsit az Unibet és a Bet365 árnyékában jár.

Ettől függetlenül mind a két fogadó oldal a gigászi bukmékerek közé tartozik és leginkább az apró különbségek döntik majd el, hogy melyik fogadóiroda a jobb egy-egy játékos számára.

1. Oddsok

Oddsok szempontjából konkrétan teljesen egálban van a két oldal. Különböző oddsokat kínálnak, de a legnagyobb különbségek csak századokban térnek el. Akár foci fogadásban, akár kosárlabdában mind a két oldal eléggé versenyképes.

Oddsok tekintetében teljesen egálban van a két oldal.

2. Alternatív link

Egyik fogadó oldalhoz sem kell alternatív link. Üdvözlő bónuszt anélkül is kaphatsz, valamint sem a regisztrációhoz, sem pedig a későbbi eléréshez, belépéshez nem kell alternatív link.

Alternatív linkre sem a 888sport, sem pedig a Bwin fogadóirodánál sincs szükség.

3. Felhasználói felület

Felhasználói felület szempontjából nagy különbségek vannak a 888sport és a Bwin között.

A Bwin modern és jól kezelhető magyar felülettel rendelkezik. A 888sport is tetszetősebb modern felületet használ, plussz még a világos és a sötét mód között is lehet választani.

A navigáció mind a két fogadó oldalon elég könnyű és gyorsan át is látható.

A legnagyobb különbség és a legnagyobb hátránya a 888sportnak a Bwinnel szemben a nyelv. A 888sport egyelőre csak angolul használható, amíg a Bwin teljes egészében magyar.

  A Bwin jól átlátható magyar felhasználói felülettel rendelkezik.

  4. Regisztráció

  A regisztrációt tekintve a 888sport verhetetlen. Mindössze egy felületet kell kitölteni a számla felállításához és már tagja is vagy az oldalnak.

  Ez viszont nem azt jelenti, hogy bárki regisztrálhat. A 888sport a kifizetésekhez kéri, hogy igazold a személyazonosságod és hogy a megfelelő országból, tehát jelen esetben Magyarországról használod az oldalt.

  A regisztráció megkezdésétől az első fogadásig viszont nagyon gyors és könnyű az út, ráadásul a regisztrációs felület egyedülálló módon magyar a 888sportnál.

  A 888sport regisztráció gyorsabb, mindössze egy lépésből elvégezhető.

  5. Befizetések és kifizetések

  Itt is van miről beszélni. Mind a két fogadó oldal jóformán ugyanazokat a rendszereket használja befizetésekre és kifizetésekre is.

  A legnagyobb különbség, hogy a Bwin számol fel befizetési és kifizetési díjat is, ha Skrill, vagy Neteller rendszert használnál. A 888sport befizetései és kifizetési ezzel szemben ingyenesek.

  Bwin befizetési és kifizetési rendszerek:

  • Mastercard, Visa, Maestro
  • Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller
  • Paysafecard
  • Fast Bank Transfer
  • PromoCode

  888sport befizetési és kifizetési lehetőségek:

  • Mastercard (csak befizetésre)
  • Visa
  • Neteller
  • Skrill
  • MuchBetter
  • Paysafecard
  • Rapid Transfer
  • Wire Transfer
  Be- és kifizetésekre a 888sport jobb. Díjmentes és több az elérhető lehetőség is

  6. Sportfogadás

  Sportfogadás szempontjából apró dolgok jelentik a különbséget. Mind a két oldalon van bőven sport, valamint a sportokon belül is rengeteg ország, valamint azok alsóbb és felsőbb osztálybeli csapatai érhetőek el.

  A 888sport fogadási oldal magyarországi kínálata annyival jobb, hogy itt ázsiai hendikepre is lehet fogadni. Emellett van háromesélyes hendikep is, szöglet fogadások is, valamint bőven van választék az olyan piacok között is, mint a speciálisok, gólok, lapok és esemény statisztikák.

  A Bwin a sportfogadási lehetőségeit tekintve annyival marad alul, hogy ott nincs ázsiai hendikep. Viszont a Bwin-nél jobb az élő közvetítés, valamint van letölthető Androidos alkalmazás is. Fogadásokat tekintve pedig van külön kombi szerkesztő és eseményen belüli fogadászerkesztő is.

  Nagyon hasonló a két oldal sportfogadási kínálata, viszont ha csak a fogadási lehetőségek, piacok kerülnek szóba, akkor a 888sport egy kicsivel, de jobb kínálattal rendelkezik, mint a Bwin.

  A 888sport egy hajszálnyival több sportfogadási lehetőséget biztosít, mint a Bwin

  7. Telefonos alkalmazások

  Letölthető iOS alkalmazás egyik oldalon sincs, mivel az iPhone nem támogat külső forrásból érkező alkalmazásokat. Az App Store pedig egyelőre továbbra sem biztosít itthon sportfogadási alkalmazásokat.

  A Bwin viszont biztosít Magyarországon is letölthető Android alkalmazást, amelyet a fogadóiroda honlapjáról le is lehet tölteni.

  A 888sportnak is vannak alkalmazásai, viszont ezek az alkalmazások egyelőre még nem tölthetőek le Magyarországon a 888sport honlapjáról, így csak marad a böngészős, vagy könyvjelzősként lementett megoldás.

  Egyelőre csak a Bwin biztosít alkalmazást Magyarországon.

  8. Fogadási bónuszok

  Itt verhetetlen a 888sport, mivel 30 euró ingyenes fogadási egyenleget ad az új játékosoknak, ha az első 10 eurós befizetésükből származó fogadásuk a szabályok szerint sikeres.

  A Bwin új játékos bónusz is elég jó. Itt az első befizetés kerül megduplázásra 40 000 forintig.

  A 888sport bónusz azért jobb, mert ha a szabályok szerint fogadsz, akkor nincs megforgatás és a nyeremény hamarabb kifizethető.

  Fogadási bónusz szempontjából a 888sport ajánlata a jobb.

  888sport és Unibet üdvözlő bónuszok

  1. Nincs bónusz

  2. 100% bónusz
   40 000 HUF-ig

  9. ügyfélszolgálat

  Ügyfélszolgálat szempontjából is a 888sport nyer. Van élő chat, ami még ha angol is, de legalább jól működik.

  A Bwin ügyfélszolgálata limitáltabb itthon, pedig már sokkal régebbóta itt van az orszában.

  A 888sport több elérhetőséggel rendelkezik.

  888sport vagy Bwin: Összegzés

  A 888sport az egyik legnagyobb sportfogadási oldal világszerte. Alapjaiban véve az angol fogadóirodák csoportját erősíti és ez jól meg is látszik a kínálatában.

  Tényleg magasak az oddsok, van bőven sport, fogadási piac, valamint konkrétan mindenre lehet sportfogadást kötni.

  A legnagyobb gyengesége a Bwin-nel szemben az a magyar felhasználói felület hiánya, valamint az, hogy az iOS app nem tölthető le a Store-ból, az Android app pedig egyelőre a 888sport honlapjáról sem.

  Ami még a hátránya itthon, az talán az élő közvetítés funkció. Az egyelőre jobban néz ki a Bwin-en.

  Ettől eltekintve azonban a 888sport abszolút versenyben van a legnagyobb bukmékerekkel Magyarországon és világszerte is.

  A regisztráció könnyű és gyors, a kezelőfelület állítható világosról sötét módra, jól fut a honlap a böngészőben, bőven lehet válogatni a fogadási piacok és sportok között, valamint itt is sem kell semmilyen alternatív link a regisztrációhoz, belépéshez, de még az üdvözlő bónuszhoz sem.

  Megbízhatóság szempontjából is a jó fogadóirodák közé tartozik, mert konkrétan pont ugyanolyan engedélyekkel rendelkezik, mint a Bwin, vagy a Bet365 és az Unibet. A 888sport legalább annyira legális fogadó oldal, mint az előbbi négy.

  Kifizetésekre itt is van bőven választék. Ami egyedül nincs a listában az a Maestro, valamint a Mastercard csak befizetésre használható, de ettől függetlenül a kifizetések és a befizetések is díjmentesek.

  Összességében tehát a 888sport egy kicsivel, de jobb fogadó oldal, mint a Bwin. Abban az esetben, ha nem probléma az angol felhasználói felület, akkor a 888sport érdekes fogadó oldal lehet bárki számára.

  888sport vagy Bwin összességében888SportBwin
  Üdvözlóbónusz0/109/10
  Fogadási kínálat9/109/10
  App5/109/10
  Fizetési rendszerek9/109/10
  Sportfogadás9/109/10
  Ügyfélszolgálat8/105/10
  Összességében8/109/10

  888sport vagy Bwin


  Bwin

  100% bónusz
  40 000 HUF-ig


  888sport vagy Bwin GYIK

  888sport vagy Bwin, melyik a jobb?

  Regisztráció, üdvözló bónusz, sportfogadás, ázsiai hendikep és a díjmentes Skrill és Neteller kifizetés miatt a 888sport egyelőre jobb, mint a Bwin.

  Az egyedüli hátránya, hogy egyelőre nincs magyar app és magyar felhasználói felület.

  Kell alternatív link a 888sport vagy Bwin eléréséhez?

  Egyik oldal eléréséhez, regisztrációhoz, sem pedig a későbbi belépéshez nincs szükség alternatív linkre. Az új játékos bónusz is felvehető alternatív link nélkül is.

  A 888sport vagy a Bwin app a jobb?

  A 888sport alkalmazások egyelőre még nem tölthetőek le itthon, így csak a Bwin honlapjáról tölthető le egyedi sportfogadási app.

  A 888sport vagy a Bwin oddsok a magasabbak?

  Szinte teljesen ugyanazokat az oddsokat lehet látni a két fogadó oldalon. 1-2 század eltérés észrevehető az egyik-másik oldal javára, de jelentős különbség nincs.

  A 888sport vagy a Bwin kifizetése jobb?

  A 888sport annyival jobb, hogy ott a kifizetések díjmentesek. A Bwin felszámol egy minimális százalékos díjat a Skrill és Neteller kifizetéseknél.

  A 888sport vagy a Bwin a megbízhatóbb?

  A 888sport egy angol fogadóiroda és a Bet365 talán egyik legnagyobb versenytársa. Igaz új szereplő még Magyarországon, de ettől függetlenül ugyanazokkal az engedélyekkel rendelkezik, mint a Bwin, vagy a Bet365, Unibet.

  Megbízhatóság szempontjából ugyanazon a szinten van a 888sport és a Bwin is.

  További fogadóirodák összehasonlítása

  888sport vagy Bet365 - Melyik Angol Fogadóiroda a Jobb?

  23 május 2022

  A 888sport és a Bet365 Anglia talán két legnagyobb sportfogadási irodája. Mivel mind a két bukméker fogad játékosokat Magyarországról, így összehasonlítottuk, hogy melyik iroda ... Tudj meg többet

  888sport vagy Betfair: Melyik sportfogadási oldal a jobb?

  25 május 2022

  A 888sport és a Betfair is Anglia legnevesebb sportfogadási oldali közé tartoznak, egészen egyedi fogadási funkciókkal. Mivel mind a kettő bukméker fogad játékosokat ... Tudj meg többet

  888sport vagy Unibet: Melyik a jobb sportfogadási oldal Magyarországon?

  31 május 2022

  A 888sport vagy Unibet sportfogadási oldalak Magyarország legnagyobb fogadóirodái közé tartoznak. Ebben a cikkben leírjuk, hogy melyik a jobb, melyiket érdemes használni itthon. Tudj meg többet