888sport vagy tippmixpro
Cikk

888sport vagy TippmixPro: Melyik a jobb? Összehasonlítás

9 június 2022

A 888sport az egyik legnépszerűbb sportfogadási oldal Európában, amíg a TippmixPro az elsőszámú magyar sportfogadási oldal. Melyik a jobb?

888sport vagy TippmixPro

A Tippmixprot senkinek nem nagyon kell bemutatni, mert ez az egyetlen magyar fogadóiroda, valamint továbbra is a legnépszerűbb sportfogadási oldal.

A TippmixPronak vannak előnyei, viszont sportfogadást tekintve a 888sport jobb fogadóiroda, mint a magyar versenytársa.

Az alábbi táblázatban röviden láthatod a 888sport és a TippmixPro közötti különbségeket és meg is tudod nagyjából állapítani, hogy sportfogadási lehetőségek szempontjából számodra melyik lehet a jobb. Ezen felül további részletes összehasonlítást is találhatsz a két fogadóiroda között.

Funkciók888sportTippmixPro
Magyar felület
Egyszerű fogadás
Kombinált fogadás
Prematch (meccs előtti) fogadás
Élő fogadás
Exchange, vagy Tőzsde
Élő közvetítés
Cash out
Magyar app
Ázsiai hendikep
Fogadáskészítő
Lapok fogadás
Szöglet fogadás
Azonos meccs multi
Új játékos bónusz
Megújuló promóciók
Magyar ügyfélszolgálat
Sportok száma2726
Magyar elérhetőség888sport.comtippmixpro.hu
Miben jobb a 888sport, mint a Tippmixpro?

A 888sport igaz angol felhasználói felülettel rendelkezik, de az eseményekre több elérhető fogadási lehetőséget, fogadási piacot biztosít.

Emellett itt van egyedi fogadásépítő, valamint sok játékosnak pozitívum lehet a regisztrációs üdvözlő bónusz, valamint a további megújuló bónuszok listája.

888sport vagy TippmixPro


888sport vagy TippmixPro? - Részletes összehasonlítás

A TippmixProt sokkal többen keresik fel, mint a 888sportot, ami annak is köszönhető, hogy a 888sport egy elég új sportfogadási oldal Magyarországon.

A 888sport alapjaiban véve anglia egyik legjobb sportfogadási oldal és összehasonlításban sokkal inkább lehet a Bet365-höz hasonlítani, mint a TippmixProhoz.

Mivel azonban a TippmixPro Magyarországon egyetlen sport fogadó oldala, a 888sport pedig egy globális márka, így érdemes összehasonlítani őket és látni, hogy melyik miben jobb.

1. Oddsok

Oddsok szempontjából a TippmixPro egy kicsit jobb. A favoritok azért mind a két oldalon szinte ugyanúgy mozognak és leginkább csak százados, 1 tizedes eltérések lehetnek, viszont a kockázatosabb piacokon a TippmixPro 2-3, de akár 4 tizeddel is magasabb szorzókat biztosít.

Élőben már sokkal inkább a 888sport oldalára billen a mérleg, de összességében a TippmixPro így is előnyösebb.

A TippmixPro magasabb oddsokat kínál a kockázatosabb piacokon.

2. Alternatív link

Ebből a szempontból teljesen egálban van a két fogadó oldal. A TippmixPro magyar, tehát semmi szükség nincs alternatív linkre, a 888sport pedig ugyanúgy elérhető bármilyen alternatív link nélkül is.

A 888sporton sincs szükség alternatív linkre.

3. Felhasználói felület

Ebből a szempontból a 888sport a jobb. Itt kényelmi szempontból is több a lehetőség. Van sötét és világos mód, valamint az események is sokkal jobban vannak kategorizálva. A TippmixPro kicsit ömlesztettebb is, mint a 888sport, valamint nem mindig annyira gyors.

Ami pedig még a 888sport felé billenti a mérleg nyelvét, hogy a TippmixPro főoldala több elterelő menüt is tartalmaz, amíg a 888sport csak a sportfogadásra szűkíti le az oldalt.

A 888sport egyetlen hátránya a felhasználói felületet tekintve az angol kezelőfelület. Ha ez is magyar lesz, akkor valóban a 888sport a nyertes, így viszont sok játékos nem tudja használni.

A 888sport angolul igaz, de könnyebben használható és sokszor gyorsabb, mint a TippmixPro.

4. Regisztráció

Regisztráció szempontjából a 888sport a jobb. A regisztráció magyarul is elvégezhető, valamint egy felületet kell mindössze kitölteni. Ez kb 2-3 perc és fent is vagy az oldalon.

A TippmixPro már a regisztráció alatt kéri, hogy töltsd fel a különböző igazolványaid másolatát. A regisztráció így sokkal hosszabb időt vesz igénybe és nem is a legkényelmesebb.

A 888sport is kéri majd a személyi és lakcím adataidat a számlád hitelesítéséhez, de erre a regisztráció után is van időd. A regisztrációval pedig még abszolút nem kötelezed el magad az oldalhoz.

Regisztrációt tekintve a 888sport gyorsabb és kötelezettségek nélküli.

5. Befizetések és kifizetések

Ebből a szempontból a 888sport több lehetőséget kínál, de a TippmixPron olyan rendszer is van, ami itthon elég népszerű.

TippmixPro be- és kifizetések:

 • Mastercard és Visa
 • Paypal

888sport be- és kifizetési opciók:

 • Mastercard (csak kifizetésre)
 • Visa
 • Skrill
 • Neteller
 • MuchBetter
 • Paysafecard
 • Rapid Transfer
 • Wire Transfer

A befizetések és a kifizetések is díjmentesek mind a két oldalon, így leginkább az jelenti a különbséget, hogy melyik rendszert szeretnéd használni.

A 888sport több opciót biztosít be- és kifizetésekre is.

6. Sportfogadás

Sportfogadás szempontjából a 888sport jobb, mint a TippmixPro. A 888sport kínálatában is van fogadáskészítő, ázsiai hendikep, háromesélyes hendikep, szöglet fogadás, speciálisok, gólok, lapok. A 888sport annyival jobb, mint a TippmixPro, hogy a piacokon belül elérhető választék nagyobb.

A sportok számát tekintve az egyiken 27, a másikon 26 sport érhető el, de a 888sport összességében több országot, valamint több ligát és bajnokságot tesz elérhetővé sportfogadásra.

A 888sport választékosabb sportfogadásra, mint a TippmixPro.

7. Telefonos alkalmazások

App szempontjából egyik oldal sem a legjobb. A TippmixPronak nincs alkalmazása, a 888sport alkalmazások pedig egyelőre még nem tölthetőek le Magyarországon. Remélhetőleg ez hamarosan változni fog a 888sport esetében. A TippmixPro viszont egyelőre nem ad jeleket lehetséges jövőbeli alkalmazásokról.

A 888sport app remélhetőleg hamarosan itthon is letölthető lesz. TippmixPro app pedig nincs.

8. Fogadási bónuszok

Ebből a szempontból a 888sport verhetetlen. A TippmixPron ugyanis nincsenek fogadási bónuszok. A 888sport regisztrációs bónuszt, valamint további megújuló bónuszokat is kínál a játékosainak.

A TippmixPron nincsenek fogadási bónuszok, a 888sportnál vannak.
 1. Nincs bónusz

9. Ügyfélszolgálat

Ebből a szempontból a TippmixPro a jobb. Már csak azért is, mert itt igaz nincs élő chat, de legalább a telefon és az email magyar. A 888sport élő chat és további elérhetőségei angolul érhetőek el.

A TippmixPro magyar telefonszámmal és email címmel is rendelkezik.

10. Megbízhatóság

Megbízhatóság szempontjából mind a két sport fogadó oldal nagyon jó. Ettől függetlenül a TippmixPro nyeri ezt a kategóriát már csak azért, mert ez egy magyar fogadó oldal. Minden magyarul van rajta, magyaroknak van építve.

A 888sport az angol fogadóirodák csoportját erősíti és habár rendelkezik az összes olyan engedéllyel, ami miatt Magyarországon is működhet, de ameddig nincs rendes magyar kezelőfelület, valamint kiépült magyar kapcsolati rendszer és fogadási közösség, addig a 888sport nem lesz a legjobb, legmegbízhatóbb sportfogadási oldalak egyike.

A TippmixPro annyiból megbízhatóbb, hogy magyar oldal, magyaroknak készült.

888sport vagy TippmixPro: Összegzés

Összességében a 888sport egy jobb sportfogadási oldal, ha az elérhető sportok, a bónuszok, valamint az eseményeken belül elérhető fogadási piacok választékossága kerül szóba. Telefonon is jobban fut a 888sport, ráadásul ott alkalmazások is vannak.

A TippmixPro legnagyobb előnye, hogy ez az egyetlen magyar sportfogadási oldal és nincs is nagyon magyar versenytársa. Abban az esetben, ha valaki teljesen új a sportfogadásban, vagy az online fogadásban, akkor lehet elsőnek a TippmixProt választani, mert az egy kicsit kezdőbb oldal.

Akik viszont már jártasabbak az online fogadás világában és azon gondolkodnak, hogy a Tippmix, vagy esetleg egy másik oldal a jobb, akkor a 888sport sokkal előnyösebb iroda. A 888sport egy globális angol fogadóiroda, ami nem a TippmixProval van versenyben, hanem sokkal inkább az olyan más nagy márkákkal, mint a Bet365, vagy éppen az Unibet.

Összességében így a 888sport egy jobb sportfogadási oldal, mint a TippmixPro. Még elég új Magyarországon, de remélhetőleg hamarason majd itthon is letölthetőek lesznek az alkalmazások, valamint nemcsak a regisztráció, de maga a teljes felhasználói felület is magyarra vált.

A 888sport összességében jobb, mint a TippmixPro888Sport
Üdvözlóbónusz0/10
Fogadási kínálat9/10
App5/10
Fizetési rendszerek9/10
Sportfogadás9/10
Ügyfélszolgálat8/10
Összességében8/10

888sport vagy TippmixPro

888sport

Nincs bónusz

Ha már ismerősebb vagy a TippmixPron és szeretnél megismerni egy itthon újabb, de megbízható nagy márkát, ami hasonló a Bet365-höz, akkor érdemes megnézni a 888sportot is.


888sport vagy TippmixPro GYIK

A 888sport vagy a TippmixPro a jobb?

A 888sport a fogadási piacokat, sportokat és elérhető eseményeket tekintve jobb fogadási oldal, mint a TippmixPro. Azonban a magyar felhasználói felület miatt sokak számára akár a TippmixPro, akár más sport fogadó oldalak lehetnek jobbak.

A 888sport vagy a TippmixPro app a jobb?

TippmixPro app nincs, valamint Tippmix app sincs. A 888sport app van, viszont egyelőre a link a 888sport honlapján a Store-ba irányít, ott pedig nem egyelőre nem tölthető le az alkalmazás. Ettől függetlenül a 888sport már csak annyiból is jobb, hogy itt lehet számítani az alkalmazásra.

A 888sport vagy a TippmixPro oddsok a magasabbak?

Szinte mind a két oldalon ugyanzokat a szorzókat lehet látni. A TippmixPro annyival kínál magasabb oddsokat, hogy a kockázatosabb piacokon 2-3, de akár 4 tizeddel is kínálhat jobb szorzót. A 888sport élőben sokkal versenyképesebb. A meccs előtti fogadásoknál pedig a favoritokra jóformán csak 1-2 százados elétérés lehet.

A 888sport vagy a TippmixPro kifizetései a jobbak?

A TippmixPro a Visa, Mastercard és Paypal rendszereket használja, mialatt a 888sport ennél sokkal választékosabb. Ott igaz nincs Paypal, de van Skrill, Neteller, MuchBetter, Paysafecard, Rapid Transfer, Wire Transfer, Visa és Mastercard (csak befizetésre) is.

A 888sport vagy a TippmixPro a megbízhatóbb?

A TippmixPro mindig egy biztonságos választás lesz, mivel magyar. A 888sport viszont legalább annyira biztonságos. Az eredetileg angol fogadóiroda minden olyan engedéllyel rendelkezik, ami lehetővé teszi számukra, hogy az EU-n belüli országokból is fogadjanak játékosokat.

A 888sport is legalább annyira megbízható, mint például az Unibet.

A 888sport összehasonlítása további fogadóirodákkal

888sport vagy Bet365 - Melyik Angol Fogadóiroda a Jobb?

23 május 2022

A 888sport és a Bet365 Anglia talán két legnagyobb sportfogadási irodája. Mivel mind a két bukméker fogad játékosokat Magyarországról, így összehasonlítottuk, hogy melyik iroda ... Tudj meg többet

888sport vagy Betfair: Melyik sportfogadási oldal a jobb?

25 május 2022

A 888sport és a Betfair is Anglia legnevesebb sportfogadási oldali közé tartoznak, egészen egyedi fogadási funkciókkal. Mivel mind a kettő bukméker fogad játékosokat ... Tudj meg többet

888sport vagy Unibet: Melyik a jobb sportfogadási oldal Magyarországon?

31 május 2022

A 888sport vagy Unibet sportfogadási oldalak Magyarország legnagyobb fogadóirodái közé tartoznak. Ebben a cikkben leírjuk, hogy melyik a jobb, melyiket érdemes használni itthon. Tudj meg többet

888sport vagy Bwin - Mik a legnagyobb különbségek és melyik a jobb?

1 június 2022

A 888sport az egyik legnagyobb visszatérő Magyarországra, a Bwin pedig a legkevésbé keresett globális márka itthon. Mik a hasonlóságok és különbségek a két fogadóiroda között? ... Tudj meg többet