888sport vagy unibet
Cikk

888sport vagy Unibet: Melyik a jobb sportfogadási oldal Magyarországon?

31 május 2022

A 888sport vagy Unibet sportfogadási oldalak Magyarország legnagyobb fogadóirodái közé tartoznak. Ebben a cikkben leírjuk, hogy melyik a jobb, melyiket érdemes használni itthon.

888sport vagy Unibet

Röviden összefoglalva az Unibet jobb sportfogadási oldal, mint a 888sport.

A 888sport egy nagy visszatérő a magyar online fogadási piacon, viszont van még hova fejlődni, hogy ténylegesen felvegye a versenyt az olyan márkákkal itthon, mint az Unibet.

Az Unibet legnagyobb előnye a 888sporttal szemben a magyar kezelőfelületben, a magyar telefonos alkalmazásokban, a bővebb sportfogási piacokban, valamint a választékosabb kifizetési rendszerekben is rejlik. További részletes összehasonlítást a két oldal között ugyanezen az oldalon kicsit lentebb is találsz.

Funkciók888sportUnibet
Magyar felület
Egyszerű fogadás
Kombinált fogadás
Élő fogadás
Exchange, vagy Tőzsde
Élő közvetítés
Cash out
Odds növelő
Magyar app
Ázsiai hendikep
Fogadáskészítő
Szöglet fogadás
Azonos meccs multi
Új játékos bónusz
Megújuló promóciók
Magyar ügyfélszolgálat
Sportok száma2736
Magyar elérhetőség888sport.comUnibet.com/hu
888sport vagy Unibet888SportUnibet
Összességében8/1010/10

888sport vagy Unibet

Unibet

Megduplázott Bónusz
20 000 HUF-ig888sport vagy Unibet: Részletes összehasonlítás

Alapjaiban véve a 888sport és az Unibet is a legnagyobb és legmegbízhatóbb fogadó oldalak közé tartoznak. A 888sport angol, az Unibet pedig skandináv.

Mind a kettő rendelkezik MGA és további EU-s engedélyekkel, valamint a legismertebb külsős szervezetek felülvizsgálati jóváhagyásaival is.

Magyarországon összességében azonban továbbra is az Unibet a jobb, de a 888sport csak néhány apróbb dologban marad el.

1. Oddsok

Oddsok szempontjából szinte nem lehet különbséget tenni közöttük. Mind a két fogadó oldal különböző odds szolgáltatót alkalmaz, így vannak különbségek, de ezek inkább a kevésbé esélyes oddsoknál jelennek meg és ott is az Unibet kínál többet.

Oddsok szempontjából az Unibet magasabb szorzókat kínál.

2. Alternatív link

Alternatív linkre nincs szükség egyik oldal esetében sem. Sem az elérésem, sem pedig a regisztrációhoz, vagy a későbbi bejelentkezéshez sincs szükség alternatív linkre.

Alternatív linkre nincs szükség sem a 888sport, sem pedig az Unibet esetében.

3. Felhasználói felület

Felhasználói felület szempontjából az Unibet a győztes. Habár a 888sport kínál olyan lehetőségeket, mint a választható sötét, vagy világos mód, valamint a sportok és fogadási piacok is könnyebben elérhetőek, mint az Unibetnél, de az Unibet magyar felületen fut és ezért jelen pillanatban jobb, mint a 888sport.

A magyar felület hiányában a 888sport még hátrányban van az Unibettel szemben.

4. Regisztráció

Regisztráció szempontjából a 888sport regisztráció folyamata rövidebb és ezáltal gyorsabb is, mint az Unibeten.

Ez nem azt jelenti, hogy az Unibet regisztrációs folyamata bonyolult lenne, egyszerűen csak a 888sport egy sokkal egyszerűbb felületet használ.

Valamint az Unibetnél a regisztárció után egyből hitelesíteni kell a fiókod, így nem is lehet egyből befizetni, egyből játszani.

A 888sport ilyen szempontból is kicsit rugalmasabb. Ott a fiókod hitelesítésére bármikor lehetőség van, a lényeg, hogy az első kifizetés előttig teljesíteni kell.

Regisztráció szempontjából a 888sport sokkal gyorsabb és egyszerűbb felületet használ.

5. Befizetések és kifizetések

Befizetések és kifizetések szempontjából az Unibet a jobb. Itt kicsivel összehangoltabbak a rendszerek.

Unibet befizetési és kifizetési rendszerek:

 • Visa, Mastercard és Maestro
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Webmony
 • ecoPayz
 • Banki átutalás
 • Esetenkénti Paypal

888sport befizetési és kifizetési rendszerek:

 • Mastercard (csak befizetésre)
 • Visa
 • Skrill
 • Neteller
 • MuchBetter
 • Paysafecard
 • Rapid Transfer
 • Wire Transfer
Be- és kifizetéseket tekintve az Unibet kicsit összehangoltabb, mint a 888sport.

6. Sportfogadás

Itt vannak nagyobb különbségek. Az Unibet több sportot, valamint bővebb fogadási piac kínálatot biztosít a játékosoknak, mint a 888sport.

A legnagyobb, vagy leginkább keresett piacok, mint a szögletek, speciáliok, fogadásépítők a 888sporton és az Unibeten is fent vannak.

Mind a két irodánál van odds növelő, ázsiai hendikep, cash out, valamint élő közvetítés is. Az Unibet élő közvetítés funkciója pedig több sportot és jobb minőséget is biztosít.

Sportfogadás szempontjából az Unibet több sportot, jobb funkciókat és választékosabb piacokat kínál.

7. Telefonos alkalmazások

Alkalmazások szempontjából az Unibet ismét jobb. Több különböző iOS és Android app is elérhető, amik letölthetőek az Unibet honlapjáról.

A 888sport még egészen új a magyar piacon, így az alkalmazások egyelőre még nem tölthetőek leg a honlapról, valamint, ha meg is találjuk őket valahol az interneten, akkor csak angolul telepíthetőek fel.

Az Unibet iOS és Android alkalmazások letölthetőek az Unibet honlapjáról. 888sport app egyelőre itthon nincs.

8. Fogadási bónuszok

Új játékos bónusz szempontjából a 888sport a jobb. Az első 10 eurós befizetés és sikeres fogadás után 30 euró értékű ingyenes fogadási egyenleget biztosít a 888sport, amire megforgatás sincs.

Az Unibet ezzel szemben 10 000 forintig duplázza meg az első befizetést, amire további megforgatás is vonatkozik, hogy kifizethető legyen a nyeremény.

Mind a két oldalon vannak ezen felül további hetente megújuló bónuszok is, akár ingyenes fogadás formájában is. Az Unibet itt egy kicsit választékosabb és több megújuló promóciót is kínál.

Új játékos bónusz szempontjából az 888sport, megújuló ajánlatok szempontjából pedig az Unibet a jobb.

888sport és Unibet üdvözlő bónuszok

 1. Nincs bónusz

 2. Megduplázott Bónusz
  20 000 HUF-ig

9. Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat szempontjából az Unibet a jobb. Itt van magyar nyelvű élő chat is, valamint, magyar email cím is.

A 888sport ügyfélszolgálata is pontos, de az egyelőre csak angolul érhető el.

Az Unibet több és magyar nyelvű elérhetőséget is biztosít.

888sport vagy Unibet: Összehasonlítás

Igaz az összehasonlítás során az Unibet az inkább ajánlott, de ez nem jelenti azt, hogy a 888sport ne lenne jó. Mind a két fogadóiroda a legjobbak közé tartozik és nehéz is olyat találni, ami jobb ezeknél.

Az Unibet sportfogadási oldal Magyarországon egyelőre még mindig a nagyobb és jobban kiépült fogadóiroda. Sportok szempontjából itt is van minden, valószínűleg nincs olyan sport, amit hiányolni lehetne róla.

Az Unibetnél is, akárcsak az összes fogadó oldalnál, a foci kerül a középpontba. Több ezer labdarúgó esemény érhető el, a focira elérhető országok, valamint a ligák száma bőven meghaladja a több százat.

Az angol foci itt is nagy szerepet kap és összesen nagyjából 14-16 egyesült királyságbéli liga és kupasorozat eseményeire lehet fogadni.

Oddsok és fogadási piacok szempontjából is nagyon erős az Unibet. A Bet365 mellett itt vannak a legjobb oddsok talán világszerte. Piacok szempontjából pedig itt található a legnagyobb választék ugyszintén a Bet365 mellett.

A 888sport fogadási oldal sem elvetendő ettől függetlenül. Az oddsok itt is csak néhány századdal, 1-2 tizeddel maradhatnak el. Sportokban itt sincs hiány, valamint az angol foci itt is a legnépszerűbb, mivel a 888sport is egy angol fogadóiroda.

Itt is megtalálható minden népszerű fogadási lehetőség. Van hendikep is, ázsiai hendikep is, élőben is, valamint vannak szöglet fogadások, speciálisok, multik, valamint fogadásépítő is.

A 888sport csak akkor lenne igazándiból nagy kihívója az Unibetnek Magyarországon, ha ott is lesz magyar felület, nyelv, valamint magyarul letölthető alkalmazások.

Mindaddig, a 888sport leginkább azoknak ajánlott, akiket nem zavar az angol kezelőfelület. Az Unibet pedig addig is, továbbra is jobb fogadó oldalnak számít Magyarországon.

888sport vagy UnibetUnibet888Sport
Üdvözlóbónusz10/100/10
Fogadási kínálat10/109/10
App10/105/10
Fizetési rendszerek10/109/10
Sportfogadás10/109/10
Ügyfélszolgálat9/108/10
Összességében10/108/10

888sport vagy Unibet: Összehasonlítás

Unibet

Megduplázott Bónusz
20 000 HUF-ig888sport vagy Unibet GYIK

888sport vagy Unibet, melyik a jobb?

Ha egy kicsivel is, de az Unibet még jobb itthon, mint a 888sport.

Amint lesz magyar felület és magyarul letölthető app a 888sporttól, utána lesz érdemesebb újra összehasonlítani a két oldalt. Addig is, itthon az Unibet a jobb.

Kell alternatív link a 888sport vagy Unibet eléréséhez?

Nem, nincs szükség alternatív linkre egyik fogadóirodánál sem. A 888sport és az Unibet elérés, regisztráció és a későbbi belépés is működik alternatív link nélkül is.

A 888sport vagy az Unibet app a jobb?

Az Unibet app a jobb, mivel azt könnyebben le lehet tölteni az Unibet honlapjáról, valamint a felület is magyar.

A 888sport vagy az Unibet oddsok a magasabbak?

Oddsok szempontjából nagy egy szinten van a két iroda. Az Unibet kicsit magasabb oddsokat kínál, de ezek csak 1-3 tizeddel vehetőek észre. A legtöbb esetben azonban kiegyenlített a két fogadó oldal.

A 888sport vagy az Unibet kifizetése a jobb?

Mind a két oldal nagyon hasonló rendszereket használ. Az Unibet annyival jobb, hogy ott Mastercard és Maestro be- és kifizetés is van a Visa mellett, valamint előreláthatólag közelebb áll az itthoni Paypal és Apple Pay bevezetéséhez is.

A 888sport vagy az Unibet a megbízhatóbb?

A 888sport és az Unibet is teljesen ugyanazokkal az engedélyekkel rendelkezik.

Megbízhatóság szempontjából mind a kettő a legjobb oldalak közé tartoznak, de Magyarországon egyelőre még az Unibet a jobban bevett márka, mivel sokkal jobban ki van építve, mint a 888sport.

A 888sport még csak pár hónapja (2022 tavasz óta) fogad újra magyar játékosokat és még időbe fog nekik telni kialakítani a magyar játékos közösséget.

További összehasonlító olvasményok

888sport vagy Bet365 - Melyik Angol Fogadóiroda a Jobb?

23 május 2022

A 888sport és a Bet365 Anglia talán két legnagyobb sportfogadási irodája. Mivel mind a két bukméker fogad játékosokat Magyarországról, így összehasonlítottuk, hogy melyik iroda ... Tudj meg többet

888sport vagy Betfair: Melyik sportfogadási oldal a jobb?

25 május 2022

A 888sport és a Betfair is Anglia legnevesebb sportfogadási oldali közé tartoznak, egészen egyedi fogadási funkciókkal. Mivel mind a kettő bukméker fogad játékosokat ... Tudj meg többet