Bet365 alternativ link
Cikk

bet365 Alternatív Link - bet365 Alternatív Link Magyar Játékosoknak

14 július 2021

A bet365 alternatív link magyar játékosoknak a világ legjobb sportfogadási oldalához.

bet365 alternatív link

bet365 Alternatív Link

Fogadási kreditekben
15 000 HUF-ig

Akár a regisztráció, akár a belépés miatt keresel bet365 alternatív címet, a lenti zöld bet365 alternatív link a bet365 hivatalos oldalára irányít.


bet365 Alternatív link GYIK

Mi az a bet365 alternatív link?

A bet365 alternatív link egy olyan link, amit a bet365 bocsát ki a partnerei, ügyfelei számára, hogy a magyar játékosok akkor is elérjék az oldalt, ha az esetleg ne töltődne be a hivatalos címről valamilyen marketing célú blokkolás végett.

Miért van szükség bet365 alternatív linkre?

Az előző években a bet365 hivatalos oldalának a címe folyamatosan blokkolás alá került a hazai népszerűsítésének visszaszorítása érdekében.

Ez viszont ne tévesszen meg senkit, mivel a bet365 a világ legnagyobb sportfogadási oldala, amely több hivatalos engedéllyel is rendelkezik.

Ennek megfelelően a bet365 alternatív linkeket bocsátott ki, hogy a magyar játékosok elérjék és teljeskörűen használhassák a bet365 szolgáltatásait.

Szükség van bet365 alternatív linkre?

Az utóbbi időben a bet365 teljes mértékben elérhető Magyarországról is, így ma már semmilyen bet365 alternatív linkre, vagy VPN-re nincs szükség, hogy használható legyen a bet365.

Honnan tudom, hogy egy bet365 alternatív link biztonságos?

Miután megérkezel az oldalra a bet365 alternatív linken keresztül, akkor ellenőrizd le a böngészőben a webcímet. Ha a webcím a hivatalos oldalra irányít, akkor a bet365 alternatív link jó helyre vitt.

Azt érdemes fejben tartani, hogy a bet365 alternatív linkek lényege, hogy nem a sima bet365.com-ot tölti be, hanem valami toldalék jelenik meg a .com/ után, ami miatt alternatív az alternatív link.

Biztonságos a bet365 egyáltalán?

Akár használasz bet365 alternatív linket, akár nem, a bet365 mindenképp az egyik legbiztonságosabb sportfogadási oldal.

Alapjaiban véve a bet365 egy angol fogadóiroda, amely több különböző engedéllyel is rendelkezik.

A bet365 szinte biztosan az egyik legbiztonságosabb sportfogadási oldal, amit használhatsz.

Bet365 alternativ

A bet365 az egyik legbiztonságosabb oldal, ahol sportfogadások köthetőek.

bet365 alternatív link: regisztráció

Akár bet365 alternatív linkkel, akár anélkül, a regisztráció könnyű és nagyon gyors folyamat.

Ezidő alatt nincs szükség semmilyen személyes dokumentum feltöltésére, így a regisztráció után, annyi időt vehettek igénybe az oldal megismerésére, amennyit szeretnétek.

Idő: 5 Perc

1

Kattints Valamelyik bet365 Gombra

A sportfogadasioldalak.com-on található összes bet365 alternatív link a bet365-től származik, így ha ezekre a linkekre kattintotok, akkor azok automatikusan a bet365 hivatalos oldalára irányítanak.

2

Kattints a Regisztrációra a bet365-on

Itt már felkínálja a bet365 a számlanyitási bónuszát. Ezt az ajánlatot a regisztrációt követően is igénybe vehetitek egészen az első befizetés elvégzéséig, vagy a regisztrációt követő első 30 napban.

3

Személyes Adatok Megadása

A bet365 regisztrációs lap elején a következő adatokat kell megadni:

 • Tartózkodási ország
 • Nem
 • Név
 • Születési idő
 • Email cím
 • Telefon
 • Lakcím
4

Felhasználói Adatok Megadása

Az utolsó lépésben, a regisztrációs lap másik felében pedig a felhasználói adatokat kell megadni:

 • Fehasználónév
 • Jelszó
 • 4 jegyű biztonsági kód
 • Bónuszkód (100BONUS - kaszinóhoz)

Ezután kattints a regisztrációra és tagja is vagy az oldalnak. Az első befizetésed pedig bármikor elvégezheted.

bet365 alternatív

Mit jelent a bet365 alternatív link után a fogadási krediteket tartalmazó bónusz?

A külföldi oldalaknál egyértelmű, hogy valamilyen jutalmat, promóciót kínálnak az érdeklődőknek, ha regisztrálnak.

A bet365 promóciója pedig szinte a legjobb ajánlat a kezdő bónuszok közül. A bet365 fogadási krediteket kínál, amiket tétként, valódi pénzként használhattok.

Ami miatt viszont a legjobb ez a promóció, hogy a bónuszból származó nyereményekre nincsenek bonyolult és teljesíthetetlen felhasználási feltételek.

Erre a bónuszra pedig akkor is jogosult vagy, ha bet365 alternatív linken keresztül regisztrálsz, meg akkor is, ha egyből a weboldalon.

Bet 365 alternativ

Akkor sincs szükség bet365 alternatív linkre, ha az app-ról, vagy mobilról érkezel a bet365-re.

bet365 használat

Tehát, mint ahogy eddig is írtuk, nincs különbség aközött, hogy bet365 alternatív linken érkezel az oldalra, vagy sem, mert a végeredmény ugyanaz.

Elvégezted a regisztrációt és tagja vagy a bet365 közösségének. A következő lépésed lehet akár az első befizetésed, de akár a fiókhitelesítésed is.

bet365 regisztráció utáni fiókhitelesítés vs első befizetés

Első befizetés: A regisztráció után akár azon nyomban is elvégezheted az első befizetésed és meg is kötheted az első sportfogadásokat.

Fiókhitelesítés: Viszont egészen addig nem tudsz majd kifizetni, amíg nem hitelesíted, hogy a regisztrációkor megadott adatok valósak.

Ezt hogyan lehet? A profilodon belül könnyen elvégezheted és mindössze két lépésből áll.:

 1. Tölts fel egy személyazonosságot igazoló dokumentumot.
 2. Tölts fel egy lakcímet igazoló dokumentumot.

Ezek után a bet365 szinte egy napon belül hitelesíti az adatokat és utána már a kifizetések is terv szerint teljesülnek.

bet365 sportfogadás használata

A bet365 oldala elég egyszerűen néz ki és nem is próbálja grafikai elemekkel elterelni az emberek figyelmét.

Itt a nyers sportfogadás kerül a középpontba és ha elsőre bonyolultabbnak is tűnik a felület, de remekül tárolja a rengeteg sportot, piacot és funkciót.

Bet365 hasznalat

bet365 Főoldal

A bet365 főoldalán az élő események, a kiemelt események, valamint a jobb szélen a különböző promóciók, új és népszerű funkciók láthatóak.

Bal oldalon pedig egyből egy hosszú sor az összes elérhető sportról. A fenti zöld bet365 sávnál pedig egy egészen kicsit, de jelen lévő menü segíti a tájékozódást.

bet365 Profil

A legfontosabb, hogy először minél jobban nézz körül az oldalon. A profilodban megtalálhatsz minden információt a fiókodról.

Itt láthatod a függőben lévő kifizetéseid, valamint innét is indíthatsz befizetéseket, valamint a kifizetési jogosultsághoz kötött egyszeri fiókhitelesítést is innét végezheted el.

A bet365 profilodban érdemes először eltölteni egy kevés időt, hogy megismerd az oldal, a profilod belső motorját.

bet365 Sportfogadás

Miután úgy látod, hogy kényelmesen mozogsz az oldalon, akkor elvégezheted az első befizetésed. Itt különböző lehetőségeid vannak:

bet365 befizetés

A bet365 befizetési lehetőségek közé tartozik pl.:

 • Mastercard/Visa/Maestro
 • Paysafecard
 • Cheque
 • Bank Wire

Utóbbi kettőt leszámítva, a befizetés azonnali és díjmentes, így a befizetés után egyből köthetőek fogadások.

bet365 sportfogadás

Miután az egyenleged is feltöltötted, megkötheted az első sportfogadásaidat. Ez egy egyszerű folyamat, de itt is érdemes minél jobban körbenézni, mert a bet365 rengeteg egyedi sportfogadási piaccal rendelkezik az eseményeken belül, így rengeteg opciód van.

Ebben a példában tételezzük fel, hogy focira fogadnál: (mérkőzés előtt)

 1. A bal oldali menüből válaszd ki a Labdarúgást. Itt már láthatod a bet365 rendszerét. Országokba listázva láthatod az elérhető opciókat.
 2. Ha rákattintasz bármelyik ország nevére, akkor azonnal ugyanúgy listázva megjelennek az elérhető, fogadható bajnokságok eseményei.
 3. Természetesen a bajnokságra kattintva pedig megjelennek az aktuális, vagy közelgő meccsek.
 4. A meccsek listájában elsősorban az 1x2 rendszer alapján látszódnak az oddsok. Ha egy oddsra (piacra) kattintasz, akkor az automatikusan megjelenik a lenti fogadószelvényen.
 5. Azonban, ha kombinált fogadást szeretnél tenni, akkor csak kattints a meccsre és egyből megjelenik az elérhető eseményen belüli fogadási piacok összessége.
 6. Ezt a felületet érdemes ugyanúgy átnézni, mert nagyon érdekes és izgalmas oddsokat találhatsz, amik lehet, hogy az alapjait képezik majd az online sportfogadási szokásaidnak.
 7. Minden egyes kattintásod egy fogadási piacra, oddsra, megjelenik a fogadószelvényen. Mielőtt jóváhagyod a fogadást, nézd át a szelvényt és csak azután add meg a tétet.
 8. Utolsó lépésként már csak a zöld fogadás gombra kell kattintani és a fogadásod már kész is van.

A meccs előtti fogadások mellett azonban köthetsz különböző élő fogadásokat is. Az élő fogadások már a főoldalon is, de a bal oldali menüből kiválasztott sporton belül is láthatóak.

 • Az élő fogadások logikája is a fenti rendszert követi, annyi kivétellel, hogy egy esemény közben kötöd a fogadást, így számolj mindenképp az oddsok változásával is.
 • Egy fontos funkció az élő fogadásoknál a live streaming. Itt élőben nézheted a meccset és egyszerűbben tudod eldönteni, hogy egy eseményen belül milyen piacra fogadj.
 • A fogadószelvényen, de az élő fogadás közben is láthatod a cash out funkciót. Ezt a funkciót használhatod akkor is, ha hamarabb szeretnél kiszállni, de akkor is, ha épp nem jön az eredmény és minimalizálni szeretnéd a veszteséget.
 • A bet365 az elő fogadásokat is tekintve a világ legjobb oldala, mert számos azonos meccs multi fogadást is enged.
bet365 kifizetés

A nyereményeket a befizetési rendszereken keresztül ki is fizethetitek.

 • Mastercard/Visa/Maestro
 • Paysafecard
 • Cheque
 • Bank Wire

A kifizetési idő 1-5 munkanap, a limit pedig min. 1500 HUF, max. 6 000 000 HUF/alkalom.

A bet365 kifizetések a profilodból könnyedén intézhetőek. Egyszerűen csak válaszd ki a neked megfelelő rendszert, add meg az összeget és indítsd el a folyamatot.

A bet365 a világ egyik legmegbízhatóbb sportfogadó irodája, így biztos lehetsz benne, hogy tartani fogják a határidőket és teljesítik a kifizetési kérvényeidet.

Bet365 alternativ linkek

Fogadj te is a világ legismertebb és legmegbízhatóbb márkáján, a bet365-ön.