Teljeskörű leírás a bet365 android es ios app letöltéséhez
Cikk

Így tölthető le a Bet365 app Android és iOS telefonokra.

10 május 2022

Töltsd le a Bet365 app Android vagy iOS változatát és használd a Bet365 sport alkalmazást a telefonodon.

Bet365 app

Bet365

Az app a Bet365 honlapján érhető el.

A Bet365 app Magyarországon csak a Bet365 hivatalos honlapjáról tölthető le, mert a Google Playstore, valamint az iOS App Store is követi a magyar szabályozást, miszerint szerencsejáték alkalmazások nem jelenhetnek meg a Store-ban.


Bet365 app Android

Az Android Bet365 app sem érhető el a Google Play Store-ban viszont néhány egyszerűbb lépésben letölthető a Bet365 magyar weboldaláról.

A következő néhány lépésben egyszerűen letöltheted a Bet365 alkalmazást. Fontos, hogy csak a hivatalos Bet365 oldalon lévő alkalmazást töltsd le, mivel a harmadik féltől származó alkalmazások kárt is okozhatnak a telefonodban.

A Bet365 Android App letöltése:

 1. A telefonod böngészőjéből menj fel a Bet365 magyar oldalára.
 2. Majd miután a főoldalon vagy, görgess le az oldal aljára.
 3. Itt érints az összes alkalmazások felületre.
 4. Majd válaszd ki a sport alkalmazást.
 5. A letöltésre kattintva az apk fájl letöltődik a telefonodra.
Mi történik az app letöltése után?

A a Bet365 alkalmazás a letöltéskor a telefonod fájlok, letöltések mappájába kerül, ami után még fel kell telepítni az applikációt a telefonodra.

Bet365 Android App telepítése:

 1. Lépj be a telefonod fájlok, majd letöltések mappájába.
 2. Válaszd ki a Bet365 app apk fájlt.
 3. Engedélyezd a telefonodnak a telepítést.

Miután engedélyt adsz a telefonodnak a telepítésre, utána az app egyből feltelepül, majd egyből meg is jelenik az alkalmazások között és ugyanúgy elindíthatod, mint bármelyik másik alkalmazást.

A bet365 android app a hivatalos bet365 oldalról tölthető le

A letöltés után pedig a telefonod fájlok, letöltések mappájából telepíthető fel.

Bet365 app iOS

Akik Android telefont használnak, azok sokkal nagyobb előnyben vannak, mivel azon a platformon sokkal egyszerűbb a Bet365 applikáció telepítése.

Az iOS rendszer is megoldható, de itt nem lehet másra hagyatkozni, csak az App Store jöhet szóba. Viszont mindenképp érdemes résen lenni, mert nagyon sok utánzat app van a Store-ban.

Bet365 iOS app letöltése:

Leginkább 2 módja van az iOS Bet365 app letöltésének. Az App Store sem jelenít meg sportfogadási alkalmazásokat, a külső forrásból érkező app pedig nem telepíthető iPhone-ra.

  Hogyan töltheted le akkor a iOS alkalmazást?

  Ezt a két módszert próbálhatod meg a Bet365 iOS app letöltésére.

  1. Átállítod a iPhone helyadatait a beállításokban. Itt beállíthatod, hogy, hogy nem Magyarországról használod a telefonod szolgáltatásait és el kell, hogy érd például az angliai App Store-t, ahonnét letöltheted az iOS alkalmazást.
  2. A másik opció, ha VPN-en keresztül próbálod elérni a Store-t. Viszont ez az opció is leginkább akkor működik, ha a telefonod beállításaiban nem Magyarország van megadva az alap helyszínnek.

  Akkor is van megoldás, ha sehonnét nem tudod letöltni a Bet365 iOS alkalmazást

  Az iOS rendszernek köszönhetően egyszerűen csak fel kell menned a Bet365 honlapjára a mobil böngészőben, majd a megosztás gombra érinteni.

  Ezt követően mindössze lentebb kell görgetni és a kezdőképernyőhöz adni az oldalt felületre érinteni. Ez létrehoz egy böngésző alapú, de app formájú forrást a telefonodon és a Bet365 iOS app formájában fog minden esetben indulni.

  Ez a megoldás kifejezetten ajánlott minden felhasználónak, aki iOS, iPhone mobilokat használ.

  Pontosan ezt a kezelőfelületet biztosítja iOS app formájában a bet365

  A kezdőoldalhoz hozzáadott Bet365 iOS felület pontosan úgy fut, mint az app.

  Bet365 mobil alkalmazás letöltés

  Fontos, hogy a mobil alkalmazásokat csak a hivatalos magyar Bet365 oldalról, vagy adott esetben az App Store-ból töltsd le.

  Nagyon sok harmadik féltől származó szoftvert lehet találni az interneten, valamint a Google Play és az Apple App Store is tele van megtévesztő alkalmazásokkal.

  Esetenként annyira hasonló kialakítást és dizájnt használ 1-1 app, hogy első ránézésre észre sem vehető, hogy az nem a hivatalos Bet365 mobil alkalmazás.

  Mindig tájékozódj, mielőtt letöltesz egy alkalmazást.

  A harmadik forrásból érkező alkalmazások akár a telefonodban is kárt okozhatnak, hiszen ezekre nincs semmilyen jóváhagyás, hogy biztonságosak.

  Éppen ezért, ha mindenképp csak olyan alkalmazást telepíts fel a telefonodra, amit a Bet365 oldalán találsz.

  Az alkalmazások akár iOS, akár Android készülékekre néhány lépésben beszerezhetőek. Részletes leírást pedig kicsit fentebb is találhatsz.

  Ha pedig többet szeretnél megtudni a Bet365 sportfogadási oldalról, akkor az alábbi oldalon további, részlétekbe menő leírást is találsz arról, hogyan is kell elképzelni a Bet365-öt Magyarországon.

  Bet365 app GYIK

  Hogyan tölthető le a Bet365 Android app?

  Az android alkalmazás a Bet365 magyar weboldaláról tölthető le. Fontos, hogy a telefonodról menj fel a Bet365 honlapjára, majd a főoldal aljára görgetve látni fogod az összes alkalmazás feliratot.

  Erre a felületre kattintva nyílik meg az a felület, ahol egyszerűen letöltheted a mobil alkalmazást.

  Hogyan telepíthető a Bet365 apk fájl?

  A Bet365 honlapjáról letöltött apk fájl az Android telefonod fájlok, letöltések mappájába kerül.

  Innét indíthatod el az apk fájl telepítését a fájlra történő érintéssel. Engedélyezd az app telepítését, majd ezután az alkalmazás pillanatokon belül megjelenik az applikációk között.

  Hol tölthető le a Bet365 iOS app?

  Az iOS app egyedül az App Store-ból érhető el, mivel az iPhone nem enged harmadik forrásból származó alkalmazásokat telepíteni.

  Abban az esetben, ha a helyadataid megváltoztatásával sem tudod elérni az alkalmazást a Store-ban, akkor egyedül a böngészőből érhető el mobilon a Bet365.

  Miért nincs fent a Store-ban a Bet365 mobil alkalmazás?

  A Google, valamint az Apple is követi azokat a szabályokat, amik korlátozzák Magyarországon a Bet365, valamint bármelyik másik sportfogadási app megjelenítését is a Play, valamint az App Store-ban is.

  A magyar szabályok alapján az ebbe a kategóriába eső alkalmazások nem jeleníthetőek meg az Áruházban.