Neteller sportfogadás
Cikk

Neteller sportfogadás és vélemények - Unibet és Bet365 Neteller fogadás

29 június 2022

A Neteller azon online fizetési rendszerek közé tartozik, amit szinte minden sportfogadási oldal használ. Ebbe beleértve az Unibetet is. A továbbiakban megnézzük, hogy melyik fogadóirodák használják a Netellert, valamint arra is kitérünk, hogy a Bet365-nél lehet-e Neteller sportfogadást kötni.

Neteller sportfogadás

A következő fogadó oldalak hasznáják a Neteller sportfogadást:

 1. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 2. 100% bónusz
  50 000 HUF -ig +6000 Free Bet

 3. 100% bónusz
  50 000 HUF-ig +6000 Free Bet

 4. 100% bónusz
  16 000 HUF -ig

 5. 100% bónusz
  40 000 HUF -ig

 6. 100% bónusz
  40 000 HUF -ig

 7. Megduplázott Bónusz
  20 000 HUF-ig

 8. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig +4000 Free Bet

 9. 100% bónusz
  30 000 HUF-ig

 10. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 11. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig +4000 Free Bet

 12. 100% bónusz
  35 000 HUF -ig

 13. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 14. 100% bónusz
  100 EUR -ig

 15. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 16. 100% bónusz
  35 000 HUF -ig

 17. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig +4000 Free Bet

Neteller vélemények

Mivel a Neteller és a Skrill ugyanabba a cégcsoportba tartozik, így a Skrill sportfogadásról írtakhoz hasonló módon érdemes a Neteller után járni, tehát további információt olvasni az olyan nemzetközi blogokban, mint a Quora, vagy a Trustpilot. Itthon pedig érdemes a Gyakori Kérdéseket is megnzéni, mivel ott is lehet elég sok és különféle véleményt és felhasználói tapasztalatot olvasni.

Jöjjön akkor elsőnek a Quora. Arra a kérdésre, hogy megbízható-e a Neteller a felhasználók jelentős része azt válaszolta, hogy igen, viszont fontos megjegyezni, hogy ezek a felhasználók mind azt tanácsolták, hogy hitelesítsd a Neteller számlád, mivel ezután fog teljesen működni a szolgáltatás.

A Turstpilot ennél sokkal több véleményt is felvonultat és érdemes egy kicsit szétnézni. A Quora ugyanis nem a legfrissebb ilyen szempontból, de a Neteller több mint 1600 felhasználói véleményt ír a Netellerről, amikből rengeteget az elmúlt 24 órában írtak.

Ennek megfelelően a Trustpilot Neteller véleményei nem feltétlenül bizalomgerjesztőek. Persze minden szolgáltatással kapcsolatban lehet olyat olvasni, hogy valami nagyon jó és ajánlott, vagy éppen nagyon rossz és kerülendő.

A Trustpilot Neteller véleményei viszont inkább óvatosságra inti az embereket. Persze ez is egy globális tér, ahonnét nagyon sokan kommentelnek, de a több mint 1600 kommentelő 64%-a ütközött valamilyen akadályba, amikor a Netellert használta. Ezzel szemben a kommentelők mindössze 29%-a írta azt, hogy elégedettek voltak a Neteller szolgáltatásaival.

Természetesen itt nem lehet megmondani, hogy ki éppen mire használta a Netellert, mivel ezek a vélemények között nemcsak a sportfogadó közösség véleménye és tapasztalata olvasható. Ettől függetlenül nem feltétlenül a legjobb jel, ha a felhasználók kétharmada ütközött akadályokba.

Magyarországon is vannak bőven, akik már használták, vagy épp aktívan használják a Netellert. Itthon a Gyakori Kérdések blogon lehet találni nagyon kérdést és választ, véleményt a Netellerről általánosságban.

Érdemes tehát mind a három fórumot átböngészni és az alapján dönteni.

Neteller megbízhatóság

Megbízhatóság szempontjából tényleg egy valós cég a Neteller és elég sok szolgáltatással is rendelkezik.

Az alapjaiban 1999-ben alapított vállalat ugyanabba az online fizetési szolgáltatásokkal foglalkozó csoportba tartozik (Paysafe Group), mint a Skrill és a Paysafecard.

Ami nagyon érdekes, hogy a Neteller nem egy új játékos a sportfogadásban. Már jóformán a kezdetek óta jelen vannak és dolgoznak fel sportfogadási befizetéseket és kifizetéseket.

Kezdetben, még a 2000-es évek elején a Neteller bonyolította le az online sportfogadási folyamatok 80-85%-át. Ma már ez az arány visszaesett, viszont a Skrillel egyetemben továbbra a vezető sportfogadási online fizetési rendszerek közé tartozik.

Amit még mindenképp érdemes tudni róluk, ami javít a megbízhatóságán, hogy a szolgáltatásaik ma már kompatibilisek az Apple Pay rendszerrel is.

Magyarországon pedig magyar kezelőfelülettel is elérhető. A regisztráció ingyenes, viszont a Net+ kártya díjhoz kötött, valamint a Neteller számlára küldött tranzakciók is díjhoz vannak kötve. A díjak attól függnek, hogy milyen rendszerről küldesz egyenleget a Neteller számládra. Mastercard esetében ez nagyjából 2.5%-ot jelent, de érdemes mindig utánajárni, mert ez bármikor változhat.

További információ a Neteller megbízhatóságát illetően:

A Neteller megbízhatósága mellett szól még továbbá, hogy különböző szponzori tevékenységeket is folytatnak. Két szezonon keresztül az angol Premier League-ben szereplő Crystal Palace mezén is megjelent a Neteller felirat, valamint ezután is támogatták a csapatot.

Megbízható tehát a Neteller? A cég határozott lábakon áll és nem rejtőzik el a nagyvilág elől. Együttműködnek a Mastercarddal is, mivel a Net+ kártyát Mastercardok, valamint az Apple Pay is támogatja. A Neteller egy megbízható rendszer, viszont fontos, hogy verifikált felhasználóként és a felhasználói szabályoknak megfelelően használd a szolgáltatót, valamint mindenképp tájékozódj a fenti blogok és felhasználók véleményei között, hogy lásd megfelelő rendszer-e számodra a Neteller sportfogadásra.

A legjobb fogadóirodák Neteller sportfogadással

Unibet

Megduplázott Bónusz
20 000 HUF-ig

Az Unibet Magyarország legismertebb és leginkább elérhetőbb sportfogadási oldala.

Sportfogadási befizetésekre és kifizetésekre is nagyon sok rendszert biztosít. Többek elérhető a Neteller is, amit be- és kifizetésre is lehet használni.

A Neteller sportfogadás az Unibeten djmentes, de érdemes minden a tranzakciók előtt mindig leellenőrizni, hiszen ezek a folyamatok bármikor változhatnak.


Betfair

100% bónusz
16 000 HUF -ig

A Betfair a népszerűbb angol fogadóirdák közé tartozik és itt is elérhető a Neteller sportfogadás.

A Neteller befizetésekre és kifizetésekre is díjmentesen használható, amit a Betfair fel is tüntent a kifizetések menüben. Ettől függetlenül itt is érdemes mindig utánajárni, mert a be- és kifizetési díjak változhatnak irodától függetlenül.


Zulabet

100% bónusz
35 000 HUF -ig

A Zulabet a kisebb és kevésbé ismert fogadó irodák közé tartozik, de ők az egyetlenek, akik rendelkeznek MGA és eCOGRA engedéllyel, jóváhagyással.

A Neteller sportfogadás itt is elérhető, valamint díjhoz nem kötött, de itt is érdemes erről az aktuális tranzakció végrehajtása előtt tájékozódni a Zulabet fizetési rendszereinél.


CampoBet

100% bónusz
50 000 HUF-ig +6000 Free Bet

A CampoBet is a kisebb, de MGA engedéllyel rendelkező fogadóirodák egyike.

A Neteller sportfogadás pedig itt is elérhető befizetésekre és kifizetésekre is.


Bet365 Neteller

A Bet365 nem biztosít Magyarországon Neteller sportfogadást. Ez azért is érdekes, mert az ugyanabba a csoportba tartozó paysafecard elérhető, de a Neteller nem.

Ehelyett Magyorországon a Bet365 mindössze Mastercard, Visa, Maestro, Wire Transfer és paysafecard opciókat kínál.

További bukmékerek Neteller sportfogadással

A következő listában feltüntetett sportfogadási oldalakon is van Neteller, de ezek az irodák között számos olyan is van, ami egyelőre nem rendelkezik MGA engedéllyel, csak Curacao Gaming engedéllyel.

 1. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 2. 100% bónusz
  50 000 HUF -ig +6000 Free Bet

 3. 100% bónusz
  40 000 HUF -ig

 4. 100% bónusz
  40 000 HUF -ig

 5. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig +4000 Free Bet

 6. 100% bónusz
  30 000 HUF-ig

 7. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 8. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig +4000 Free Bet

 9. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 10. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 11. 100% bónusz
  35 000 HUF -ig

 12. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig +4000 Free Bet

Neteller regisztráció

A regisztráció mindössze kb 1-2 percet vesz igénybe, viszont fontos, hogy a regisztráció után verifikáld, vagyis hitelesítsd is a Neteller fiókod, hogy minél zökkenőmentesebben használhasd.

1

Menj fel a Neteller.com-ra

Az első lépésben hozz létre egy ingyenes fiókot a Join for Free felületre kattintva.

2

Adatok megadása

Itt meg kell adnod a neved, az országot, a használni kívánt valutát, valamint az email címed és egy jelszót, amivel majd beléphetsz a Netellerre.

3

Mód kiválasztása

Itt választhatsz, hogy befizetéseket, kifizetéseket szeretnél végezni, pénzt küldeni, kriptot adni-venni, vagy Net+ kártyát igényelni.

Itt a pay online felületet érdemes választani, amivel lehet fizetéseket végezni, majd a get started felületre kattintani.

4

További adatok

Ezt követően meg kell adnod a címed, elérhetőséged, telefonszámod és a születési időd.

Ezt követően a Neteller fog egy ellenőrző kódot küldeni a telefonodra. A kódot a böngészőben kell beírni a kért helyre és utána a továbbra kattintani.

5

Egyenleg feltöltése

Ezután már tudsz is utalni egyenleget a Neteller számládra. Ezt követően már tudod is használni a Netellert. Tudsz vele befizetéseket és kifizetéseket is intézni.

Neteller fiók hitelesítése - verifikáció

Érdemes azonban a Neteller fiókod hitelesíteni is. Ezáltal elkerülhetőek lehetnek például a késleltetések is.


Neteller fiók hitelesítése néhány lépésben:

 1. Jelentkezz be a Neteller fiókodba.
 2. Kattints a Settings, majd a Verification menüre.
 3. A Facebook fiókoddal is hitelesítheted a fiókod, de ezt kihagyhatod a hagyományos úton is folytathatod. Ehhez a No thanks menüre kell menni.
 4. Ezután a Take and upload webcam photos-ra kell menni.
 5. Itt első körben fel kell tölteni az előlapját és a hátlapját is például a jogosítványodnak, vagy az útlevelednek. Valamint ki kell választanod a kiállító országot.
 6. A feltöltés után a kamerádon keresztül készítened kell egy arc-képet. Ennél a lépésnél a Neteller automatikuson megnyitja a kamerát.
 7. Ezután a dokumentumaid feltöltésre kerültek és a Continue gombra kell kattintani.
 8. Ezt követően visszavisz a verifikációs kezdőoldalra a Neteller. Itt ugyanúgy a dokumentum feltöltésére kell kattintani, viszont most a lakcímed kell igazolni.
 9. A Select Document Type-nál kiválaszthatod, hogy milyen dokumentummal szeretnéd igazolni a lakcímed. Erre például egy banki kivonatot is használhatsz.
 10. A Continue gombra kattintva töltheted fel a dokumentumot, majd a Continue, valamint Confirm gombra kattintva adhatod hozzá a verifikációs folyamathoz.
 11. A következő lépésben az Address Submitted felület jelenik meg és újra a Continue gombra kell kattintani. Ez a felület megmutatja majd a fiókod állapotát, valamint azt is, hogy mi nincs még igazolva.
 12. Végül a zöld folytatás gombbal zárhatod le a verifikációs folyamatot.

Igaz ez a 12 lépés elég hosszúnak és bonyolultnak tűnik, de maga a folyamat egyszerűbb. Ugyanannyira egyszerű, mint hitelesíteni az Unibet, vagy a Bet365 fiókod.

A Neteller hivatalos YouTube csatornáján pedig található egy útmutató is, ami végigvezet a regisztrációs és a verifikációs folyamaton is. A link itt található a következő sorban.

Alternatív opció a Neteller helyett

Abban az esetben, ha mégsem vagy biztos benne, hogy a Neteller a legjobb rendszer számodra a sportfogadáshoz, akkor számos további rendszer közül is választhatsz.

Elsőnek érdemes kiemelni a Mastercardot, hiszen ez a világ elsőszámú fizetési rendszere. Igaz a Mastercard sportfogadás csak néhány fogadóirodánál érhető el rendesen (Bet365, Unibet és Betfair), de opciónak jó lehet.

Abban az esetben, ha csak egy kicsit egyszerűbb rendszert keresel, akkor a Neteller társ szolgáltatása a Skrill is jó opció lehet. Sportfogadásra a Skrillt is rengeteg fogadó oldal felkínálja.

Jók lehetnek még a banki átutalási rendszerek is. Ezek közé tartozik például a Rapid Transfer, vagy a Wire Transfer. Ami ezeknek az előnye, hogy elég sok fogadó oldal használja őket. Beleértve a nagyobbakat, mint például a Bet365 is.

Bármilyen rendszert is válassz, a legfontosabb, hogy mindig több fronton tájékozódj, minél több forrásból szerezz információt, hiszen ezeket a rendszereket fogod használni az egyenleged kezeléséhez.

Neteller sportfogadásUnibetBetfairZulabetCampoBet
Üdvözlóbónusz10/109/108/108/10
Fogadási kínálat10/1010/109/108/10
App10/1010/108/107/10
Fizetési rendszerek10/1010/109/108/10
Sportfogadás10/1010/108/108/10
Ügyfélszolgálat9/108/109/107/10
Összességében10/1010/108/107/10

Neteller sportfogadás GYIK

Melyik a legjobb Neteller sportfogadási oldal?

Az Unibet a legjobb a Neteller terén. Az Unibet a legmegbízhatóbb sportfogadási oldalak közé tartozik és támogatja a Netellert befizetésekre és kifizetésekre is.

Megbízható a Neteller?

A Neteller egy régebbi cég, ami még 1999-ben alapult. Ma már Paysafe Group néven fut és hozzájuk tartozik a Skrill és a paysafecard is. A Neteller egy megbízható rendszer, de érdemes további felhasználói véleményeket is olvasni. A Trustpilot például kevésbé ajánlja őket.

A Bet365 támogatja a Netellert sportfogadást?

Nem, a Bet365-nél nincs lehetőség a Neteller használatára.

Milyen véleménnyel vannak az emberek a Netellerről?

Habár nagyon sok pozitívumot lehet olvasni és megbízhatónak is mondható a Neteller, de a nemzetközi blogokon (mint például a Quora, vagy a Trustpilot) a Neteller felhasználók többsége inkább negatívabb véleménnyel volt a Netellerről.

Természetesen ez azon is múlik, hogy milyen célra használják a felhasználók a rendszert, de érdemes a különböző blogokon további véleményeket olvasni Magyarországról és a nagyvilágból is.

Használható a Neteller forintban?

Igen, a valuták között a forint is elérhető.

Milyen nyelven használható a Neteller?

A Neteller telefonos alkalmazással is használható, de jelen pillanatban a magyar nyelv nem támogatott és angolul mellett néhány másik nyelven használható.

Milyen alternatív opicók vannak a Neteller sportfogadás helyett?

A leggyakoribb a Skrill, valamint a Mastercard. Ha ezeken felül is keresnél további alternatívákat, akkor a fogadóirodák legtöbbje használja például a Rapid Transfer, vagy a Wire Transfer rendszereket is. A nagyon népszerű és ismert PayPal viszont egyre távolabb áll a sportfogadástól.

További kapcsolódó cikkek

Mastercard Sportfogadás és Mastercard online fogadási oldalak

23 június 2022

A Mastercard az egyik legnépszerűbb és legelérhetőbb fizetési forma világszerte. A sportfogadási oldalak közül viszont nem feltétlenül érhető el minden platformon. Íme egy lista, ... Tudj meg többet

Skrill sportfogadás és vélemények - Skrill fogadás

27 június 2022

A Skrill az egyik legtöbbet emlegetett fizetési eszköz a sportfogadásban, viszont sokan a fogadó oldalakon látják először. Ebben a cikkben további információt és véleményt ... Tudj meg többet