Paypal Sportfogadas Online Fogadas Paypal en
Cikk

Paypal sportfogadás - Unibet, Bet365 és 22bet paypal fogadás

19 március 2021

A Paypal ma már szinte teljesen eltűnt a sportfogadásból. A népszerű online fizetési rendszer ma már csak maximum néhány sportfogadási irodánál érhető el.

Paypal sportfogadás

A Paypal az utóbbi években egyre inkább nyújtotta a távolságot a szolgáltatásai, valamint a sportfogadás között.

Ennek megfelelően már nemcsak a kisebb sportfogadási oldalakon, de az olyan nagy fogadóirodáknál sem érhető el, mint a Bet365.

Összesen maximum 3 fogadóiroda van, ahol még felbukkanhat a Paypal, de nem garancia, hogy még elérhető, valamint az sem, hogy ha igen, akkor sokáig lesz használható.

Lehetséges Paypal sportfogadási irodák

  1. Megduplázott Bónusz
    20 000 HUF-ig

  2. 100% bónusz
    16 000 HUF -ig

online paypal fogadás

Abban az esetben, ha biztosra szeretnél menni és mindenképp a Paypal-t használnád sportfogadási befizetésekre és kifizetésekre, akkor egy biztos opciód mindig van.

A TippmixPro biztosan használja a Paypal-t és ezt fel is tüntetik a honlapon és még csak regisztrálni sem kell hozzá.

Ezt magad is leellenőrizheted. Ha felmész a TippmixPro honlapjára, akkor a felső menüben a fizetési lehetőségekre kattintva láthatod, hogy a TippmixPro a Mastercard mellett a Paypal sportfogadást is támogatja.

Abban az esetben pedig, ha másik fogadóirodát keresel, mert már nem a TippmixPro-n kötnél sportfogadásokat, akkor potenciálisan 3 fogadóiroda jöhet szóba, viszont egyiknél sem garantált az online Paypal fogadás.

Unibet paypal

A külföldi sportfogadási oldalak közül az Unibet a legvalószínűbb, hogy használja a Paypal-t, mert alapjaiban véve is itt található a legtöbb befizetési és kifizetési rendszer.

Ez viszont nem garantálja, hogy a Paypal a regisztrációd után még elérhető lesz, valamint az sem garantált, hogy sokáig lehet is vele befizetéseket és kifizetéseket végezni az Unibet-nél.

A Paypal egészen távol tartja már magát a sportfogadástól és, ha 1-2 fogadóirodánál elérhető, akkor nagy a valószínűsége, hogy az Unibet az egyik, ahol még Magyarországon is elérhető.

Unibet

Megduplázott Bónusz
20 000 HUF-ig


Bet365 paypal

A Bet365-ról sokan gondolják, hogy biztosítja a paypal sportfogadást. Ezt viszont nincs így. A Bet365 azon fogadóirodák egyike, amelyik a legkevesebb fizetési rendszert biztosítja és ezek között nem szerepel a Paypal.

A Bet365 egyedül a Mastercard, Visa, Maestro, Wire Transfer és a paysafecard rendszert használja. A paypalt sajnos itthon nem.

Bet365

Fogadási kreditekben
15 000 HUF-ig


Betfair paypal

A Betfair egy érdekes fogadóiroda a fizetési rendszereket tekintve. Több országban is elérhető náluk a paypal sportfogadás.

Magyarországon többször is lehet azt az információt hallani az ügyfélszolgálattól, hogy hamarosan lesz Paypal, viszont jelenleg még mindig látható a fizetési rendszerek között.

A Betfair leggyakoribb fizetési rendszere is a Mastercard és a Visa, valamint a Neteller és a Skrill. Viszont, ha lehet hinni az ügyfélszolgálatnak, akkor a Paypal is hamarosan elérhető lehet.

Betfair Paypal sportfogadás

Betfair

100% bónusz
16 000 HUF -ig


22bet paypal

Elég sokan érdeklődnek afelől, hogy a 22bet biztosít-e Paypal sportfogadást. Erre a válasz egyértelműen nem. Az online paypal fogadás, kifizetés, vagy befizetés nem lehetséges a 22bet-nél.

A 22bet is jóformán teljes egészében a Skrillre és a Netellerre támaszkodik. A Mastercard és Visa opciók is csak befizetésre érhetőek el, viszont az ilyen befizetések nem fizethetőek ki e-tárcákkal, csak azután, miután egy befizetést is végeztél a Skrill, vagy Neteller rendszerrel.

A Paypal viszont biztosan nem érhető el a 22bet sportfogadási oldalon.

22bet

100% bónusz
35 000 HUF-ig


Milyen alternatív opciók vannak a paypal helyett?

A Paypal sportfogadási befizetések és kifizetések a legnépszerűbb rendszerek közé tartozik.

Ettől függetlenül a napjainkban elérhető sportfogadási oldalak nem feltétlenül használják és szinte sehol sem lehet használni a Paypalt sportfogadásra.

Az egyetlen fogadóiroda, ahol szinte biztosan elérhető, az a TippmixPro. Ezt a TippmixPro fogadó oldalon is lehet látni még a regisztráció előtt a fizetési rendszerek között.

A Paypal fogadás helyett olyan népszerű sportfogadási be- és kifizetési rendszereket fedezhetünk fel, mint például a jól ismert e-pénztárcák (Skrill és Neteller), vagy éppen a Mastercard sportfogadás.

Mások pedig még az ugyancsak a sportfogadásban elég gyakran felbukkanó Rapid Transfert és Wire Transfert is emlegetik, mint a alternatívát a Paypal sportfogadásra.

Paypal sportfogadás GYIK

Melyik fogadó oldalon van Paypal sportfogadás?

Paypal sportfogadás Magyarországon a TippmixPro oldalán van. Emellett még lehet, hogy elérhető az Unibetnél is, mivel az Unibet az egyik legtöbb fizetési rendszert használó fogadóiroda itthon.

A Bet365 biztosít Paypal sportfogadást?

A Bet365 nem biztosítja a paypalt a játékosoknak. Ennél az angol fogadóirodánál mindössze Mastercard, Visa, Maestro, Wire Transfer és paysafecard használható.

Van az Unibetnél Paypal sportfogadás?

Az Unibet biztosítja Magyarországon a legtöbb fizetési rendszert, azonban itt sem biztos, hogy van paypal.

A fizetési rendszerek elérhetősége egészen gyakran változhat, így nem lehet 100%-ra állítani, hogy az Unibetnél is lesz Paypal sportfogadás, de itt van a legnagyobb esélye.

Milyen alternatív opciók vannak a Paypal helyett?

A legelterjedtebb alternatíva a Skrill e-tárca, valamint a Neteller internetes fizetési rendszer. Ezek a rendszerek támogatják a legrégebb óta az online sportfogadást.

Emellett sokan még a Mastercard rendszerre voksolnak, valamint egyre több helyen érhető el a Revolut is.

További kapcsolódó cikkek

Mastercard Sportfogadás és Mastercard online fogadási oldalak

23 június 2022

A Mastercard az egyik legnépszerűbb és legelérhetőbb fizetési forma világszerte. A sportfogadási oldalak közül viszont nem feltétlenül érhető el minden platformon. Íme egy lista, ... Tudj meg többet

Skrill sportfogadás és vélemények - Skrill fogadás

27 június 2022

A Skrill az egyik legtöbbet emlegetett fizetési eszköz a sportfogadásban, viszont sokan a fogadó oldalakon látják először. Ebben a cikkben további információt és véleményt ... Tudj meg többet

Neteller sportfogadás és vélemények - Unibet és Bet365 Neteller fogadás

29 június 2022

A Neteller azon online fizetési rendszerek közé tartozik, amit szinte minden sportfogadási oldal használ. Ebbe beleértve az Unibetet is. A továbbiakban megnézzük, hogy melyik ... Tudj meg többet