Teljeskörű ismertető az Unibet app letöltéséhez Android es iOS mobilon
Cikk

Unibet app letöltési útmutató - Töltsd le az Unibet mobil alkalmazást

11 május 2022

Kövesd a következő néhány lépést, amely bemutatja, hogyan töltheted le az Unibet app Android, vagy iOS változatát Magyarországon.

Unibet App Értékelés

A Unibet alkalmazás előnyei: ✅

 • Van magyar kezelőfelület.
 • Van iOS és Android app.
 • Van Mastercard kifizetés.
 • 3 elérhető app: Sport, Kaszinó, Póker.
 • Sokszínű fogadási piac az appon belül is.
 • Felhasználóbarát mobilalkalmazás.
 • Élő meccsnézés.
 • Piacvezető magyar oddsok.
 • Gyors működés mint a webes mint az app felületen.

Amiben javulhat a Unibet alkalmazás : 🛠

Nem igazán találtunk, az app tényleg a piacon lévő egyik legjobb minden tekintetben. Az interneten olvasva annyi negatívumot találtunk, hogy az app nem rendelkezik automatikus frissítéssel, de ez sem igazán nagy probléma.

Unibet App

Unibet

Az app csak az Unibet honlapján érhető el.

A Google és App Store magyarországi szabályait követve nem listáz sportfogadási alkalmazásokat. Az Unibet applikáció így a fogadóiroda magyar oldaláról tölthető le. Kövesd az útmutatót és töltsd le az Unibet alkalmazásokat.


Unibet Android app

A mobil alkalmazás a legbiztonságosabb módon egyedül az Unibet magyar honlapjáról tölthető le. Érdemes kerülni a harmadik féltől érkező applikációkat, mert egészen sok apk fájl kártevőket is hordozhat magában.

Unibet Android app letöltés:

 1. A telefonod böngészőjéből menj fel az Unibet honlapjára.
 2. A jobb felső sarokban lévő három vonalra kattintva lenyílik egy új menü.
 3. Görgess le az aljára és kattints az alkalmazások felületre.
 4. Ezután kiválaszthatod, hogy melyik alkalmazást töltenéd le.
 5. Az applikációra érintve letöltődik az Unibet apk fájl a telefonodra.

Ezt követően már csak néhány lépést kell követni az app feltelepítéshez.

UNIBET ANDROID ALKALMAZÁS TELEPÍTÉSE:

UNIBET LETOLTES utmutato

A letöltés után az apk fájl a mobil fájlok, letöltések mappájában található. A telepítés innen indítható el.

Unibet Android alkalmazás telepítése:

 1. Lépj be a telefon fájlok, letöltések mappájába.
 2. Kattints az Unibet apk fájlra.
 3. Engedélyezd a telepítést.

Az Unibet Android alkalmazása ezután pillanatokon belül feltelepül és egyből meg is jelenik a kezdőképernyőn, valamint az alkalmazások között. Ezután ugyanúgy fog futni, mint bármelyik másik Android app.

Unibet alkalmazás letöltési útmutató- Honnan töltsd le

Screen Shot 2023 07 21 at 15 22 57

Az Unibet alkalmazás letöltésének helyét az alábbi képen láthatod. Innen könnyedén kiválaszhatod, amelyikre szükséged van.

Unibet iOS App

Az iOS app sokkal nehezebben szerezhető be. A legtöbb internetes útmutató azt javasolja, hogy állítsd át a helyadataid, hogy elérhesd más országok kínálatát az App Store-ban, vagy használj valamilyen VPN-t, hogy azzal érhesd el egyes országok Apple Store-ját.

Ezek a módszerek működhetnek, viszont sokan egészen sokoldalúan használják az iPhone-jukat és ha megváltoztatod a helyadataid, azzal egészen újra kell konfigurálni a telefont. Újra hozzá kell adni az Apple Wallet adatokat stb stb.

Letölthető külső forrásból az Unibet iOS app?

Bármilyen harmadik forrásból származó iOS alkalmazást is találsz az interneten, azok nem feltétlenül fognak segíteni. Az iPhone ugyanis nem enged harmadik forrásból érkező alkalmazásokat feltelepíteni. Kizárólag olyanokat, amiket az App Store-ban találsz.

Hogyan használható az Unibet iOS alkalmazás Magyarországon?

Ha már megpróbáltad a helyadatok megváltoztatását, vagy a VPN megoldásokat és egyik sem sikerült, akkor leginkább csak egy módszer maradt, amivel gyorsan elérhető mobilról az Unibet.

Hogyan pótolható az Unibet iOS app?

A böngészőben menj fel az Unibet honlapjára, majd az iPhone megosztás gombjára érintve, ott lejjebb görgetve találsz egy olyan felületet, hogy oldal hozzáadása a kezdőképernyőhöz.

 • Ez a módszer egy ikont generál a kezdőképernyőn, ami egy rövid útat képez az Unibethez.
 • Semmit nem kell külön begépelni a keresőbe, böngészőbe. Egyszerűen a létrejött ikonra érintve egyből az Unibet nyílik meg.

Ez a módszer kifejezetten jól helyettesíti az iOS alkalmazást és ha nem is egy egyedi app, de pontosan ugyanúgy minden elérhető, mintha egy alkalmazást használnál.

Az Unibet iOS böngészős app kifejezetten jól helyettesíti az alkalmazást

Van megoldás az Unibet iOS app használatára Magyarországon is.

hu1 unibet com app betting - mit jelent ez?

Ha esetleg nem a telefonodról szeretnéd letölteni az alkalmazást, hanem számítógépről, akkor arra is van lehetőség.

Ehhez is az Unibet magyar honlapjára kell felmenni és onnan letölteni a mobil alkalmazást.

Az Unibet Magyarországon pedig a hu1.unibet.com/app/betting felületen érhető el egyből.

Ha esetleg a teljes folyamatot szeretnéd látni, akkor elég számítógépről felmenni az Unibet honlapjára, ahol a felső menüben egyből látható az Alkalmazások menü.

Erre kattintva megjelenik az app/betting felület, ahol egyszerűen kiválaszthatod a sport alkalmazást és le is töltheted az apk fájlt.

Abban az esetben, ha laptopra töltöd le az apk fájlt, akkor egyszerűen csak át kell másolnod a telefonod egyik mappájába a telepítő apk fájlt. Ezt követően ugyanúgy csak el kell indítanod a telepítőt a telefonodon és az Unibet app települ is egyből, indítható is egyből.

Unibet Sportfogadás

Unibet Sportfogadás

Megduplázott Bónusz
10 000 HUF-ig

 • iOS és Android alkalmazások
 • Élő közvetítés
 • Cash out
 • Európai engedélyek
 • Fogadás építő
 • Könnyű elérés
 • Nem kell alternatív link
 • Magyar felület

Unibet alkalmazás összegzés

Ha Magyarország legjobb külföldi sportfogadási oldalairól van szó, akkor álatlában az Unibet mellett a bet365, illetve Betfair említhető meg.

Ezeket az oldalakat bátran merjük ajánlani, hiszen nem csupán globálisan bizonyítottak de az itthoni piacon is nagyon kiemelkedőek.

Az Unibet app elérhető magyar felülettel mind az iOS, mint Android rendszerekre is. Ezeket a legkönnyebben az Unibet oldaláról tudod megtalálni. Továbbá, könnyen és biztonságosan le tudod tölteni őket.

Fontos megemlíteni, hogy van külön Unibet alkalmazás sportfogadásra, online kaszinóra, de még pókerre is. Az app kialakítása és működése a létező egyik, ami a piacon van, hiszen nagyon felhasználóbarát a kialakítása.

Unibet app GYIK

Hol tölthető le az Unibet app?

Az alkalmazások az Unibet hivatalos magyar honlapján tölthetőek le.

Hogyan tölthető le az Unibet Android app?

A telefonod böngészőjéből menj fel az Unibet honlapjára. A bal felső sarokban lévő menüben válaszd ki ezután az alkalmazások felületet.

Itt kiválaszthatod az Android alkalmazást, ami egy érintésből letölthető. A letöltés után a telefonod fájlok és letöltések mappájából egy érintésből el is indíthatod a telepítést, ami után az indítható is a főoldalon.

Hogyan tölthető le az Unibet iOS app?

Mivel az iPhone nem támogatja az külső forrásokból származó applikációk feltelepítését, így csak a Store-ból érhető el az app.

Ehhez meg kell változtatnod a telefonod alapbeállításaiban a földrajzi adatokat.

Abban az esetben, ha ez nem működne, akkor a böngészőből hozzáadhatod könyvjelzőként a főoldalhoz az Unibetet.

 • Ez mindössze annyit jelent, hogy az Unibet oldalán egyszerűen csak rá kell érinteni a megosztásra, majd a kezdőképernyőhöz adásra. Az oldal ezután app formájában mindig elérhető lesz az iOS telefonodon is.

Milyen weboldalon lehet letölteni az Unibet mobil alkalmazást?

A legegyszerűbb módja, ha a hivatalos magyar oldalon keresed az alkalmazásokat, amit a hu1.unibet.com/apps/betting felületen érhetsz el.

Hol találok részletes leírást az Unibet sportfogadási oldalról?

Ha szeretnél többet megtudni erről a fogadóirodáról, akkor látogass el a teljeskörű Unibet ismertetőnkre, ahol részletes információt találhatsz az Unibet alkalmazások mellett a fogadó oldal működéséről is.