Unibet Magyarorszag Az Unibet Legalis Magyarorszagon
Cikk

Unibet Legális - Az Unibet Legális Magyarországon?

28 június 2021

Az Unibet az egyik leginkább keresett oldal, viszont sok érdeklődőt elbizonytalanít, hogy legális-e. A következőben megnézzük, hogy az Unibet legális Magyarországon, vagy nem.

Unibet Legális

Unibet Legálisan Magyarországon

Megduplázott Bónusz
10 000 HUF-ig

Az Unibet az online sportfogadás legrégebbi szereplői közé tartozik, mivel már 1997 óta használhatják a játékosok.

 • Röviden, az Unibet legális Magyarországon is, mivel az EU tagjaiként a magyar érdeklődők is használhatják a ma már svéd Kindred Csoport tagját.
 • Az Unibet központja Máltán található és az engedélyét is a Malta Gaming Authority állította ki.
 • Ezt az engedélyt használja minden igazi nagy márka, beleértve a bet365 és Betfair oldalakat is.
 • Az Unibet engedélyét MGA/B2C/106/2000-es számon találjuk meg, valamint, további olyan külsős szervek is jóváhagyták már az oldalt, mint az eCOGRA, IBIA, vagy éppen az EGBA.
 • Emellett az Unibet legális adatkezelési rendszerrel is rendelkezik, ami megfelel az EU által előírt GDPR szabályoknak is.

Unibet magyar

Unibet magyar

Az Unibet az egyik legjobb sportfogadási oldal, ami Magyarországon is legálisan használható.

Az Unibetről, vagy a különböző sportfogadó oldalakról azért sem lehet szinte semmit sem találni az interneten, mert idehaza blokkolva van a külföldi fogadó oldalak médiában történő reklámozása.

Magyarország pedig próbálja minél jobban a publikum elől elrejteni a különböző Tippmix alternatívákat, beleértve az Unibetet is.

Ez annak köszönhető, hogy a sportfogadás állami monopólium, de 2004-ben az EU-hoz történő csatlakozáskor megnyíltak a határok a külföldi sportfogadási oldalaknak is.

Ezután idehaza több oldal címe is blokkolásra került egészen addig, amíg az EU Commission közbe nem lépett és engedélyt adott az oldalak magyar üzemelésre.

2012-ben pedig kiadtak egy szerencsejáték szabályzati módosítást, ami engedélyezi a külföldi sportfogadási oldalak magyarországi üzemelését.

Az ezt megelőző időszak azonban több olyan nagyobb márkát is eltántorított a magyar elérhetőségtől, mint a Betway, vagy éppen az 888sport.

A legnagyobb nevek közül viszont a bet365, a Betfair és az Unibet is az országban maradt és az előző évtized szabályai miatt teljesen legálisan is használhatóak.

Ettől függetlenül, a médiában történő reklámozásuk nem engedélyezett, ezért nem láthatjuk őket sem reklámokban, sem pedig plakátokon, vagy a nyomtatott sajtóban.

Unibet legális Magyarországon

A fentiek értelmében tehát az Unibet azon kevés sportfogadási oldalak közé tartozik, amelyik továbbra is működnek Magyarországon és legálisan is használhatóak.

Az Unibet legális eléréséhez nincs szükség VPN-re, valamint semmilyen "incognito" böngészőre.

A Google-be begépelve egyszerűen elérhető, valamint magyar kezelőfelülettel és magyar ügyfélszolgálati rendszerrel is használható.

Sőt, még magyar nyelvű YouTube csatornával is rendelkezik az oldal, ahol többnyire beszélgetős műsorokat, esélylatolgatásokat láthatnak az érdeklődők.

Ilyen és ehhez hasonló videók találhatóak az Unibet magyar YouTube csatornáján.

Unibet legális regisztráció

Az Unibet legális regisztrációja közben a játékosok igénybe vehetik az Unibet új játékos ajánlatát, de ez a promóció a regisztrációt követően is elérhető a promóciók felület alatt.

Idő: 3 perc

Unibet legalis regisztracio

Erre van szükséged:

 • A regisztráció során nincs szükség dokumentumok feltöltésére
1

Kattints a lenti Unibet regisztráció gombra

Ez a gomb az Unibet hivatalos oldalára irányít. A regisztráció előtt akár még körbe is nézhetsz az oldalon, majd ha úgy gondolod, akkor kezdheted a regisztrációt.

2

Kattints a regisztrációra az Unibet oldalán

Nincs más teendő, mint az Unibet oldalán lévő sárga regisztráció felületre kattintani.

3

Add meg a kért felhasználói adatokat

A teljes regisztráció alatt a következő adatokat kell megadni:

- név, email, születési idő

- telefonszám, cím

4

Kattints a regisztráció befejezésére

A regisztráció befejezése után bármikor elvégezheted az első befizetésed és készülhetsz a sportfogadásra.

Unibet legális

Az Unibet legális és biztonságos használatát tovább erősíti, hogy a regisztrációt követően el kell vegézni az Unibet fiók hitelesítését.

 • Ekkor kell feltölteni egy igazolvány másolatot, ami igazolja a betöltött 18-ik életévet, valamint egy másodlagos dokumentumot, ami pedig igazolja a magyar lakcímet.
 • Ezek után végezhető el az első befizetés, majd köthetőek meg az első sportfogadások.

A lenti linkre kattintva pedig ellátogathattok az Unibet magyar oldalára, valamint, ha szompatikus az oldal, akkor a regisztrációt is elvégezhetitek.

Az Unibet nemcsak legális, de Magyarország egyik legjobb sportfogadási oldala is, a legjobb sportfogadási funkciókkal és határozottan a legmagasabb szorzókkal.

Unibet legális GYIK

Legális az Unibet?

Igen, az Unibet legális sportfogadási oldal, ami európai székhellyel rendelkezik, ma pedig már a svéd Kindred szerencsejáték csoport tagja.

Az oldalt külsős felülvizsgáló szervek is jóváhagyták (eCOGRA, EGBA, IBIA pl.), valamint az engedélyét a Malta Gaming Authority állította ki.

Az Unibet nemcsak Magyarországon, de világszerte az egyik legerősebb sportfogadási oldal, ami idehaza is legális.

Legális használni az Unibetet Magyarországon?

Igen, a 2012-es EU szabályozásnak köszönhetően az Unibet legális Magyarországon is.

Az oldal használható és elérhető bármilyen VPN, vagy "incognito' böngésző nélkül is. Valamint nincs szükség különböző alternatív linkekre sem az oldalhoz való hozzáférésre.

Honnét tudom, hogy az Unibet legális?

Először is, az Unibet az egyik legerősebb engedéllyel rendelkezik, amit az MGA állított ki. (Malta Gaming Authority - MGA/B2C/106/2000 számon)

Ezentúl az oldal a svéd Kindred Szerencsejáték Csoport tagja. Ebbe a csoportba 9 különböző sportfogadási oldal tartozik bele és a nemzetközi tőzsdén is fel van jegyezve.

Továbbá az is látható az Unibet oldalán, hogy további szerencsejáték szervezetek is felülvizsgálták és jováhagyták az oldalt.

Ilyenek pl. a(z):

 • EGBA
 • IBIA
 • eCOGRA

Az Unibet emellett globális szinten körülbelül 10 millió ügyféllel rendelkezik több mint 100 országban.

Hogyan tudok kifizetni és mennyi idő a kifizetés az Unibet-en?

A be- és kifizetési rendszerek között is elérhetőek a legnépszerűbb rendszerek az Unibet oldalán.

Használható a nyeremények kezelésére a(z):

 • Mastercard/Visa/Maestro opciók
 • Skrill/Neteller
 • Paysafecard
 • Apple Pay & Paypal is

A kifizetési idők a kérelem feldolgozásától is függnek, valamint a választott rendszerektől is, de általánosságban véve 1-5 napon belül teljesülniük kell.

Ha legális is az Unibet, akkor is mi miatt éri meg regisztrálni?

Az Unibet a világ vezető sportfogadási oldala, amely folyamatosan versenyben van a legnagyobb márkákkal.

Az Unibet funkciói közé tartoznak:

 • Kombinált/élő fogadások
 • Live streaming
 • Appok
 • Ázsai hendikep
 • Háromesélyes hendikep
 • Szögletek, kapura lövések, lapok, statisztikai fogadások
 • Intervallum fogadások
 • 37 különböző sportág
 • Fogadásépítő
 • A legmagasabb oddsok

Ezen felül még megújuló sportfogadási bónuszokat is kaphatnak a játékosok, valamint nagyon fontos hangsúlyozni az Unibet választékos eseményen belüli kiterjedt sportfogadási piacait, fogadási kínálatát.