LVBET Értékelés:

LVBET

200%Kaszinó bónusz 10.000 Ft -ig
+100 ingyen pörgetés

LVBET Vélemények

LVBET előnyök:

 • MGA engedély és háttér.
 • Több mint 45 sportág.
 • Széleskörű fogadási opciók.
 • Kedvencek megjelölése funkció.
 • Magyar felület.
 • Ázsiai hendikep.
 • Szöglet fogadás.
 • Gólok fogadási piacok.
 • Speciális fogadási piacok.
 • Magas szorzók.
 • Cash out funkció.
 • Progresszív iOS és Android app.
 • Élő fogadás.
 • Esport fogadási kínálat.
 • VIP klubság.

Amiben javulhat az LVBET: 🛠

 • A kifizetési rendszerek csak a befizetés után jelennek meg.

Magyarországon sajnos a LVBET sportfogadási része jelenleg nem elérhető, azonban a sportfogadási oldal kaszinó része rendkívüli szolgáltatásokat nyújt. Amennyiben csak a sportfogadás rész miatt vagy itt, ide kattintva megtekintheted az általunk ajánlott többi fogadóirodát, ahol garantáltan találsz olyat amelynél a sportfogadás opció is elérhető!


LVBET vélemények összességében: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★★ 10/8


Az LVBET Magyarországon az lvbet.com/sports/hu weboldalon érhető el.

LVBET ismertető

 • EU engedély
 • Ázsiai hendikep
 • Kedvencek megjelölése funkció
 • Nincs nonstop ügyfélszolgálat
Üdvözlóbónusz
8/10
Fogadási kínálat
8/10
App
7/10
Be- és kifizetések
7/10
Sportfogadás
8/10
Ügyfélszolgálat
9/10
Összességében
8/10
LVBET Alapadatok
Weboldal lvbet.com/sports/hu
Szolgáltatásokonline fogadás, online kaszinó
Befizetési lehetőségekMastercard, Visa, Skrill, Neteller, Skrill 1-Tap, MuchBetter, Jeton Wallet, Paysafecard, Volt Bank Direct,
Kifizetési rendszerekTrustly
Fogadási funkciókMeccs előtti fogadás, élő fogadás, multik, hendikep stb.
Kaszinójáték típusokOnline és élő kaszinó, versenyek, jackpotok, nyerőgépek, asztali és kártyajátékok
Kaszinó szolgáltatóTöbbek között Netent, Oryxgaming, Leander, Wizzard Games, Rela Gaming
AppLvbet android alkalmazás és iOS app
Ügyfélszolgálatélő chat
TulajdonosFairload Ltd.
Alapítási év2015
KözpontMalta

Lvbet vélemények több részletben

LVBET VÉLEMÉNYEK

→ Megbízhatóság/Engedélyek📃

Megbízhatóság szempontjából egy stabilabb oldal, mivel az EU-ban is elfogadott MGA engedéllyel rendelkeznek, valamint az Lvbet központja is Máltán található.

 • Emellett egészen aktív a labdarúgás világában is, mivel az Lvbet a hivatalos szponzora például a West Bromwhich focicsapatának, valamint több nagyobb lengyel csapatnak is.
 • Például a Wisla Krakow-nak. Ilyen szempontból észrevehető, hogy az Lvbet egy jobb háttérrel rendelkező sportfogadó olda

→ Sportfogadás⚽️

Sportfogadás szempontjából sem lehet túl sok panasz az oldalra. Megtalálható minden népszerű sport és sportág, valamint fogadási piacokból is van bőven.

→Kifizetések és befizetések 💵

Kifizetések és befizetések tekintetében amit tudni kell, hogy a kifizetések csak olyan rendszerekkel végezhetőek el, amikkel már legalább egy befizetés is megtörtént.

✅ Ennek köszönhetően 1-1 kifizetési rendszer csak azután jelenik meg a kifizetések között, miután a használni kívánt rendszerrel már egy befizetés is megtörtént.

✅ Befizetésekre nagyon sok lehetőséget biztosít az oldal, többek között a Mastercard, Visa, Neteller és Skrill opciókat is.

→ Felhasználói élmény 💬

További felhasználói véleményeket azonban elég ritkán lehet találni az Lvbet-ről. Megbízható forrás lehet a Trustpilot, hol egészen sok akár néhány perce kommentelt véleményt is lehet olvasni.

➖ Itt minden felhasználói komment és vélemény angolul van írva, de a statisztikák és értékelések között jól látszik, hogy a játékosok jóformán 40%-a ajánlja és elégedett az Lvbet-tel, 40% nem, és a közte lévő vélemények megoszlanak.

➖ Magyarországon viszont elég jó hírneve van az oldalnak, ami a felhasználók jó részétől érkezik. A legtöbb játékos értékeli a választékos kínálatot a focin felül, valamint a különböző bónuszokat és VIP tagságokat is.

→ Összeségében🌟

Az Lvbet összességében az egyik legjobban olyan sportfogadási oldal, ami túlmutat az olyan megszokott és nagymúltú fogadóirodán mint a Unibet.

Érdekes választás lehet minden játékosnak. Azoknak is, akik még újabbak az online sportfogadásban, valamint azoknak is, akik már rutinosabbak és további alternatívákat keresnek a Tippmix, vagy az olyan további ismert fogadóirodák helyett, mint az Unibet.

KÖZVETLEN ÖSSZEHASONLÍTÁS A VERSENYTÁRSAKKALLVBETBetfairUnibet
Üdvözlóbónusz8/109/1010/10
Fogadási kínálat8/1010/1010/10
App7/1010/1010/10
Fizetési rendszerek7/1010/1010/10
Sportfogadás8/1010/1010/10
Ügyfélszolgálat9/108/109/10
Összességében8/1010/1010/10

Lvbet promóciós kód

Az Lvbet biztosítja a magyar játékosoknak, hogy az első befizetési bónusz mellett promóciós kóddal egy további promóciót is igénybe vehessenek.

Ebben az ajánlatban az Lvbet 2500 forint befizetés nélküli bónuszt biztosít minden olyan új játékosnak, aki használja a LOVE2500BET promóciós kódot.

Sport bónusz:

Megforgatás: 8x Bónusz összege min. odds: 1.25 Bónuszkód: Bónszkód nélkül igényelhető

LVBET sport

Az LVBET sportfogadási felülete bőven fel van töltve minden olyan sporttal és sportfogadási eseménnyel, amit jóformán bárki kereshet.

Összességében 45 körül van a sportágak száma, ami igaz alulmarad bőven például a Unibet sportkínálatához képest, de az LVBET is hoz minden olyan sportot, amire valaki fogadna.

Itt is a foci a legnagyobb sport, de van bőven tenisz, kosár, jégkorong, amerikai sportok, motorsportok, MMA és további küzdősportok, de az esportokban is jól szerepel az LVBET.

Fociban pedig itt is van több mint 1500 esemény. A népszerű országoknál pedig akár 14 kupasorozat is elérhető. Anglia ilyen szempontból vezet, ahol konkrétan minden kupára lehet fogadni.

Milyen sportfogadási piacok vannak?

Fogadási piacokat tekintve sincs hiány. A fogadási felület könnyen áttekinthető, valamint könnyen áttekinthető és megtalálható a legtöbb sportfogadási piac.

Fociban például fogadhatsz több hendikep variációval is, beleértve az ázsiai hendikepet is. Itt is vannak szöglet fogadások, lapok, félidők és intervallumok, eredmények és gólok, félidők, játékidők, gólszerzők, speciálisok.

Ezen felül pedig még vannak egyéb hazai és vendég speciálisok is. Fogadások pontos eredményekre, valamint olyan érdekességek is, mint például a bedobás fogadások.

A bedobás fogadásokra lehet jó példa egy olyan fogadási piac, hogy lesz-e bedobás egy szabálytalanság előtt? Igen, vagy nem.

Az egyéb fogadási piacok alatt pedig olyan lehetőségek is vannak, mint például lesz-e sárga lap egy csere előtt, lesz-e sárga lap egy szöglet előtt és sok egyéb hasonló fogadási piac.

Az LVBet sokkal jobb, sokkal választékosabb fogadási piacokkal rendelkezik, mint például egy-egy másik olyan Magyarországon is használható fogadóiroda, mint például a Librabet, vagy a Betinia.

Lvbet sportfogadási lehetőségek

Az LV BET egészen egyedi fogadási piacokat is biztosít szögletekre, valamint cserékre és szabálytalanságokra.

Milyen sportfogadási funkciók vannak az LVBET magyaron?

Az LVBET sportfogadási funkciók tekintetében is egy pozitívabb oldal, viszont vannak hiányosságok.

Itt is van cash out, tehát korai kifizetés, ami nem is minden eseményen érhető el, de mindig előre fel van tüntetve, ha használható.

Van továbbá élő közvetítés is, viszont ez az opció csak az esport fogadásokra érhető el.

Van viszont telefonos app, amit az LVBET hivatalos oldaláról le is lehet tölteni és fel is lehet telepíteni. A hazai Google és Apple Store szabályozások miatt továbbra sem található meg egyetlen sportfogadási app sem az App, vagy a Play Store-ban.

Apró funkció, de annál hasznosabb még a kedvencek rögzítése is. Ebben a funkció lehetőséget ad arra, hogy megjelöld a kedvenc eseményeid, így nem kell őket újra és újra kikeresni.

LV BET sportfogadás összefoglalva:

Az LVBET minden olyan sportot, sportfogadási piacot, lehetőséget és funkciót biztosít, amit manapság keresnek a játékosok, vagy használnak az ügyfelek.

Fociban pedig ez az egyik legjobb olyan alternatív sportfogadási oldal, ami követni tudná a Unibet és Betfair fogadóirodákat.

Vannak azonban hiányosságai, viszont a lengyel sportfogadási oldal mindenképp megér egy próbát. Az egyetlen nagy hátránya, hogy a kifizetéseket egyelőre külön kell Mastercard/Visa kártyára igényelni, mert Magyarországon nem biztosít megfelelő kifizetési rendszereket.

Lvbet sportfogadás

Az LV BET modernebb sportfogadási oldal, mint némelyik másik otthoni fogadóiroda.

LVBET élő fogadás

Az egyszerű fogadások, valamint a meccs előtti (Prematch) fogadások mellett természetesen az LVBET is biztosít élő fogadásokat.

Jóformán minden eseményre fogsz tudni élő fogadásokat kötni és előnyt szerezhetsz az élőben változó oddsok adta lehetőségekből.

Az élő fogadások alatt is köthetsz különböző kombinált fogadásokat, konkrétan bármilyen olyan fogadási piacon, amire meccs előtt is fogadnál.

Érdemes azonban mindenképp figyelembe venni, hogy az élő fogadások alatt a live streaming, vagyis a meccsek élő közvetítése csak az esport fogadásokra érhetőek el teljesen.

Az esportokon kívül az LVBET élő fogadásait sokkal ritkábban követik élő közvetítések, viszont az esportokon kívül elérhető még foci, kosár, baseball, valamint sznúker eseményeken is.

Lvbet magyar

Az LVBet magyar nyelven is elérhető, habár sok esetben alapból angolul tölt be az oldal. Ilyenkor nincs más teendő, mint egyszerűen a bal felső sarokban lenyitható menüre érinteni, kattintani, majd a nyelvet átállítani magyarra.

 • Alternatív opció, ha egyszerűen csak az LVBet webcímben átírod az en végződést hu-ra, majd ütsz egy entert. Ezután is átvált az oldal magyarra

Ha esetleg angolul töltene be az LVBet, az ne tévesszen meg senkit. Ez nem azt jelenti, hogy Magyarországon ne lenne elérhető az LVBet, egyszerűen csak az alapbeállítása az oldalnak angolul tölti be a felhasználói felületet.

✅ Az LVBet magyar felülete pedig jól fel van építve. Nincsenek nyelvi akadások, minden úgy fut, ahogyan annak alapból kell.

LVBET regisztráció

Az LVBET regisztráció mindössze két lépésből áll és nagyjából 2-3 perc alatt be is fejezhető. A regisztráció alatt az LVBET sem kéri a játékosokat, hogy feltöltsenek igazolvány másolatokat, így ez a lépés kihagyható.

LVBET regisztráció lépésekben:

 1. Kattints a regisztráció felületre.
 2. Elsőnek add meg a felhasználóneved, az email címed, valamint a jelszavad. Promóciós kódra itt nincs szükséged, mivel az LVBET üdvözlő bónusz anélkül is igényelhető.
 3. A második lépésben pedig a neved, lakcímed, telefonszámod, valamint a születési időt kell megadni.

Ezután csak a véglegesítésére kell kattintani és kész is a regisztráció. Az LVBET küldeni fog egy megerősítő emailt, amivel igazolod a regisztrációd.

A regisztráció visszaigazolásával pedig azonnal elvégezheted az első befizetésed, igényelheted az üdvözlő bónuszt, vagy akár egyből tehetsz is fogadásokat.

Kell azonosítani az LVBET számlát a regisztráció után?

A legtöbb esetben a magyar fogadó oldalak mind kérik, hogy verifikáld a fiókod a regisztráció után, vagy az első kifizetés előtt.

Az LVBET számla hitelesítésére nincs konkrét határidő kitűzve és az ügyfélszolgálat is egészen rugalmasan kezeli az ügyet. A tőlük származó információ alapján a számlád azonosítására csak akkor lesz szükség, ha maga az LVBET küld emailt. Erre leginkább az első kifizetés előtt lehet számítani.

A profilodba lépve egyből láthatod a számlád állapotát, ami új játékosként még nem igazolt státuszban lesz.

A profilodon belül pedig a beállításokra kattintva láthatod a dokumentumok felületen, hogy mikor lesz szükség a személyazonosságod és a lakcímed hitelesítésére.

LVBET app

Egyre jobban nő azoknak a sportfogadási oldalaknak a száma, amik saját sportfogadási alkalmazást is biztosítanak. Ezeket a fogadóirodákat erősíti az LVBET is.

A Google Play és az Apple App Store hazai szabályozásai miatt azonban továbbra sem találhatóak meg ezek az alkalmazások a Store-ban, viszont az LVBET app is letölthető az LVBET honlapjáról magyar nyelven.

A letöltés után pedig a telefonod fájlok, letöltések mappájából egyszerűen fel is telepítheted az appot, ami ezután ugyanúgy fut, mintha a Store-ból töltötted volna le.

Arra mindenképp ügyelj, hogy csak az LVBET hivatalos oldaláról töltsd le ezt a telepítő .apk fájlt, hogy elkerüld az interneten bárhol felbukkanó kártevő fájlokat.

Lvbet app

Az LV BET app az LV BET hivatalos oldaláról magyar nyelven és instrukciókkal együtt is letölthető.

LVBET befizetés

Az LVBET csak arra a rendszerre fog kifizetést engedélyezni, amivel már legalább egy befizetést is végrehajtottak.

Az LVBET befizetési lehetőségei sokkal szélesebb skálán mozognak. A befizetések azonnaliak, valamint díjmentesek is.

LVBET befizetési lehetőségek:

 • Mastercard és Visa
 • Skrill
 • Neteller
 • Jeton Wallet
 • MuchBetter
 • Paysafecard
 • Volt Bank Direct
 • Rapid Transfer
  Milyen befizetési lehetőségek biztosít az LVBET?

  A befizetési rendszerek között pedig megtalálható minden olyan rendszer, ami a legtöbb sportfogadási oldalon, vagy amik a legnépszerűbb rendszerek.

  Az LVBET befizetések, valamint a kifizetések is a fiókodban érhetőek. Egyszerűen csak ki kell választani egy rendszert, megadni a befizetni kívánt összeget és jóváhagyni a folyamatot.

  A befizetések díjmentesek és azonnaliak is, így akár a befizetés után azonnal is köthető 1-1 fogadás.

  Lvbet befizetés

  A listában szereplő rendszerek használhatóak befizetésekre az LVBET fogadó oldalon.

  LVBET kifizetés

  Kifizetések szempontjából egy érdekes oldal az LVBET. Miután létrehoztam az LVBET fiókom, utána kifizetésekre egyedül a Trustly rendszert mutatta, hogy elérhető.

  Az ügyfélszolgálat, valamint az LVBET 1-1 képviselője, viszont azt az üzenetet küldte vissza, hogy itt is használhatóak a következő rendszerek kifizetésekre függetlenül attól, hogy a regisztráció után ezek közül egyik sem jelent meg a profilomban:

  Lehetséges kifizetési rendszerek:

  • Mastercard, Visa
  • Trustly
  • MuchBetter
  • Skrill
  • Skrill 1-Tap
  • Neteller
  • Jeton
  Mit kell még tudni az LVBET kifizetéseiről?

  Azt is érdemes tudni, hogy kizárólag olyan rendszerrel lehet kifizetést kezdeni, amivel már legalább egy befizetés is megtörtént.

  Érdemes ezért egy kicsit körültekintőbb lenni az LVBET oldalán és meggyőződni, hogy az a rendszer, amivel befizetnél, az utána kifizetésre is elérhető a profilodban.

  A kifizetési idők változhatnak a választott kifizetési rendszertől is.

  Egy Mastercard tranzakció 2-3-4 napba is beletelhet, amíg egy Skrill kifizetés ennek a töredéke alatt is teljesül.

  Limiteket tekintve pedig nagyjából minimum 5000 és maximum 1.8 millió forint között lehet kifizetési kérelmeket leadni.

  LVBet megbízhatóság Magyarországon

  Az LVBet a megbízhatóság szempontjából a jobb online fogadó oldalak közé tartozik. Először is alapból is egy európai oldal, Lengyelországból.

  Engedélyek szempontbjából rendelkezik azokkal az MGA engedélyekkel, amiket az EU elfogad, valamint a személyes adatok is ennek megfelelően, valamint a GDPR-nek megfelelően vannak kezelve, tehát nincsenek harmadik félnek kiadva.

  Ami pedig tovább javítja az LVBet magyar megbízhatósági hírnevét, hogy az LVBet is aktívan részt vesz az európai ligákban is.

  • Aktívan szponzorálja az angol másodosztályban játszó West Bromwhich Albion csapatát, valamint egy másik egyesült királyságbeli csapatot, a Boreham Wood FC csapatát is.
  • Valamint több, a lengyel első osztályban játszó csapatot is szponzorál. Ezek közé tartozik például a Wisla Krakow, a Wroclaw csapata is.

  Az LVBet lehet, hogy nem a legnagyobb és legnépszerűbb sportfogadási oldalak egyike, de megbízhatóság szempontjából több vizet is megmozgat, hogy minél jobban ismert és kiépített, megbízható hírneve legyen.

  LVBET ügyfélszolgálat

  Ügyfélszolgálat szempontjából a legegyszerűbb módja a kapcsolatfelvételnek az élő chat.

  Ez az opció reggel 8 és este 11 között folyamatosan rendelkezésre áll és az ügyintézők valóban segítőkészek és az információ, amit adnak az pontos is. Korábban más oldalakon lehetett már tapasztalni, hogy az élő chat nem túl pontos, de az LVBet hasznos és segítőkész élő chat funkcióval rendelkezik.

  Ami egy kicsit hátrány, hogy nem érhető el egész nap magyarul az ügyfélszolgálat. Délután egész könnyen bejön a magyar ügyintéző, viszont délelőttönként angol nyelven jelentkezik az ügyintéző.

  Ettől függetlenül a kapcsolat gyorsan létrejön és a tájékoztatás is pontos. Telefonos elérhetőség, vagy külön ügyfélszolgálati email cím azonban nem áll a játékosok részére.

  LVBET összességében és összehasonlítása más fogadó oldalakkal

  Megéri regisztrálni az LVBET fogadó oldalon?

  Összességében az LVBET egy sokkal jobb fogadó oldal, mint sok egyéb más bukméker Magyarországon.

  Itt is megtalálható minden népszerű sport, valamint az eseményeken belüli fogadási lehetőségek fogadási piacok pedig egészen egyediek is lehetnek.

  • Érdemes ilyen szempontból kiemelni a bedobások, vagy a lesekre történő fogadásokat, vagy a szétválasztott hazai és vendég speciálisokat.
  • Ezen felül hendikep opciókból is van bőven az LVBET fogadási kínálatában.

  Megbízhatóság szempontjából is a jobb tippmix típusú oldalak közé tartozik, mivel az EU-ban elfogadott engedéllyel rendelkezik (MGA) és a megfelelő GDPR adatvédelmi irányelveknek is megfelelnek.

  • Emellett jelen van az aktív sportban is. Az LVBet szponzorálja az angol West Brom-ot, valamint több csapatot is a lengyel profi ligában.

  Az egyetlen hátránya az oldalnak a jelenlegi kifizetési rendszerei. Csak olyan rendszerrel lehet kifizetni, amivel már befizetést is végeztek.

  • A Trustly az egyetlen jelenlegi kifizetési rendszer, viszont ezzel nem lehet befizetni. Miután kapcsolatba léptünk az LVBET, azt az információt kaptuk, hogy ilyen esetben lehet banki átutalási kifizetést kérvényezni.

  Mindezeket összegezve, ha az LVBET javítana a kifizetésekkel kapcsolatos kommunikációján, akkor valószínűleg az egyik leginkább ajánlott fogadó oldal lenne, ami lehetne alaternatíva a Tippmixre, vagy a Unibethez.

  Ameddig viszont nem javítanak a kifizetési rendszerek elérhetőségének a kommunikációján, addig az LVBET a jobb, de nem a legjobb, vagy nem a feltétlenül ajánlott fogadó oldalak közé tartozik.

  Mindezt figyelembe véve, a Unibet és a Betfair is jobb választás lehet, mint az LVBET.

  LVBET gyakori kérdések

  🧐Megbízható az LVBET?

  Az LVBET egy lengyel sportfogadási oldal, ami még 2014 alapult.

  Engedélyek szempontjából a máltai MGA engedéllyel rendelkezik, amit az EU elfogad, mint sportfogadási engedély. Ilyen szempontból tehát szabályosan érhető el Magyarországról is.

  Adatvédelmi szempontból pedig az ugyancsak EU GDPR adatvédelmi szabályai az irányadóak, így a személyes adataid a hozzájárulásod nélkül nem bocsáthatóak ki.

  Összességében az LVBET átláthatóbb háttérrel rendelkezik, mint néhány másik magyar fogadóiroda. Elrendezésben és ügyintézésben is összeszedettebb.

  ❓Szerezhetek LVBET promóciós kódot 2022-ben?

  Az új játékosok mind részesülnek az LVBET új játékos promóciójából, ami egyből megduplázza a játékosok kezdő egyenlegét.

  Bónusz kód, vagy LVBET promóciós kódra nincs szükség, minden új játékos automatikusan igényelheti a bónuszt.

  💰Hogyan lehet LVBET kifizetést indítani?

  Az LVBET legnagyobb hátránya Magyarországon, hogy elég kevés kifizetési rendszert biztosít egyelőre a játékosoknak.

  Befizetésekre rengeteg az opció, kifizetésekre viszont csak a Trustly rendszer áll rendelkezésre.

  Az LVBET kifizetéseknél csak olyan rendszerrel tudsz kifizetni, amivel már egyszer be is fizettél, de mivel a Trustly nem érhető el befizetésekre, így az LVBET azt az információt adta, hogy ilyen esetben bankkártyára kérvényezhető kifizetés.

  A részletekért mindenképp érdemes az LVBET ügyfélszolgálatához fordulni, mivel minden fiók más kifizetési szabályokat vonhat maga után, ha például bónusz összegből fizetnél ki.

  💡Hogyan igényelhető az LVBET regisztrációs bónusz?

  Ha az LVBET regisztrációs bónusz miatt szeretnéd használni az oldalt, akkor ahogy a promóció neve is sugallja, létre kell hoznod egy fiókot.

  A sikeres LVBET regisztráció után az első befizetésednél ki tudod választani, hogy a regisztrációs bónusszal, vagy anélkül szeretnél befizetni.

  ⚽️Mik a leggyakoribb LVBET sport fogadási piacok?

  Minden népszerű sportfogadási piac elérhető, semmi olyat nem hagy ki az LVBET, amit más oldal kínálna.

  Ami fontos, hogy itt is van ázsiai hendikep. Amiben pedig egyedi az LVBET, az a bedobás fogadások, valamint a hazai és vendég speciálisok kettéválasztása.

  Egészen nagy a választék a szabálytalanságokat tekintve, valamint a lesállásokra történő fogadások is egészen egyediek és választékosak.

  Érdemes legalább egyszer szétnézni az LVBET sport lehetőségei között, mert ez a fogadó oldal egészen változatos lehetőségeket biztosít sok másik fogadó oldallal szemben.

  🌟Milyen LVBET bónuszok vannak sportfogadáshoz?

  A sportfogadási üdvözlő bónuszon felül igényelhetőek egyedi promóciók is. Ezek az ajánlatok hetente változnak, de ilyenek lehetnek például a(z):

  • esport fogadási bónuszok
  • amerikai sportok bónuszok
  • ACCA promóciók
  • Odds növelő bónuszok
  • Visszatérítési bónuszok

  📱LVBET app letöltés?

  Az LVBET app letölthető az LVBET hivatalos magyar oldaláról iOS és Android telefonokra is.

  A letöltés után a telefonod fájlok, letöltések mappájából telepítheted az alkalmazást, ami ezután ugyanúgy megjelenik az alkalmazásaid között, mint azok, amiket az App Store-ból töltenél le.

  👤Hogyan lehet kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal?

  Az LVBET ügyfélszolgálat Magyarországon egyelőre csak élő chat-ben érhető el.

  Az ügyintézés egészen jó. Gyorsan jelentkezik egy ügyintéző és az információ is pontosabb, mint sok másik fogadó oldal ügyfélszolgálatán.

  Ami kicsit hátrány, hogy nem mindig érhető el magyarul az élő chat. Ez még egyelőre kérdés, hogy milyen napszakban magyar és milyen napszakban angol, de érdemes előre tudni, hogy nem minden alkalommal jelentkezik magyar nyelvű ügyintéző.

  LVBET Értékelés

  LVBET casinobonus

  200%Kaszinó bónusz 10.000 Ft -ig +100 ingyen pörgetés