Bet365 velemeny
Promociok

0:0 - pénzvisszafizetés - Bet365 promóció

1 december 2022

Tegyen egy mérkőzés előtti fogadást BÁRMELY bet365 Pontos eredmény, Félidő/játékidő vagy Scorecast elnevezésű piacra BÁRMELY labdarúgó-mérkőzésen, és gólnélküli döntetlen esetén a vesztes fogadások tétjét visszakapja!

0:0 - pénzvisszafizetés - részletek

Ez az ajánlat nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét vette fel és a mérkőzés 0:0-ra végződik, kizárólag a fennmaradó aktív tétet fizetjük vissza. Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak a kezdőrúgás előtt és a mérkőzés 0:0-ra végződik, kizárólag az új tétet fizetjük vissza. Amennyiben egy fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adnak a szelvényhez vagy módosítanak, az ajánlat már nem lesz érvényes.

A Kivehető egyenlegéből fedezett fogadásokat a Kivehető egyenlegére fizetjük vissza, míg a fogadási kreditekkel leadott fogadásokat fogadási kreditekben fizetjük vissza.

Feltételek érvényesek. Csak új és jogosult ügyfelek számára.

More promotions

0:0 - pénzvisszafizetés - Bet365 promóció

1 december 2022

Tegyen egy mérkőzés előtti fogadást BÁRMELY bet365 Pontos eredmény, Félidő/játékidő vagy Scorecast elnevezésű piacra BÁRMELY labdarúgó-mérkőzésen, és gólnélküli döntetlen esetén a ... Tudj meg többet