Rólunk

Sziasztok! Ez itt a sportfogadasioldalak.com!

Nem is olyan rég volt még, amikor a sarki lottózóba siettünk, hogy megtegyük a tippjeinket a hétvégi meccsekre. Vajon bejön-e a Totó, vagy a TippMix a hétvégén? Ki tudja, viszont a szelvény jó helyen van pénztárcámban, hogy biztos ne vesszen el!

Habár szép, gyermekkorunkat felidéző nosztalgikus emlékek ezek, de a papír alapú fogadások sokkal kevesebb lehetőséget biztosítanak az online sportfogadási oldalakkal szemben.

Az internet előretörésével, a digitális világ és a technológia fejlődésével pedig ma már teljesen szabadon fogadhatunk konkrétan akkor, amikor kedvünk van hozzá és ott, ahol épp időnk jut rá.

A különböző online fogadóirodák pedig biztosítják a teret, ahol a legjobb meccsekre fogadhatunk. Legyen szó akár egyszeri fogadásról, élő fogadásról, fogadási alkalmazásokról, vagy sportfogadási bónuszokról, a különböző online fogadó oldalak biztosítják számunkra a lehetőségeket.

Ez viszont egy újabb kihívás elé állít minket, hiszen nem minden fogadó oldal egyforma és nem egyszerű eldönteni, hogy melyiket válasszuk.

A sportfogadasioldalak.com azzal a céllal jött létre, hogy a fogadó oldalaktól teljesen függetlenül, szabadon elemezzük őket, összehasonlítsuk az összes tulajdonságukat annak érdekében, hogy kiderítsük, nektek melyik oldalak lesznek a legjobbak.

Üdv,

Laci

sportfogadasioldalak.com

Szabó László

Szabó László

Tartalomszerkesztő

Laci vagyok, a sportfogadasioldalak fő tartalomszerkesztője. Ötéves koromtól az egyetem végéig versenyszinten fociztam, majd a suli után váltottam a triatlon sportok és a kosárlabda világába. A sportfogadással kilencedikes koromban, a gimnáziumban kezdtem ismerkedni/foglalkozni.

  • Kedvenc sportom fogadásra: Foci, NBA, NFL, NHL
  • Kedvenc kaszinó játékom: Blackjack
  • Egyik kedvenc húzásom: FTC to score first v Juventus
Mason

Mason

Korábbi profi focista

Mason az Egyesült Államokban, Portland-ben játszott profi futballistaként. A visszavonulása óta sport újságíróként, valamint futball tartalmak szerkesztőjeként, dolgozik az affiliate marketing területén.

  • Kedvenc sport fogadásra: Foci, NFL, NBA
  • Kedvenc kaszinó játék: Texas Hold'em
  • Kedvenc fogadási húzása: 8 meccses PL multi
Louis

Louis

Hivatásos sportfogadó

Louis korosztályos francia kézilabda játékosként került a sportok világába. A karrierje utolsó éveiben digitális marketinget tanult, majd hivatásos sportfogadóként, illetve tanácsadóként kezdett dolgozni.

  • Kedvenc sport fogadásra: Kézilabda, Foci, Tenisz
  • Kedvelt fogadási területei: BL combi fogadások
  • Fogadási tipp: Stratégikus játék. A fogadás mindig hosszútávú.