Sportfogadási Bónuszok

Találd meg a számodra legjobb fogadási ajánlatokat.

Sportfogadási Bónuszok

Ha a sportfogadási oldalak bónuszait keresed, akkor a sportfogadásioldalak.com-on határozottan megtalálod őket.

Ez az oldal folyamatosan frissítve van a legfrissebb fogadási bónuszokkal, valamint listában jellemezzük a legnépszerűbb üdvözlőbónuszokat az online sportfogadás legjobb fogadó oldalaitól.

A legjobb sportfogadasi bonuszok Magyarorszagon

A legjobb sportfogadási bónuszok 2021

Rank Bónusz Megforgatás Min odds 
1

Fogadási kreditekben
15 000 HUF-ig

Megforgatás: Nincs megforgatás

min. odds: 1.20

FogadásIrány az oldal
2

Megduplázott Bónusz
10 000 HUF-ig

Megforgatás: 6x Bónusz összege

min. odds: 1.40

FogadásIrány az oldal
3

100% bónusz
16 000 HUF -ig

Megforgatás: 10x Bónusz összege

min. odds: 1.60

FogadásIrány az oldal
4

100% bónusz
35 000 HUF-ig

Megforgatás: 5x Bónusz összege

min. odds: 1.40

FogadásIrány az oldal
5

100% bónusz
35 000 HUF -ig

Megforgatás: 6x Bónusz összege

min. odds: 1.50

FogadásIrány az oldal
6

100% bónusz
35 000 HUF -ig

Megforgatás: 6x Bónusz összege

min. odds: 1.50

FogadásIrány az oldal
7

100% bónusz
30 000 HUF-ig

Megforgatás: 6x Bónusz összege

min. odds: 1.50

FogadásIrány az oldal
8

100% bónusz
35 000 HUF-ig

Megforgatás: 5x Bónusz összege

min. odds: 1.50

FogadásIrány az oldal
9

100% bónusz
40 000 HUF -ig

Megforgatás: 16x Bónusz összege

min. odds: 1.80

FogadásIrány az oldal
10

100% bónusz
35 000 HUF-ig

Megforgatás: 6x Bónusz összege

min. odds: 1.50

FogadásIrány az oldal
11

100% bónusz
35 000 HUF-ig

Megforgatás: 6x Bónusz összege

min. odds: 1.50

FogadásIrány az oldal
12

100% bónusz
35 000 HUF-ig

Megforgatás: 6x Bónusz összege

min. odds: 1.50

FogadásIrány az oldal
13

100% bónusz
35 000 HUF-ig

Megforgatás: 6x Bónusz összege

min. odds: 1.50

FogadásIrány az oldal
Mit jelent a sportfogadási bónusz megforgatása?

A sportfogadási bónuszokat a kifizetés igénylése előtt az ajánlat szabályai szerint a többszörösére kell játszani.

Tehát: a 6x bónusz összege megforgatás azt jelenti, hogy csak akkor fizethetjük ki a bónuszt, ha a kapott összeget a szabályoknak megfelelően a hatszorosára játszuk.

Minden bónusz egyedi megforgatási követelményekkel rendelkezhet, így minden esetben olvassuk el a sportfogadási bónusz felhasználási feltételeit a kiváltás előtt.

Fogadási ajánlatok 2021

Szinte tényként kezelhető, hogy a fogadóirodák 100%-a kínál valamilyen formában üdvözlő bónuszokat. Ezeket a fogadási ajánlatokat a regisztráció után azonnal igényelhetjük és ugyanúgy 100%-ban meg is kapjuk.

A legjobb udvozlo sportfogadasi bonuszok


A fenti listában található sportfogadási üdvözlő bónuszok mind elérhetőek és engedélyezettek Magyarországon.

Az üdvözlő bónuszokon felül további hetente megújuló, valamint exkluzív eseményekhez kötött fogadási ajánlatokat is kapunk, így folyamatosan igénybe tudjuk venni a sportfogadási bónuszok kedvezményeit. Iyen fogadási bónuszok például az újratöltési bónuszok, vagy az ingyenes fogadások.

Ezen az oldalon részletesen bemutatjuk a leggyakoribb sportfogadási bónuszokat, valamint a fogadási ajánlatokhoz kapocsolódó olyan hasznos információkat, mint pl. a fogadási bónuszok és szabályzatok.

Gyakori kérdések a sportfogadási bónuszokkal kapcsolatban

Ezen az oldalon sportfogadási bónuszokkal és fogadási ajánlatokkal kapcsolatos kérdéseket és feltevéseket vesszük figyelembe. Összegyűjtöttünk néhány kérdést, amit a leggyakrabban hallunk, amikor a bónuszokról beszélünk.

🎁 Mik is azok a sportfogadási bónuszok?

A sportfogadási bónuszok, vagy fogadási ajánlatok olyan lehetőségek, amiket a sportfogadási oldalak kínálnak fel a játékosoknak. Többféle formában is megszerezhetőek és különféle fogadási lehetőséget nyújtanak. Ilyenek lehetnek többek között a már említett üdvözlő bónuszok, vagy a gyakran hallott ingyenes fogadások is.

🏅 Mire használhatom fel sportfogadási bónuszokat?

A sportfogadási üdvözlő bónuszok sporteseményekre használhatóak fel. A fogadóirodák éppen ezért különálló kaszinó bónuszokat is felkínálnak az új játékosoknak. Ezek a kaszinó bónuszok az esetek többségében olyan első befizetési kaszinó bónuszok, amik 100%-ban megegyeznek az első befizetés összegével.

🌟 Melyek a leggyakoribb sportfogadási bónuszok?

Az új játékosoknak az üdvözlő bónuszok a leggyakoribb fogadási ajánlatok. Ha figyelembe vesszük a már az üdvözlő bónuszon felüli ajánlatokat, akkor pedig az újratöltési bónuszok, valamint az ingyenes fogadások (freebet-ek) tartoznak a leggyakoribb sportfogadási bónuszok közé.

Bónuszok tekintetében a Rabona, a FEZbet és a Librabet kivételesen erős a sportfogadási bónusz kínálattal rendelkezik.

🤷‍♂️ Hogyan szerezhetek meg egy üdvözlőbónuszt?

Az üdvözlő bónuszok megszerzése egy elég gyors folyamat.

 1. Mután kiválasztottad a számodra megfelelő fogadó oldalt, egyszerűen kattints valamelyik Kiváltás gombra, ami az adott fogadóiroda hivatalos honlapjára irányít.
 2. Ezután már csak létre kell hoznod egy profilt és elvégezned az első befizetésed.
 3. A befizetést követően a bónusz automatikusan kiírásra kerül a játékosszámládra.

Az üdvözlő bónuszok igénylésének utolsó lépései fogadóirodánként eltérőek, viszont a fogadó oldalakról írt oldalainkon részletesen levezetjük a bónuszok megszerzésének menetét.

📊 Mennyit kell befizetnem a fogadási bónuszokhoz?

A fogadási ajánlatoknál sok esetben kell elvégeznünk egy befizetést, vagy egy fogadási bónuszhoz feljogosító fogadást. Ezekben az esetbekben a minimum befizetés, vagy megjátszott tét nagy általánosságban véve körülbelül 320 és 6000 forint között szokott mozogni, függően a sportfogadási oldalaktól.

A 22bet-nél már 320 HUF befizetése után van lehetőségünk fogadási bónuszt igényelni.

💰 Milyen bónuszok vannak az üdvözlőbónuszon felül?

A leggyakoribb ajánlatok közé tartoznak a(z):

 • ingyenes fogadások (freebet)
 • befizetési bónuszok
 • Exkluzív ajánlatok specifikus eseményekre pl. BL, EL meccsekre
 • cash back bónuszok

Ezek a fogadási ajánlatok heti szinten megújulhatnak, így bármelyik héten igénybe vehetőek. Az elérhető fogadási bónuszokat a sportfogadó oldalak Promóciói, vagy néha Akció menüpontja alatt találjuk.

Abban az esetben, ha a sportfogadási bónuszok világát szeretnénk felfedezni, akkor a Librabet nemcsak kiváló üdvözlóbónuszt, de tucatnyi heti szinten megújuló sportfogadási bónuszt kínál.

📑 Kötelező igénybe vennem fogadási bónuszokat?

Nem, nem kötelező. A fogadási ajánlatok mindig jelen vannak valamilyen formában, mert közkedvelt sportfogadási formák, viszont egyáltalán nem kötelező igénybe venni őket. Fogadási bónuszok nélkül is tudunk sportfogadásokat kötni és korlátok nélkül játszani.

❓ Befizetési bónusz & üdvözlőbónusz? Különbségek?

Az üdvözlő bónuszok csak új játékosoknak érhető el, mivel ezek nagyobb összegű lehetőséget kínálnak rögtön a regisztráció után és az esetek többségében 100%-os bónuszok. Tehát az első befizetés teljes összegét megkapják a játékosok bónuszként. Más esetekben az üdvözlőbónuszok lehetnek ingyenes fogadások, vagy fogadási kreditek is.

A befizetési bónuszok ezzel ellentétben minden játékos számára elérhetőek, valamint hetente megújuló fogadási ajánlatok. Továbbá, a befizetési bónuszok 100%-os, vagy 50%-os bónuszok, amik az alkalmi befizetés összegének teljes egészét, vagy a felét teszik ki. A befizetési bónuszokra kiváló példa a Rabona, ahol minden héten új bónusz érhető el.

📢 Mit tegyek, ha nem kaptam meg a bónuszom?

Abban az esetben, ha nem érkezik meg a bónusz a játékosszámlánkra, akkor mihamarabb lépjünk kapcsolatba az adott sportfogadó oldal ügyfélszolgálatával.

A fogadó oldalak összes magyar nyelvű ügyfélszolgálati elérhetőségét megtalálhatod ezen az oldalon is a fogadóirodák véleményezéseiben.

🔢 Szükség van sportfogadási bónuszkódokra?

 • Bizonyos esetekben elődordul, hogy sportfogadási bónuszok igénylésekor egy, az ajánlatra feljogosító fogadási bónuszkódot meg kell adnunk. A bet365, valamint a Betfair üdvözlő sportfogadási bónusza is 1-1 bónuszkóddal igénelhető. (A bónuszkódokat mind a bet365, mind pedig a Betfair vélemények oldalunkon megtalálod.)
 • A legtöbb esetben azonban nincs szükség rájuk. Egyszerűen csak a fogadási bónuszok linkjére kell kattintanunk, majd a regisztráció során beikszelni, hogy szeretnénk a bónuszt.

Az üdvözlő sportfogadási bónuszok megszerzéséhez részletes leírást is készítettünk, amelyeket a fogadó oldalak véleményezései alatt találunk.

A legjobb sportfogadási üdvözlő bónuszok

Az üdvözlő bónuszok új játékosok számára érhetőek el és szinte a legjobb fogadási ajánlatok.

A leggyakoribb típusú üdvözlő bónusz a 100%-os, első befizetéssel megegyező fogadási ajánlatok. Ha egy sportfogadó oldal ezt kínálja fel, az azt jelenti, hogy a bónusz megegyezik az első befizetés teljes összegével.

Tehát, ha a regisztráció után befizetünk pl. 6000 ft-ot, akkor bónuszként további 6000 ft íródik jóvá bónuszösszegként és 12 000 ft kezdő egyenleggel köthetünk fogadásokat.

A legjobb sportfogadasi bonuszok

A 22bet 35 000 HUF 100%-os üdvözlőbónuszt kínál minden új játékosnak

Mielőtt választunk a fogadóirodák és üdvözlő bónuszaik közül, érdemes megnézni a sportfogadási bónuszok feltételeit is.

Sportfogadasi bonuszok es felhasznalasi szabalyok

Néhány sportfogadó oldal az első befizetést követően kéri, hogy tegyünk feljogosító fogadást az első befizetés összegével annak érdekében, hogy megkapjuk a bónuszt. Más fogadó oldalak viszont egyből jóváírják a 100% bónusz összeget.

Mi az a megforgatási/megjátszási követelmény és miért fontos?

Mi a megforgatási/megjátszási követelmény?

Azt jelenti, hogy a bónusz összegére fogadásokat kell kötnünk mielőtt kifizetésre igényelhetnénk a bónuszt.

Például: Ha a megforgatási követelmény 5x egy 10 000 ft értékű befizetési bónuszon, akkor 50 000 forint értékig kell a bónusz összegére fogadást kötni, mielőtt kifizethetnénk a bónuszt és a bónuszból származó nyereményeket.

22bet Üdvözlő Bónusz

22bet Üdvözlő Bónusz

100% bónusz
35 000 HUF-ig

A 22bet üdvözlő bónusza egy 100%-os első befizetési üdvözlő bónuszt ajánl fel az új játékosoknak. Ezért az első befizetésünk után a befizetett összeggel 100%-ban megegyező bónuszt kapunk.

22bet üdvözlő bónusz alapok:

✅ Min. befizetés 6000 HUF

✅ Megforgatás: 5x

✅ Min. szorzók: 1.40


Fogadási ajánlatok & üdvözlő bónuszok

Bizonyos esetekben a 100%-os üdvözlő sportfogadási bónuszok helyett további kezdő fogadási bónuszokat kapunk fogadási kreditént, vagy más esetekben kockázatmentes fogadásként.

Kockázatmentes fogadás

Az Unibet a legjobb példa erre a típusú sportfogadási búnuszra, mivel az Unibet egészen 20 000 HUF-ig biztosítja a kockázatmentes sportfogadást az új játékosoknak.

A kockázatmentes fogadási ajánlatok azt jelentik, hogy a sportfogadási oldal visszatéríti a megtett tétet abban az esetben, ha az adott sportfogadás éppen veszítene.

Unibet Kockazatmentes Fogadas

Az Unibet sportfogadási kezdő bőnusza egészen 20 000 HUF-ig kockázatmentes.


Fogadási kreditek

A fogadási kreditekben kapott fogadási bónuszok pontosan úgy működnek, mintha befizetett összeggel játszanánk. A fogadási krediteketet pedig tétként használhatjuk.

A fogadási kreditekből származó nyeremények kifizetésekor viszont csak a nyereményt tudjuk kifizetésre igényelni, mivel a megtett tét fogadási kreditben került megkötésre.

bet365 Sportfogadási Bónusz Fogadási Kreditekben

bet365 Fogadási Kreditek

Fogadási kreditekben
15 000 HUF-ig

A bet365 felkínálja a lehetőséget, hogy új játékosként egyből fogadási kreditekben vegyük igénybe a sportfogadási kezdő bónuszt.

bet365 bónusz alapok:

✅ Nincs megforgatási követelmény

✅ 30 nap felhasználási idő

✅ Min. szorzók 1.20


Népszerű sportfogadási bónuszok

A sportfogadási üdvözlő bónuszokon felül további fogadási ajánlatok közül válogathatunk. Ezek a fogadási bónuszok formailag és eseményekhez kötötten lehetnek egészen specifikusak is.

Népszerű fogadási ajánlatok:

 • Freebet (ingyenes fogadási ajánlatok)
  • Egy freebet használatakor a tétet a fogadóiroda állja, így a saját egyenlegünket nem kockáztatva fogadhatunk.
 • Befizetés nélküli fogadási bónuszok
 • Újratöltési fogadási bónuszok

Ezek a sportfogadási bónuszok szinte kivétel nélkül hetente megújulnak, így akár újra is igényelhetjük őket.

❓ Hogyan jutok hozzá a sportfogadási bónuszokhoz?

 • A sportfogadási bónuszokat, az exkluzív fogadási ajánlatokat a fogadó oldalak Promóciói alatt folyamatosan frissülve találjuk.
 • Az aktivitásunk után kapott egyedi sportfogadási bónuszokról pedig különálló értesítéseket kaphatunk.
 • Az egyes fogadási ajánlatokat a Promóciók menü allatt kiválaszthatjuk és onnét el is indíthatjuk az adott fogadási bónuszok igyénylését.
 • Minden egyes fogadási ajánlat részletes útmutatót tartalmaz az igénylést követően.
 • Abban az esetben, ha bármilyen kérdésünk merülne fel, akkor az ügyfélszolgálati élő chat mindig a rendelkezésünkre áll.

Freebet, avagy ingyenes fogadási ajánlatok

A freebet mondhatni az egyik, hacsak nem a legnépszerűbb fogadási ajánlatok egyike.

Mit is jelent igazából a freebet?

Freebet ingyenes fogadasi ajanlatok

Tehát a tétet nem a saját játékosszámlánkról álljuk, hanem a sportfogadási oldal szolgáltatja.

Hogyan szerezhetek egy freebet-et?

Az ingyenes fogadások általában a sportfogadási oldalak Promóciói alatt vannak feltüntetve. Egyszerre nemcsak egy freebet-et, de akár több ingyenes fogadásra feljogosító freebet-et is szerezhetünk.

Rabona Freebet

Ha eltaláljuk a mérkőzés végeredményét, akkor freebet-tel is jutalmaz a Rabona.

Ahhoz, hogy kapjunk egy freebet-et gyakran (1-3) előfogadást kell kötnünk.

Miután kapunk egy freebet-et mindig nézzük meg a felhasználásának a szabályzatát. Sok esetben nem kell megofrgatni az ingyenes fogadásokból származó nyereményeket, más esetekben viszont igen.

Figyeljünk oda továbbá a freebet minimum szorzóira, a felhasználási idejére és az esetlegesen előírt sportfogadási piacokra, amin felhasználhatjuk az adott ingyenes fogadást.

További részletes elemzést írunk a freebet-ekről az ingyenes fogadások oldalunkon.

🗽 Mennyire ingyenes fogadás egy freebet?

Ahhoz, hogy kapjunk egy freebet-et először is el kell végeznünk egy befizetést, aminek egy részét fel kell tennünk tétként az előfogadások során. Viszont, miután teljesítettük az előfogadásokat és megszereztük a freebet-et, onnantól kezdve a sportfogadási oldal biztosítja a tétet.

🔎 Hogyan lehet még freebet-et szerezni?

 • Vannak esetek, amikor a freebet-ek üdvözlő bónuszként is jelen vannak
 • Hűségpontjaink után is kaphatunk ingyenes fogadásra feljogosító freebet-et
 • Exkluzív fogadási bónuszként a sportfogadási aktivitásunk után is kaphatunk freebet-et
A freebet-ek több különböző formában is felbukkannak a fogadási ajánlatok között.

Freebet, mint sportfogadási bónuszok

Rabona Freebet

100% bónusz
35 000 HUF -ig

A Rabona regisztrációt követően számos sportfogadási bónuszt kínál a játékosoknak. Ezek a fogadási ajánlatok között már különböző ingyenes fogadások, vagyis freebet-ek is megtalálhatóak.

Rabona ingyenes fogadási ajánlatok

✅ Premier League freebet-ek

✅ Végeredmény freebet-ek

✅ Későbbi exkluzív freebet fogadási ajánlatok


Újratöltési fogadási bónuszok

Az újratöltési sportfogadási bónuszok is a leggyakoribb fogadási ajánlatok közé tartoznak, mivel a legtöbb esetben ezek a bónuszok heti rendszerességgel megújulnak.

Mit jelent az újratöltési sportfogadási bónusz?

Először is nagyon fontos különbséget tennünk az üdvözlő sportfogadási bónuszok és az újratöltési bónuszok között.

  Ujratoltesi Fogadasi Bonusz

  Fontos, hogy az újratöltési fogadási bónuszok különálló fogadási ajánlatok az üdvözlő bónuszoktól.

  ❗ A különbség az újratöltési és az üdvözlő fogadási bónusz között!

  • A közös bennük, hogy mindkét fogadási bónusz esetében el kell végezni egy befizetést. A fő különbség viszont az, hogy az üdvözlő bónuszok szinte biztosan 100%-os (az első befizetéssel teljesen megegyező) fogadási ajánlatok, amik csak új ügyfelek számára érhetőek el és csak egyszer igényelhetőek.
  • Ezzel ellentétben az újratöltési sportfogadási bónuszok minden ügyfél számára többször igénybe vehetőek, mert hetente megújulhatnak. Az újratöltési fogadási bónuszok többségében 50%-os bónuszok. (A befizetés összegének a felével megegyező összeget írják jóvá az adott sportfogadási oldalak.)
  Újratöltési fogadási bónuszok & szabályok

  Mire figyeljünk oda az újratöltési sportfogadási bónuszoknál?

  Csak úgy, mint az üdvözlő sportfogadási bónuszok, az újratöltési fogadási bónuszokhoz is kapcsolódnak különböző felhasználási és megjátszási feltételek.

  Mivel a bónusz összege számos esetben az 50%-a a heti első befizetett összegnek, így a fenálló bónuszra teljesítenünk kell a sportfogadási oldalak által támasztott megjátszási feltételeket, amiket minden esetben megtalálunk a fogadó oldalak Promóciói alatt.

  Az újratöltési fogadási bónusz összegét csak a megjátszási szabályok teljesülése után igényelhetjük kifizetésre.

  A következő szempontokat mindenképp tartsuk szemmel:

  • Hatiáridők: Mennyi időnk van teljesíteni a bónuszhoz tartozó megjátszási követelményeket?
  • Min. oddsok: A fogadási ajánlat kijátszásához meghatározott eseményenkénti minimális szorzók.
  • Megforgatási követelmények: A bónuszösszeg értékének x-szeres megjátszása a kifizetés kezdeményezéséhez.

  Az újratöltési fogadási bónuszokhoz tartozó részletes felhasználási feltételeket is a Promóciók alatt tüntetik fel a fogadó oldalak.

  Újratöltési sportfogadási bónuszok

  FEZbet Újratöltési Sportfogadási Bónusz

  100% bónusz
  30 000 HUF-ig

  A FEZbet az egyik legtöbb fogadási bónuszt ajánlja fel a játékosai számára már egyből a regisztráció után. Ezek a bónuszok közül az egyik az 50%-os heti újratöltési fogadási bónusz, ami a hét első befizetése után igényelhető.

  Kedvező FEZbet fogadási bónuszok:

  ✅ 100% Üdvözlő bónusz

  ✅ 50% Újratöltési sportfogadási bónusz

  ✅ Freebet fogadási bónuszok


  Nyereménynövelő fogadási ajánlatok

  Sok esetben boosts néven is hallhattuk már a nyereménynövelőket. Ezek a fogadási ajánlatok lehetővé teszik, hogy maximalizáljuk az oddsokat és nagyobb nyereményeket szerezzünk.

  A nyeremnynövelőket a sportfogadási oldalak gyakran felkínálják, mint közkedvelt fogadási bónuszokat. Magyarországon az egyik legjobb ajánlatokat az Unibet biztosítja. Többek között 25% és 30%-os nyereménynövelőt is találunk (élő fogadásokra is) a fogadási bónuszok között.

  A legjobb nyereménynövelő sportfogadási bónusz

  Unibet Nyereménynövelő

  Megduplázott Bónusz
  10 000 HUF-ig

  Az Unibet nyereménynövelőt élő fogadásokra, valamint mérkőzések előtti sportfogadásokra is használhatjuk. A mérkőzés előtti fogadások esetén különböző kötésekben megtett fogadások után juthatunk hozzá a magasabb oddsokhoz.

  Unibet nyereménynövelő sportfogadási bónusz

  ✅ 10-20, vagy akár 30%-os boost

  ✅ Nyereménynövelő élő fogadásokra is

  ✅ További exkluzív Unibet ajánlatok


  Befizetés nélküli sportfogadási bónuszok

  A befizetés nélküli sportfogadási bónuszok a legkedvezőbb fogadási ajánlatok, mert ahogy a nevük is sejteti, nem szükséges befizetnünk a számlánkra, hogy fogadásokat kössünk.

  A befizetés nélküli bónuszok keretein belül fogadási krediteket kaphatunk, amiket tétként használhatunk fel.

  Ezek a típusú fogadási ajánlatok elég ritkán fordulnak elő és esetenként szigorúbb megjátszási követelméyeik is vannak, mivel a befizetés nélküli bónuszokkal csak a fogadó oldalak vállalnak kockázatot.

  💥Hogyan szerezhetek befizetés nélküli bónuszt sportfogadásra?

  A bifizetés nélküli fogadási bónuszok ritkán fordulnak elő, viszont időről időre megjelnnek. A legjobb módja, hogy találjunk ilyen fogadási ajánlatokat, ha aktívan használjuk a profilunkat és időről időre benézünk a Promóciók menüpont alá is.

  Előfordulhat, hogy a hűségpontjaink után, vagy sportfogadási aktivitásunk után kapunk exkluzív befizetés nélküli sportfogadási bónuszokat. Mivel ezek a típusú fogadási ajánlatok az egyik legritkábbak, így kiszámíthatatlanul jelennek meg és váratlanul lephetnek meg minket bármelyik nap.

  Fogadási bónuszok választása

  A sportfogadasioldalak.com összegyűjtötte a legjobb fogadó oldalakat és a hozzájuk tartozó sportfogadási bónuszokat.

  Ezek a fogadó oldalak, ha éppen nem is kínálnak befizetés nélküli bónuszokat, akkor is bármikor előfordulhat, hogy meghirdetnek egyet, vagy exkluzív fogadási bónuszokként kapunk ilyen fogadási ajánlatokat.

  Alternatív opcióként addig is érdemes megnézni a meglévő sportfogadási bónuszokat is, amelyek között hetente megújuló fogadási ajánlatokat is találunk.

  Librabet Fogadasi Bonuszok

  A Librabet sportfogadási bónuszok mobilon is úgyanúgy elérhetőek.

  Sportfogadási bónuszok választása lépésről lépésre

  Sportfogadási bónuszok igénylése két részben:

  1. Üdvözlő bónuszok megszerzése
  2. Továbi fogadási ajánlatok megszerzése

  Üdvözlő bónszuok megszerzése lépésről lépésre:

  • Kattints a kiválasztott bónusz melletti Kiváltás gombra
  • Hozz létre egy profilt a fogadóiroda honlapján
  • A regisztráció során (ha kéri) pipáld ki, hogy szeretnéd a bónuszt
  • Tájékozódj az üdvözlő bónusz szabályiról
  • (Szükség esetén végezd el a fiókhitelesítést ➡ részletes hitelesítési információ a Vélemények között.)
  • Végezd el az első befizetésed az adott bónuszhoz kínált min. & max. összeg között
  • A bónusz aktiválódik és kezdődhet a sportfogadás

  A sportfogadási oldalak véleményei között részeltesen leírjuk az adott fogadóiroda üdvözlő bónuszának megszerzéséhez köapcsolódó lépéskeket és felhasználási feltételeket áttekintését is.

  További fogadási ajánlatok megszerzése:

  • Ebben az esetben már regisztrátál egy sportfogadási oldalon
  • Kattints a Promóciók felületre
  • Nézd végig a fogadási bónuszok listáját
  • Válassz egyet a számodra szimpatikus fogadási ajánlatok közül
  • Olvasd végig a felhasználási feltételeket
  • Majd kattints a fogadási Bónusz megszerzésére
  • Innentől kezdve már csak a fogadó oldalak által alkalmazott lépéseket kell követned és a fogadási ajánlat aktiválódni fog.

  A sportfogadási bónuszok némiképp eltérő módon aktiválódhatnak, így ha bármilyen kérdésünk, vagy kételyünk adódna, akkor mindenképp lépjünk kapcsolatba az adott sportfogadási oldalak ügyfélszolgálatával pl. az élő chat-en.

  A legjobb sportfogadási bónuszok

  Librabet Fogadási Bónuszok

  100% bónusz
  35 000 HUF-ig

  Azok a játékosok, akik szeretnének minél több fogadási bónusszal játszani, azoknak a Librabet megfelelő választás lehet. A üdvözlőbónuszon felül hetente megújuló sportfogadási bónuszok közül válogathatunk.

  További Librabet fogadási ajánlatok:

  ✅ Több különböző Freebet fogadási bónuszok

  ✅ Cash out fogadási ajánlatok

  ✅ Cashback bónuszok


  Fogadási bónuszok & szabályzatok

  A megjátszási szabályok gyakoriak az üdvözlőbónuszok, valamint az újratöltési fogadási bónuszok között. Továbbá, vannak esetek, amikor egy freebet-ből származó nyereményre is teljesíteni kell valamilyen minimum megforgatási kritériumot.

  A sportfogadási bónuszok a legtöbb esetben tartalmaznak megjátszási/megforgatási szabályokat.

  Mit is jelent pontosan az 5x megforgatási szabály?

  Az 5x alapból ötszörös megforgatást jelent. Egy ilyen megjátszási kritériumban a bónuszösszeget az ötszörösére kell megjátszani, mielőtt azt kifizetésre igényelhetnénk.

  Tegyük fel, hogy szereztünk egy 10 000 forintos befizetési bónuszt 5x megjátszási követelménnyel. Ebben az esetben a 10 000 forintos bónusz összeggel összesen 50 000 forint értéknyi fogadást kell kötnünk (itt jön elő az a bizonyos 5x), mielőtt elidíthatnánk a kifizetést.

  Campo Bet sportfogadasi bonuszok

  Példák a CampoBet sportfogadási bónuszokról.

  Minimum Odds

  Ez azt jelenti, hogy a sportfogadási bónusz kijátszása közben, a kijátszáshoz választott eseményeknek egy bizonyos minimum oddsot el kell érniük ahhoz, hogy beleszámítsanak a fogadási bónusz kijátszásába.

  A fogadási bónuszok kijátszásához állított minimum oddsokat is tartsuk mindig szem előtt.

  Például.: A CampoBet újratöltési sportfogadási bónusza kijátszásakor a kombinált fogadások is megfelelnek a követelményeknek. Ebben az esetben a szorzóknak eseményenként legalább 1.50-nek kell lennie, hogy beleszámítsanak a fogadási ajánlat kijátszási követelményeibe.

  Sportfogadási bónuszok felhasználási ideje

  A fogadási ajánlatoknak van előre meghatározott felhasználási idejük. Ez az időszak arra szolgál, hogy a kapott bónuszt megjátszuk. Mind az üdvözlőbónuszoknak, a freebet-nek, de még a befizetés nélküli sportfogadási bónuszoknak is van felhasználási ideje.

  Sportfogadasi bonuszok felhasznalasi ideje

  A fogadási ajánlatok felhasználási ideje a fogadó oldalaktól, valamint a különböző típusú bónuszoktól is függ. Bizonyos fogadási ajánlatokra mindössze 10, amíg más bónuszokra 30 nap megjátszási idő áll fenn.

  A határidők a fogadási bónuszok megszerzésétől indul. Abban az esetben, ha kifutnánk az időből, akkor mind a kapott bónuszt, mind pedig a bónuszból származó nyereményeinket elveszítjük.

  🔎 Mire figyeljek még oda mindenképp a sportfogadási bónuszoknál?

  Sportfogadási bónuszra jogosító befizetések

  Vannak olyan fogadási ajánlatok, amelyeknél előre meg van határozva, hogy milyen befizetési rendszerek használatával lehetünk jogosultak egy adott fogadási bónuszra. Ebben az esetben csak a bónusz szabályzatában listázott befizetési lehetőségek használata után igényelhetjük meg az adott sportfogadási bónuszokat.

  Felhasználás & sportfogadási piacok

  Vannak olyan fogadási ajánlatok, amelyek specifikusan meghatározzák, hogy milyen fogadási piacokon, sportokon használhatjuk fel a fogadási bónuszokat.

  CampoBet Sportfogadási Bónuszok

  100% bónusz
  35 000 HUF-ig

  A CampoBet egészen specifikus fogadási ajánlatokat is felkínál az ingyenes fogadáson, az üdvözlőbónuszon, valamint a különálló heti újratöltési bónuszon kívül.

  Egyedi CampoBet fogadási ajánlatok

  ✅ Cash back fogadási bónusz

  ✅ Sport jackpot

  ✅ E-sport fogadási ajánlatok


  Labdarúgó fogadási ajánlatok

  A labdarúgás szinte biztosan a legnépszerűbb sportfogadási piac Magyarországon, így a fogadó oldalak különböző, focira összpontosított sportfogadási bónuszokkal várják a játékosokat.

  Népszerű ladbarúgó fogadási ajánlatok:

  • Freebet variációk
   • Freebet fogadási ajánlatok a Bundesliga, PL, La Liga és a Seria A eseményeire
   • Freebet fogadási ajánlatok pontos végeredményekre
  • Fogadási bónuszok élő fogadásokra
  • Fogadási bónuszok kombinált fogadásokra
  • Fogadási ajánlatok gyűjtőfogadásokra
  • Fogadási bónuszok meccsnapi eseményekre
  • Heti BL & EL eseményekhez köthető sportfogadási bónuszok

  ⚽ Melyik fogadóiroda kínálja a legjobb foci fogadási bónuszokat?

  Erre a kérdésre nehéz egységes választ adni, mert mindannyian más fogadási bónuszokkal szeretünk játszani. Általánosságban véve a Rabona, a Zulabet, a FEZbet, a CampoBet és a Librabet is sokszínű és választékos labdarúgó fogadási ajánlatokat kínál.

  Exkluzív Sportfogfogadási Bónuszok

  A specifikus sportfogadási bónuszokon felül bármior felbukkanhat 1-1 exkluzív fogadási ajánlat bármelyik sportfogadási oldal honlpaján.

  Ezek az exkluzív fogadási bónuszok ünnepkekkor, ismert eseményeken, vagy nagy sporteseményekhez is kötöttek lehetnek. Néha viszont ok nélkül hirdehetnek meg a fogadóirodák valmilyen típusú exkluzív sportfogadási bónuszokat.

  Azért, hogy ne maradjunk le exkluzív fogadási bónuszokról, a legjobb amit tehetünk, hogy rendzeresen benézünk a Promóciók menü alá.