Unibet Értékelés:

Unibet

Megduplázott Bónusz
10 000 HUF-ig

Unibet ismertető

 • Van ázsiai hendikep
 • Egyedi fogadáskészítő
 • Mastercard kifizetés
 • Túlzsúfolt kezdőlap
Üdvözlóbónusz
10/10
Fogadási kínálat
10/10
App
10/10
Be- és kifizetések
10/10
Sportfogadás
10/10
Ügyfélszolgálat
9/10
Összességében
10/10
Unibet Alapadatok
Weboldal hu1.unibet.com
Szolgáltatásoksportfogadás, élő sportfogadás, kaszinó, élő kaszinó, játékok, bingó, póker, lóverseny
Befizetési lehetőségekMastercard, Visa, Maestro, PayPal, Skrill, Banki átutalás, paysafecard, Neteller, Webmoney, ecoPayz, Apple Pay
Kifizetési rendszerekMastercard, Visa, Maestro, Paypal, Skrill, Banki átutalás, paysafecard, Neteller, Webmoney, ecoPayz
Odds szolgáltatóKambi
Fogadási funkciókélő fogadás, ázsiai hendikep, fogadásépítő, cash out
Kaszinójáték típusokbingó, póker, asztali játékok, kaszinó versenyek, jackpotok, kártyajátékok
Kaszinó szolgáltatóTöbbek között NetEnt, Microgaming, Play N 'GO
AppiOS & Android: Sportofgodás app, kaszinó app, póker app, letölthető PC póker szoftver
Ügyfélszolgálatélő chat, email
TulajdonosTrannel International Ltd
Alapítási év1997
KözpontMálta

A Unibet részletes áttekintése

Hogyan lehet összevetni az Unibet-et a többi magyar sportfogadási oldallal?🧐

Ha,szeretnéd tudni, hogy milyenre értékeltük a Unibet bukméker irodát akkor jó helyen jársz! Itt pontokba szedve minden részletes indoklást megtalálsz.

Csak kattints arra a témára, amelyről többet szeretnél megtudni!

🏆Összeségében, azonban elmondhatjuk, hogy az Unibet-et összegasonlítva többi magyar sportfogadási oldallal, az egyik legjobb sportfogadási oldal.

KÖZVETLEN ÖSSZEHASONLÍTÁS A VERSENYTÁRSAKKALUnibetBetfairbet365
Üdvözlóbónusz10/109/1010/10
Fogadási kínálat10/1010/1010/10
App10/1010/109/10
Fizetési rendszerek10/1010/109/10
Sportfogadás10/1010/1010/10
Ügyfélszolgálat9/108/109/10
Összességében10/1010/1010/10
Anna Szántó

Anna Szántó

Sportfogadás szakértő

"Az Unibet kétség kívül az egyik legjobb sportfogadási oldal a piacon, mind itthon mint globális szinten. Ennek hátterében az áll, hogy nem csupán piacvezető oddsokat kínálnak de a sportfogadási élmény is rendkívűl magas színtű. Nagyon szimpatikus volt számomra, hogy ez a bookméker nem próbál szétbombázni reklámokkal, az oldalon a sportfogadáson van a hangsúly teljes mértékben. Külön pozitívum, hogy az oldalon van egyedi fogadáskészítő és élő fogadás is. A tesztelés során sok szempontból meggyőzött bennünket az Unibet! Szerezd be az üdvözlő bónuszt, és tapasztald meg te is!

Az Unibet áttekintése:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 10/10

Hivatalos magyar oldal: hu1.unibet.com

Unibet részletes értékelés

→ 🌟Oddsok 10/ 10

Az Unibet oddsai határozottan a legmagasabbak egész Magyarországon. Jóformán csak egy oldal van, ahol jobb oddsokat lehet találni, ez pedig a bet365.

Ha kizárólag a legmagasabb oddsok miatt keresel egy új sportfogadási oldalt, akkor az Unibet mindeképp nyerő.

Legyen szó akár az egyszerű fogadásokról, a mérkőzés előtti, vagy az élő fogadásokról, kombinált piacokról, az Unibet garantáltan a legjobb oddsokat kínálja.

Értékelés: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

→ 🏆Fogadási élmény 10/9

Milyen sportfogadási piacok, funkciók érhetőek el és hogyan viszonyulnak ezek az opciók más magyar oldalakhoz képes?

Az Unibet itt is a legjobb oldalak közé tartozik. Sportfogadási piacokat tekintve minden elérhető, amit a modern online sportfogadás kínál.

Elérhető a népszerű és egyre elterjedtebb fogadásépítő, az ázsiai hendikep, a háromesélyes hendikep, fogadhatóak fociban a szögletek, gólok, játékosok, periódusok, lapok.

Az élő fogadásokat live streaming is kíséri, valamint a mobil sportfogadást is támogatja az Unibet az iOS és Android telefonokra is telepíthető alkalmazásaival.

Ez viszont csak néhány példa arra, amit az Unibet felkínál. Magyarországon jelen pillanatban ismételten csak a bet365 és esetenként a Betfair tudja felvenni a versenyt az Unibet-tel.

Értékelés: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★

→ 📱Applikáció 10/10

Ha Magyarország legjobb külföldi sportfogadási oldala kerül szóba, akkor a legtöbb esetben az Unibet mellett csak a bet365, valamint a Betfair említhető meg.

Ezek az oldalak globálisan is a legelismertebb márkák közé tartoznak. Ha csak a sportfogadási alkalmazásokat értékeljük, akkor ugyancsak ez a három oldal vehető számításba.

Az Unibet app elérhető magyar felülettel iOS és Android rendszerekre is, amiket az Unibet oldaláról könnyen és biztonságosan le lehet tölteni.

Van külön Unibet alkalmazás sportfogadásra, online kaszinóra, de még pókerre is. Az alkalmazás kialakítását és működését tekintve pedig jelen pillanatban nincs olyan sportfogadási oldal, ami jobb, felhasználóbarátabb alkalmazásokat kínálna, mint az Unibet.

Értékelés: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

→💰 Be- és kifizetések 10/10

A be- és kifizetési rendszereket tekintve is a sportfogadási elitbe tartozik az Unibet.

Itt megtalálhatóak a Mastercard, Visa és Maestro kártyák, de az e-tárcák között a Skrill és a Neteller is jelen van.

Ami miatt viszont a legjobb az Unibet, az a Paypal és az Apple Pay rendszerek. Ezek a rendszerek a közelmúltban lettek elérhetőek az Unibet magyar oldalán, de pl. a bet365 oldalán nem.

A befizetésekre és a kifizetésekre sem nem számol fel költséget az Unibet. A befizetési jóváírás azonnali, a kifizetések pedig 1-3 munkanapon belül teljesülnek is.

Ebből a szempontból is egy teljesen megbízható oldal az Unibet.

Értékelés: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

→ 🔴 Live streaming 10/10

Magyarországon nagy kincs a live streaming, mert a legtöbb itthoni oldal nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel.

Jelen pillanatban az Unibet mellett egyedül a Betfair, a bet365, valamint a TippmixPro oldalain van live streaming.

Ebből a szempontból a bet365 a legjobb, hiszen több mint 150 000 eseményt lehet élőben követni.

Viszont, ha nem vesszük számításba a bet365-öt, akkor mögöttük az Unibet második legnagyobb live streaming sportfogadási oldal több mint 30 000 élő eseménnyel évente.

Live streaming szempontjából tehát a bet365, valamint az Unibet a két legjobb sportfogadási oldal.

Értékelés: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

→ ⚽️ Élő fogadás 10/9

Az élő fogadás szempontja is hasonló a live streaming-hez. A bet365 és az Unibet itt is kéz a kézben jár.

Az élő közvetítés mellett választékos élő fogadási grafikával, statisztikával és adatokkal rendelkezik, hogy a játékosoknak minél könnyebb legyen megfejteni a következő tippet.

Az Unibet élő fogadási kínálatában is megtalálható a Fogadásépítő, ami pl. focira az egyik legjobb funkció.

Értékelés: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★

→ 👤 Ügyfélszolgálat 10/9

Az ügyfélszolgálat talán a legnehezebb kérdés. A legnagyobb sportfogadási oldalak mind glogális márkák, így majdnem mindegyik oldal (Unibet, Betfair, bet365) ügyfélszolgálatában van valami kicsit kivetnivaló.

A Betfair oldalán pl. néha egészen hosszú ideig kell várakozni, ami még ha csak 10-15 perc is, de az olyan helyzetekben sok.

A bet365 ügyfélszolgálata élő chat-ben nagyon jó, viszont nincs különálló email cím, ami azért végső soron nem a legnagyobb probléma, de esetenként email-ben könnyebb a kommunikáció.

Az Unibet-nél pedig leginkább az élő chat-re hagyatkozatunk, ami ha nagyon gyors és pontos is, de magyarul limitált órában, mindössze délelőtt 11 - este 7-ig érhető el.

Ez úgyszintén egy elég jó intervallum, de ha pont egy fontos ügy miatt kell fél napot várni, az is frusztráló lehet.

Ettől függetlenül, az Unibet ügyfélszolgálata, amikor a megadott időben keressük valóban pontos és ténylegesen segítőkész.

Értékelés: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️★

Unibet tapasztalatok

Az Unibet Magyarország legjobban kiépült külföldi sportfogadási oldala, ami kétségkívül a legnagyobb aktív sportfogadási közösséggel is rendelkezik.

Ezt jól támasztja alá a közösségi médiában betöltött szerepe is. Az Unibetnek ugyanis van magyar YouTube csatornája is, ahol több mint 22 ezer követővel rendelkeznek.

A fogadóiroda eléréséhez nincs szükség külön alternatív linkre és minden fajta nehézség nélkül tölt be az oldal.

Amire számítani kell, hogy itt a regisztráció után egyből hitelesítened kell a fiókod. Ez azt jelenti, hogy fel kell töltened egy igazolvány másolatot, valamint egy lakcímet igazoló dokumentumot.

Ameddig pedig nem hitelesíted az Unibet számlád, addig még az elérhető sportok menü sem fog megnyílni.

sportfogadási tapasztalatok

Sportfogadást tekintve az Unibet az egyik legerősebb. Választékos a sportok kínálata, valamint az adott sportágakon belül is rengeteg ország alsóbb és felsőbb osztályú ligája is elérhető a játékosok számára.

A korai kifizetés, vagyis a cash out is működik és elég sok eseményen elérhető. Nagyon sok meccsen van élő közvetítés is.

Az eseményen belül elérhető fogadási lehetőségek, piacok mennyisége eseményenként változik, de a népszerű ligákban bőséges a kínálat. Minden klasszikus fogadási lehetőség megtalálható és egészen egyedi funkciók is vannak.

Az egyedi funkciókból érdemes megemlíteni a fogadásépítőt. Ezt leginkább talán az Unibet kezdte el és azóta próbálja minél több fogadóiroda is lemásolni több, kevesebb sikerrel.

További érdekes tapasztalat még az üdvözlő bónusz. Regisztrálhatsz a bónusz nélkül is, de igényelheted is azt. A bónusz kijátszása nem igényel különösebben nehézséget és az új játékosok számára is minden érthetően le van írva a bónusz felhasználási feltételeiben.

Az oldal könnyen átlátható és kezelhető. Összességében az Unibet a legmegbízhatóbb külföldi fogadóiroda Magyarországon és a TippmixPro után itt érdemes elkezdeni a külföldi sportfogadást.

Az unibet az egyik olyan fogadóiroda ami több készüléken is jó felhasználói felülettel rendelkezik

Az Unibet PC-n, telefonon és tableten is használható az alkalmazásoknak köszönhetően.

Tapasztalatok

Az Unibet Magyarország legmegbízhatóbb külföldi sportfogadási oldala. Itt van a legnagyobb magyar lefedettség, valamint a legnagyobb sportfogadási közösség is a TippmixPro mellett.

 1. Megduplázott Bónusz
  10 000 HUF-ig

Unibet Bónusz

Megduplázott Bónusz
10 000 HUF-ig

Az Unibet is biztosít üdvözlő bónuszt az új játékosainak. Ez a regisztrációs bónusz jelenleg egy befizetési bónusz, ami megduplázza az első befizetett összeget egészen 10 000 forintig. Ez az ajánlat minden új játékos számára igényelhető egészen az első befizetés elvégzéséig.

Hogyan lehet igényelni az Unibet üdvözlő bónuszt?

 1. Kattints a fenti Kiváltás ikonra.
 2. Hozz létre egy Unibet fiókot.
 3. Végezd el az első befizetésed 10 000 HUF-ig.
 4. Igényeld a bónuszt az első befizetésnél.

Az Unibet ezután megduplázza a befizetésed értéket és a bónusz megjelenik a profilodban.

Unibet Üdvözlő Bónusz Felhasználás & Szabályzat
 • Az első befizetésnek min. 3500 HUF, max. 10 000 HUF között kell mozognia.
 • A bónusz összeg csak akkor lesz kivehető, ha teljesíted a megforgatásokat.
 • A minimum oddsoknak 1.40-nek kell lenniük a megforgatások alatt.
 • A megforgatási követelmény a bónusz nyereményére x6. (Ez a befizetett összeg értékének a hatszorosát jelenti. Miután elérjük az x6 értéket, utána fizethetünk ki.)
 • A bónusz megjátszásának határideje 30 nap. A határidő lejárta után, ha nem teljesültek a megforgatási követelmények, akkor a bónuszból származó nyeremények mind elvesznek.

A részletes Unibet Bónusz felhasználási és megjátszási feltételei az Unibet hivatalos honlapján a Promóciók menüpont alatt is megtalálható.

Milyen további Unibet bónuszok vannak az üdvözlő bónuszon felül?

Az üdvözlő bónusz csak egy lehetőség a sok közül. Az Unibet hetente frissíti a fogadási bónuszokat, amiket a Promóciók menüben mindig megtaláltok. Itt lehetnek sporthoz, eseményhez kötött bónuszok is, mint például tenisz bónuszok, NFL bónuszok, vagy európai foci promóciók.

Találni fogsz még ezeken felül továbbá különböző nyereménynövelőket is. Ezekkel a bónuszokkal 25%-kal, vagy épp 30%-kal is megnövelheted a várható nyereményed.

A legtöbbször az Unibet is befizetési bónuszt biztosít, de itt is találni heti rendszerességgel ingyenes fogadásokra feljogosító fogadási bónuszokat. Nagyon fontos, hogy bármilyen bónuszt is igényelj, mindig olvasd át a felhasználási feltételeket, hogy a lehető legpontosabban tudd, milyen szabályok betartása után fizetheted ki a bónuszt és az abból származó nyereményeket.

Unibet bonusz

Minden új játékos felveheti az Unibet bónuszát, amit az új ügyfeleknek kínál az oldal.

Unibet regisztráció

Az Unibet nem viszi túlzásba a regisztrációt. Néhány mezőt kell kitölteni, ami után egyből tag is vagy az oldalon.

Unibet regisztráció néhány lépésben

Mi a regisztráció menete az Unibet-nél?

 1. Kattints a regisztrációra: A regisztráció alatt automatikusan igényelheted az Unibet regisztrációs bónuszt is.
 2. Add meg a felhasználói adatokat: Név, email, jelszó, születési dátum és a nemed kell megadni.
 3. Személyes adatok megadása: Az utolsó mezőben a címed, országod, telefonszámod, pénzem és biztonsági kérdés és válasz megadása szükséges.

Mire kell számítani a regisztráció után?

A regisztráció után hitelesítened kell az Unibet fiókod. Itt meg kell fel kell tölteni egy személyazonosságot és címet igazoló dokumentum másolatat.

Ez ahhoz szükséges, hogy biztonságos, megbízható környezetben kezdhesd el az online sportfogadást.

Unibet regisztráció

Unibet befizetés

Az Unibet befizetésekre elérhetővé teszi a leginkább előforduló rendszereket. Viszont az első befizetés megkezdéséig hitelesíteni kell az Unibet profilodat.

Milyen befizetési módokat biztosít az Unibet?

 • Mastercard/Visa/Maestro
 • Skrill/Neteller
 • Much Better
 • Paypal
 • Apple Pay
 • Paysafecard
Unibet befizetés

Hogyan tudok befizetni az Unibet számlámra?

 1. Kattints az egyenlegedre, vagy a befizetésre a profilodban.
 2. Válaszd ki a megfelelő rendszert.
 3. Add meg a befizetni kívánt összeget.
 4. Kattints a befizetésre.

Az Unibet befizetési limitei általánosságban véve minimum 3000 HUF körül mozognak.

Minden Unibet befizetés azonnal feldolgozásra kerül, befizetési díj nélkül és meg is jelenik az összeg az Unibet számládon.

Unibet kifizetés

Milyen módokat biztosít az Unibet?

 • Mastercard/Visa/Maestro
 • Skrill/Neteller
 • Paypal
 • Apple Pay
 • Paysafecard
 • Much Better
 • Banki átutalás
Unibet kifizetés

Hogyan működik az Unibet kifizetés menete?

 1. Kattints az egyenlegedre, vagy a profilodban a pénzfelvételre.
 2. Válaszd ki a számodra megfelelő kifizetési rendszert.
 3. Add meg a kifizetni kívánt összeget.
 4. Kattints a kifizetésre.

A kifizetések általánosságban 1-4 napot vesznek igénybe. Ez függ attól is, hogy milyen kifizetési rendszert választottál és mikor adtad le pontosan a kifizetési kérelmed.

Limiteket tekintve, kártyáknál min. 3300, max 800 000 HUF/alkalom. E-tárcák esetében pedig min. 4050, max 4 000 000 HUF/alkalom.

Unibet cash out

A cash out funkció egy másik elterjedt és mondhatni alap sportfogadási lehetőség. Ez mindössze a nyereményeid korai kifizetését jelenti, tehát idő előtt kiszállhatsz a játékból. Ha a cash out igénybe vehető, akkor az mindig fel lesz tüntetve az adott események mellett még azelőtt, hogy megkötnél egy fogadást.

Mi minden mást érdemes még tudni az Unibet fogadásról?

Fogadás típusok

Természetesen itt is van meccs előtti fogadás (Prematch) és élő fogadás is. Valamint egyszerű fogadás és ahogy sejteni lehet kombinált fogadás is. Az oddsok az Unibet-nél határozottan a legjobbak közé tartoznak és összehasonlításban Magyarországon csak a Bet365 kínálhat jobb szorzókat.

Bónuszok

Sportfogadási bónuszokat is biztosít a játékosoknak az Unibet. Itt is van egy kedvező feltételekkel kijátszható üdvözlő bónusz, valamint több hetente megújuló ajánlat is elérhető a Promóciók menüpont alatt. A leggyakoribb bónuszok a befizetési bónuszok, valamint az ingyenes fogadásokra feljogosító fogadási bónuszok. Érdemes hétről hétre visszanézni a Promóciók szekcióba, mert eseményekhez kötötten is jöhetnek bármikor új fogadási ajánlatok.

Élő fogadás

Az Unibet fogadási lehetőségeinél érdemes kitérni az élő fogadásra is. Az oldal kínálatában több mint 250 000 esemény érhető el és ebből nagyon sok élőben is fogadható. Az élő fogadásokat különböző statisztikai adatok, digitális kijelzők, valamint live streaming, vagyis élő közvetítés is segíti.


Unibet magyar

Az Unibet a legrégebbi sportfogadási oldalak közé tartozik, valamint márka szempontjából az egyik olyan fogadó oldal, ami megbízható és a magyar játékosoknak is ugyanazokat a lehetőségeket biztosítják, mint amiket más országokban is.

Így például ugyanúgy elérhető minden olyan újabb és népszerűbb sportfogadási piac, valamint fogadási lehetőség, funkció, mint amit más európai országokban is biztosít.

A magyar felhasználóknak, játékosoknak pedig külön alternatív linkre sincs szüksége az Unibet eléréséhez, mivel az oldal teljes mértékben elérhető az Unibet hivatalos magyar weboldaláról.

Alternatív linkre pedig a későbbiekben sem lesz szükség. A magyar játékosoknak a regisztrációhoz, valamint a későbbi belépéshez sem kell alternatív linket használniuk, mert az Unibet magyarországi felülete ugyanúgy probléma nélkül elérhető.

Emellett pedig az egész felület is magyarul fut, így nyelvi korlátok nélkül használható az Unibet.

Unibet App

Az Unibet app iOS és Android telefonokon is elérhető. Az erőssége az alkalmazásoknak, hogy nem egy Unibet app van összesen, hanem három is. Amire mindenképp oda kell figyelni, hogy az alkalmazások a Google Play és Apple App Store magyarországi szabályozásai miatt nem érhetőek el az áruházban, viszont könnyen letölthetőek az Unibet honlapjáról.

Milyen Unibet alkalamzások vannak?

 • Sport
 • Kaszinó
 • Póker
Unibet alkalmazások elérése

Hogyan töltheted le az Unibet Android alkalmazást?

 1. A telefon böngészőjéből menj fel az Unibet oldalára.
 2. A fejlécben érints az alkalmazások felületre.
 3. Válaszd ki a sport alkalmazást.
 4. Érints a letöltésre.

Az Android Unibet app ezután letöltődik a telefonod letöltések mappájába. Innen két-három érintésből pedig fel is telepíthető. Abban az esetben, ha telefonon nem jelenik meg az app a weboldalon, akkor a laptopon is letöltheted, majd a laptopodról Bluetooth átküldheted a telefonodra a letöltött .apk telepítőfájlt.

Az Unibet Android alkalmazás telepítése:

 1. A letöltött fájl a telefon Fájlok/Letöltések mappájában van.
 2. Innen tudod elindítani a telepítőt.
 3. Engedélyezd a telepítést a telefonodnak.
 4. Az app települ és megjelenik az alkalmazások között.

Az Unibet app onnantól kezdve, hogy feltelepül teljesen úgy működik, mintha csak a Store-ból töltötted volna le.

Unibet app letöltés

Unibet app letöltési útmutató - Töltsd le az Unibet mobil alkalmazást

11 május 2022

Kövesd a következő néhány lépést, amely bemutatja, hogyan töltheted le az Unibet app Android, vagy iOS változatát Magyarországon. Tudj meg többet

Unibet Sportfogadás

🌟Az Unibet az egyik legjobban kiépült sportfogadási oldal. A sportok száma itt is bőven meghaladja a 30-at, valamint az egyes sportágak alatt is bőven van miből választani, ami a különböző országokat, valamint az egyes országokon belüli eseményeket, ligákat, versenyeket illeti. Angliában például a Premier League mellett alsóbb osztályú eseményekre is fogadhatunk, ami végül 14 kupasorozat eseményeit jelenti.

🌟Itt is megtalálható minden klasszikus sportág, rengeteg foci, de ugyanúgy lehet fogadást kötni a különböző amerikai sportokra (egyetemi szinten is), de van bőven küzdősport és motorsport is. A fogadási kínálat sokszínűségét pedig jól mutatja, hogy minden egyéb mellett olyan érdekességet is találhatsz, mint a sakk, a szörf, a vitorlás sportok, vagy éppen a téli sportok.

🌟A sportfogadási piacok területén sincs hiány az Unibet-nél. Ez a fogadó oldal az egyik olyan, ami minden ismert és keresett fogadási piacot felkínál az eseményekre. Vannak különböző hendikep opciók, beleértve a háromesélyes hendikepet, valamint az ázsiai hendikepet is. Fogadhatsz többek között szögletekre, gólokra, lapokra, intervallumokra, meccs és esemény statisztikákra, speciálisokra, konkrétan bármire.

🌟A kényelmi funkciókat tekintve pedig az Unibet biztosít iOS és Android alkalmazásokat is, amiket bárki letölthet az Unibet weboldaláról.

🌟Fontos még kiemelni, hogy itt is van cash out funkció, tehát idő előtt is ki lehet fizetni.

🌟Van élő közvetítés is az eseményekre, egyedi Unibet fogadáskészítő, valamint Skrill és Mastercard kifizetés is.

Unibet Sportfogadas

Minden klasszikus, népszerű esemény ott van az Unibet kínálatában.

Unibet Élő Közvetítés

Az események élő közvetítése a sportfogadási oldalakon az egyik legjobb kényelmi funkció, de az egyik legnagyobb ritkaság is Magyarországon. Jelen pillanatban mindössze csak néhány olyan oldal van, ahol ez a szolgáltatás elérhető és ezek közül az egyik az Unibet. Élő közvetés elérhető még a Bet365 és a Betfair oldalán is.

Az Unibet-en egy kis TV jel, egy Play ikonnal már jelzi előre, ha az eseményre lesz élő közvetítés is. A szolgáltatás eléréshez pedig aktív felhasználónak kell lenni, tehát kell, hogy legyen egyenleg a számládon, ahhoz, hogy elinduljon a stream. Évente pedig nagyjából 35 000 eseményre biztosít élő közvetítést az Unibet.

Unibet Live Streaming

Az Unibet élő fogadásokat live streaming is kíséri.

Unibet Megbízhatóság

Elérhető Magyarországról legálisan az Unibet? Megbízható fogadó oldal?

Az Unibet magyar oldala egy teljesen szabadon, legálisan használható sportfogadási oldal. Rendelkezik engedéllyel, valamint további független szervek is minősítették és jóváhagyták az oldalt. Az engedélyét a Malta Gaming Authority állította ki MGA/B2C/106/2000-es számon. Ez az engedély 2028. augusztus 17-ig érvényes.

Az Unibet-et további olyan független szervek is jóváhagyták biztonság és megbízhatóság szempontjából, mint pl. az EGBA, az IBIA, vagy az eCOGRA. A fogadóiroda ma máltai központtal rendelkezik, az üzemeltetője pedig a Trannel International Ltd. Továbbá az Unibet a neves Kindred Csoport tagja, akik több nevesebb sportfogadási márkát is üzemeltetnek.

Az Unibet Magyarországon is szabályosan működik. Ezen az oldalon a sportfogadás kerül a középpontba és minden úgy működik, ahogy azt elvárhatni lehet.

Unibet Ügyfélszolgálat

Habár nem lehet 0-24-ben magyarul elérni az Unibet ügyfélszolgálatot, de amikor igen, akkor pontos és gyors a tájékoztatás.

  Unibet Ügyfélszogálati Elérhetőségek
  1. Élő Chat: 💬 Az élő chat magyarul mindössze 11:00 és 19:00 között érhető el. A profilból is elindítható, valamint képernyő tetején elhelyezkedő Segítség felületre kattintva is. A Segítségen belül, ha rákeresel, hogy kapcsolatfelvétel, akkor az első találat, máris az ügyfélszolgálati elérhetőségek lesznek, linkekkel ellátva. Ez az ügyfélszolgálat magyar nyelven is elérhető és nagyon gyorsan és pontosan válaszol.
  2. Email: 📧 A Kapcsolatfelvételen belül megjelenő email linkre kattintva is küldhetsz email-t, viszont ha bármi probléma lenne és egy konkrét email címre lenne szükség, akkor Az általános szerződési feltételekben megjelenik egy info-hu@unibetsupport.com email cím.
  3. Telefon: 📞 A legutóbbi értesüléseink szerinte különálló telefonos ügyfélszolgálati elérhetőséggel jelenleg nem rendelkezik az Unibet.
  4. Élő chat angol: 💬 az angol nyelvű élő chat 7/24-ben elérhető.

  Unibet Kaszinó

  Az Unibet kaszinó felülete sem szenved hiányt. Mit találhattok az Unibet kaszinóban?

  • Több mint 500 kaszinójáték
  • Nyerőgépek
  • Jackpotok
  • Unibet exkluzív játékok
  • Megaways játékok
  • Élő kaszinó
  • Asztali játékok

  Az Unibet kaszinójátékai pedig akár valódi téttel, de akár szórakozásból, demó módban is kipróbálhatóak, használhatóak.

  További információ az Unibet kaszinóról

  Unibet élő kaszinó, asztali és kártyajátékok:

  • Rulettek
  • Blackjack
  • Blackjack Multihand Variációk
  • Baccarat

  Ezek kaszinójátékok az élő kaszinóban is megtalálhatóak, valamint több különböző variációban is elérhetőek.

  Ami további pozitívum az Unibet kaszinótól, hogy a kaszinójátékait is folyamatosan frissíti, így bármikor megjelenhet egy-egy újabb Baccarat, vagy Blackjack típus.

  Unibet Kaszinóbónusz

  100% Kaszinó bónusz 60 000 HUF-ig
  +60 ingyen pörgetés

  Akárcsak a Sport menüben, az Unibet kaszinóra is kínál bónuszokat, beleértve az új játékos bónuszt is.

  Unibet Kaszinó Bónusz:

  1. Kattints a fenti Kiváltás gombra.
  2. Hozz létre egy Unibet fiókot.
  3. Hitelesítsd a fiókod.
  4. Végezd el az első befizetésed és fogadd el a bónusz ajánlatot.
  5. Fizess be min. 4000 HUF, max. 60 000 HUF értékben.

  Ezután a bónusz megjelenik a profilodban és használhatod is. A bónusz összege pedig megegyezik az első befizetésed összegével.

  Unibet Kaszinóbónusz Felhasználás & Szabályzat
  • A bónuszt akkor kkapod meg, ha az első befizetésednél elfogadod az ajánlatot.
  • Az első befizetés összegének min. 4000 HUF, max. 60 000 HUF között kell lennie.
  • A megforgatási követelmények kaszinójátékokra és nyerőgépekre x20. (Az x20 a bónusz összegének a hússzorosát jelenti. Addig kell játszani, amíg a bónusz összege el nem éri az értéke hússzorosát.)
  • A megforgatási követelmények élő kaszinóra x25
  • A bónusz felhasználására 30 nap áll rendelkezésre. A határidő lejárta után a bónusz és a bónuszból származó nyeremények elvesznek.

  Mielőtt igényled az Unibet kaszinó bónuszát, mindenképp olvasd végig a bónusz teljes felhasználási és teljesítési szabályzatát, hogy teljes mértékben tisztában légy a feltételekkel.

  Unibet HU végszó

  Unibet összegzés

  Az Unibet határozottan Magyarország egyik legjobb sportfogadási oldala. Talán egyedül a bet365 tudja maga mögött tartani, de ez a két oldal nem csak itthon, de globálisan is küzd a egymással.

  Az Unibet egy olyan sportfogadó oldal, ami nem akar megtéveszteni, vagy reklámokkal bombázni.

  Ezen az oldalon is sportfogadás kerül a középpontba, de az minden platformon, amit az Unibet alkalmazások nagyon jól támogatnak.

  Ami még tovább javítja az Unibet megbízhatóságát, az a fiókhitelesítési folyamata. Az Unibet-en csak olyan játékosok kezdhetnek el fogadni, akik igazolják, hogy szabályos keretek között szeretnének csatlakozni a sportfogadási közösséghez.

  Az Unibet összességében ténylegesen a legjobb oddsokat, a legjobb sportfogadási funkciókat és piacokat hozza el a játékosoknak.

  Nem véletlenül tartozik globálisan a sportfogadási elitbe.

  Unibet Gyakran ismételt kérdések-GYIK

  🔎 Mi az Unibet?

  Az Unibet egy nagyon népszerű sportfogadási oldal, amit globálisan milliók használnak.

  Az Unibet magyar oldallal is rendelkezik és magyar játékosokat is elfogad.

  Az oldal a híres Kindred Csoport tagja, akik több nevesebb sportfogadási és online kaszinó márkát is üzemeltetnek.

  Az Unibet több engedéllyel is rendelkezik, többek között a Malta Gaming Authority által kiállított típussal is.

  Az Unibet magyar népszerűségét tovább növeli, hogy olyan egyedi lehetőségek is vannak az oldalon, mint a live streaming, a telefonos alkalmazások, a fogadásépítők, vagy éppen a hendikep variációk, beleértve az ázsiai hendikepet is.

  Az Unibet nemcsak Magyarország, de a világ egyik vezető sportfogadási oldala is.

  💵Hogyan tudok kifizetni az Unibet oldalán?

  Ha Unibet kifizetést kezdeményezel, akkor a következő kifizetési lehetőségek állnak rendelkezésre:

  • Mastercard/Visa/Maestro
  • Skrill, Neteller
  • Apple Pay, Paypal
  • Much Better
  • Banki Átutalás

  Az Unibet kifizetései a választott rendszertől is függnek, de általánosságban 1-3 nap alatt teljesülnek.

  A minimum limitek nagyjából 3000-4000 HUF között mozognak és nem számol fel pénzt az Unibet kifizetésekre.

  Nagyon fontos, hogy csak olyan eszközzel tudsz majd Unibet kifizetést kezdeményezni, amivel már legalább egyszer befizetést is kezdeményeztél.

  Az Unibet kifizetéseit pedig profilodból, vagy az egyenlegedre kattintva indíthatod el. Itt már csak ki kell választani a kifizetési rendszert, megadni az összeget és elindítani a folyamatot.

  ⏳Mennyi időbe telik, amíg teljesül az Unibet kifizetés?

  Az Unibet kifizetések a kérvény leadásától, valamint választott kifizetés típusától függnek.

  • E-pénztárcák esetében már pár óra alatt megérkezhet a kifizetés
  • Betéti kártyák (pl Mastercard) esetén 1-3 munkanap.
  • Banki átutalási rendszerek esetén pedig egy hétbe is beletelhet.

  💰Mit jelent az Unibet bónusz?

  Az Unibet bónusz rendszere több részből épül fel. Először is beszélhetünk az Unibet regisztrációs bónuszról, valamint a megújuló ajánlatokról.

  Unibet Regisztrációs Bónusz

  Ez az Unibet bónusz minden új játékosnak a rendelkezésére áll. Akár már a regisztráció alatt, de azután is bármikor felvehető, egészen az első befizetés elvégzéséig.

  Unibet Bónuszok

  A regisztrációs bónuszon felül azonban további megújuló ajánlat is van. Az Unibet bónuszai közé tartoznak az ingyenes fogadási ajánlatok is.

  Ebben az esetben, ha teljesíted az adott Unibet bónusz feltételeit, akkor az oldal ingyenes fogadási összeggel, kreditekkel ajándékoz meg.

  Az Unibet bónuszairól, típusairól mindig részletes leírást találsz az Unibet promóciók felület alatt.

  Irány az Unibet

  🌟Mitől más az Unibet, mint a többi oldal?

  Az Unibet már egy jól kiépült márka, több mint 20 éves tapasztalattal. A rengeteg sport mellett pedig egyedi tulajdonságai is vannak.

  • Ténylegesen a legjobb oddsok
  • Unibet bónuszok - ingyenes fogadások
  • Fogadásépítő
  • Ázsiai hendikep
  • Háromesélyes hendikep
  • Live streaming
  • Élő fogadás
  • Cash out
  • iOS és Android app
  • Modern kezelőfelület
  • Pontos kifizetés
  • Népszerű kifizetési rendszerek
  • Mastercard/Visa is
  • Engedéllyel rendelkező oldal

  Az Unibet magában hordoz minden olyan tulajdonságot, amit egy sportfogadási irodában keresnek az érdeklődők.

  🔴Az Unibet-nél is van élő fogadás?

  Igen, az Unibet élő fogadási felülettel is rendelkezik. Az élő fogadásokra pedig majdhogynem korlátlan mennyiségű sportfogadási piac is elérhető.

  Egyedi ajánlat a fogadáskészítő, valamint a live streaming. Az élő fogadásokat élőben is követhetitek az Unibet-en.

  Van még továbbá cash out funkció is. Az Unibet élő fogadási rendszere pedig az alkalmazásban is elérhető.

  📱Van Unibet app?

  Az Unibet hivatalos oldaláról könnyen letölthető az iOS és Android Unibet app is, függetlenül attól, hogy van-e már fiókod.

  Unibet app - letöltés

  1. A telefon böngészőjéből menj fel az Unibet honlapjára
  2. A fejlécben válaszd ki az Alkalmazásokra menüpontot
  3. Érints a sport alkalmazásra
  4. Végül pedig kattints a letöltésre

  Unibet app - telepítés

  1. Az app letöltődik a telefon Fájlok/Letöltések mappájába
  2. Innen a fájlra érintve tudod elindítani a telepítést
  3. Engedélyezd a telepítést
  4. Az app települ

  Ezután az Unibet app megjelenik az alkalmazások között és ugyanúgy használható, mintha a Store-ból telepítetted volna.

  Unibet Értékelés

  Unibet Sport Bónusz

  Megduplázott Bónusz 10 000 HUF-ig