2022 es foci vb eselyek es a legfrissebb vb oddsok
Cikk

2022-es foci VB fogadási esélyek - A legfrissebb VB oddsok és VB esélyek

12 szeptember 2022

Itt vannak a 2022-es Labdarúgó VB fogadási esélyek és oddsok - Brazília a favorit, Harry Kane lesz a gólkirály?

Foci VB fogadási esélyek és oddsok

A 2022-es katari labdarúgó világbajnokságra már most elérhetőek a fogadási esélyek nemcsak a csoportkörre, de a VB teljes egészére.

Fogadhatsz már most arra, hogy ki jut be a VB döntőbe, vagy arra, hogy kik játszák a döntőt, ki lesz a legjobb játékos, vagy éppen arra is, hogy melyik ország meddig jut el a foci VB-n.

Abban az esetben, ha a pedig mindössze a legjobb VB oddsokat és a legjobb VB fogadási esélyeket, lehetőségeket keresed, akkor a Bet365 és az 22bet az az oldal, ahol a legjobb szorzókon és a legtöbb lehetőségre köthetsz fogadásokat a világbajnokságra.

➡️ Tovább a Bet365 honlapjára.

➡️ Tovább az 22bet honlapjára.

2022-es foci VB fogadási esélyek: Ki nyeri meg a tornát?

A 2022-es labdarúgó világbajnokság legnagyobb esélyese Brazília. A brazil válogatott mellett még Anglia, Franciaország, Argentína és Spanyolország tartozik a legesélyesebb a végső győzelemre.

Melyik ország a legesélyesebb a katari VB győzelemre?

Érdekesség, hogy az versenyeken jól teljesítő Németország nem került túlságosan az esélyesek közé és jelenleg mindössze 11.00-ás oddsokon lehet fogadni rájuk, mint a VB legesélyesebb győztesére.

Ami még érdekes lehet sokak számára, az a portugál válogatott. Cristiano Ronaldo az ötödik labdarúgó világbajnokságára készül és majdhogynem biztos, hogy ez az utolsó VB-je. A portugál válogatott elég erős, így okozhatnak meglepetést.

VB döntő fogadás

A legnagyobb fogadóirodák már a labdarúgó vb kezdete előtt is mérlegelik az esélyeket a VB-re és már hónapokkal az első meccs előtt is lehet fogadást kötni többet között a döntőre is.

Foci VB döntő fogadási esélyek

A legnagyobb fogadóirodák közül a Bet365, és a Unibet is arra tippel, hogy Brazília játssza majd a döntőt Angliával, vagy Franciaországgal.

Az esélyek és az oddsok a VB előrehaladtával természetesen változni fognak, így érdemes lesz mind a 3 csapatra odafigyelni.

Ami meglepetés lehet sokak számára, hogy a belgák arany generációja már nem feltétlenül tartozik a legesélyesebb csapatok közé és mindössze csak a hetedik legesélyesebbnek tartott ország a döntőbe jutásra.

A meglepetést sokak szerint pedig a holland válogatott okozhatja. A már a tavalyi EB-en jól teljesítő csapat az idei foci VB-n már sokkal esélyesebb, mint a korábbi években.

VB fogadások a gólkirályra

2022-es katari labdarúgó világbajnokság legesélyesebb játékosa a gólkirályi címre ismét Harry Kane lesz. A különböző sportfogadási oldalak 8.00-a körüli oddsokat kínálnak Kane-re, mint a legtöbb gólt szerző játékosra.

VB fogadás a gólkirályi címre

VB fogadási esélyek a legtöbb gólpasszt adó játékosra

A gólkirályi cím mellet egyes fogadóirodák a legtöbb gólpasszt adó játékosra is lehet fogadásokat kötni a foci VB-n.

VB fogadási oddsok és esélyek a legtöbb gólpasszt adó játékosra.

Az esélyek itt sokkal kiegyenlítettebbek és eddig egyedül az Unibet biztosít oddsokat a gólpasszokra.

A legtöbb gólpasszt adó játékos címre egyelőre a belga válogatott játékosa, Kevin De Bruyne a legesélyesebb, akit Neymar, Messi és Mbappe követ.

Foci VB fogadás az elődöntőre

A sportfogadási oldalak pedig úgy sejtik, hogy Brazília mellett, Angliának, Franciaországnak és Spanyolországnak van a legnagyobb esélye, hogy bejusson a VB elődöntőbe.

VB fogadási oddsok és esélyek az elődöntőbe jutásra

Mindemellett érdemes lehet szem előtt tartani még a hollandokat, valamint az egészen fiatal, de tapasztalt Bundesliga és Premier League játékosokkal érkező németeket is figyelemmel követni, mert nekik is megvan minden esélyük, hogy bejussanak a VB elődöntőjébe.

Foci VB fogadási esélyek a negyeddöntőbe jutásra

A klasszikus nagy válogatottak mellett a negyeddöntőbe jutáshoz még egészen nagy meglepetések is lehetnek.

VB fogadási esélyek és oddsok a negyeddöntőbe jutáshoz

Jó eséllyel juthat be a VB negyeddöntőbe Dánia, Horvátország, Svájc, valamint az európai országokon kívül Uruguay és Mexikó is esélyes a foci VB negyeddöntőbe jutásra.

VB fogadási esélyek és oddsok a győztes csoportra

A Betfair, az Unibet valamint a Bet365 sportfogadási oldal arra is biztosít oddsokat és fogadási lehetőségeket, hogy megtippelhesd azt a csoportot, ahonnét a végső győztes fog kikerülni.

VB fogadási esélyek és oddsok a győztes csoportjára

Esélyek, oddsok és foci Vb fogadások kisesésekre

Arra is lehet fogadást kötni a 2022-es katari futball VB-n, hogy melyik csapatnak milyen esélyei vannak a kiesésre.

Ennek megfelelően országonként lebontva vannak oddsok arra, hogy egy-egy ország a foci VB mely stádiumában eshet ki.

VB fogadási esélyek és oddsok a kiesés idejére való fogadáshoz

A következő listában Anlián keresztül leveztve láthatod, hogyan is lehet fogadni a kiesésre, milyen esélyei vannak Anglia válogatottjának a kiesésre a különböző fázisokban.

Ezek a VB fogadási esélyek pedig mind a 32 résztvevő országra elérhetőek, nem csak Angliára.

2022-es foci VB esélyek és oddsok - összefoglaló

A legjobb oddsok és a legjobb foci VB fogadási esélyek

Magyarországon a TippmixPro után a Bet365, az 22bet, a Betfair és a Rabona biztosítja majd a legtöbb fogadási lehetőséget a 2022-es katari futball VB-re.

Az esélyek között van lehetőséged fogadni a VB döntőre, a világbajnokság különböző szakaszaira már egészen a csoportkörtől kezdve.

Emellett pedig az 22bet a Bet365, valamint a Betfair és a Rabona sportfogadási oldalakon jóformán egyenlő mértékben a legmagasabb oddsokon fogadhatsz a VB mind a 62 mérkőzésére.

Az esélyek között pedig még fogadhatsz továbbá olyan eseményekre is, mint a gólkirály, vagy a legtöbb gólpasszt adó játékos, vagy éppen a győztes csapat csoportja.

A futball VB-t tekintve pedig a legmagasabb oddsokon és a legtöbb elérhető eseményen a Bet365 és az 22bet oldalán fogadhattok.

A VB esélyek és oddsok mellett további, részletes információt is találsz a legjobb 2022-es foci VB fogadási oldalakról az arra dedikált oldalunkon.

2022-es foci VB esélyek és oddsok GYIK

Melyik fogadó oldalon vannak a legjobb oddsok a 2022-es VB-re?

A Bet365 biztosítja a legmagasabb oddsokat a 2022-es labdarúgó világbajnokság sportfogadásaira.

Melyik csapatok a legesélyesebbek a 2022-es VB döntő fogadásra?

Brazília mellett még Anglia és Franciaország a legesélyesebb csapatok a VB döntőre történő sportfogadáshoz.

Mik a legjobb oddsok a VB gólkirályi címre?

Harry Kane 8.00-ás oddsokon fogadható a Bet365-nél. Emellett a Bet365 10.00-ás oddsokon adja Kylian Mbappe esélyeit a gólkirályi címre.

Hol fogadhatok a foci VB döntőre?

A döntőre a legjobb esélyekkel és oddsokkal a Bet365-nél, valamint az Unibet-nél lehet.

Mik a leggyakoribb futball VB fogadási esélyek?

A mecceken felül lehet még sportfogadást kötni:

  • VB döntőre.
  • A döntőbe jutó országokra.
  • Az elődöntőbe jutó országokra.
  • A negyeddöntőbe jutó országokra.
  • Kik jutnak tovább a csoportból.
  • Kik esnek ki a csoportban.
  • Ki lesz a gólkir

Mik az oddsok és esélyek a csoportkörre fogdáshoz?

A legjobb oddsok és a legátláthatóbb fogadási lehetőségek és esélyek a csoportkörre történő fogadáshoz a Bet365 és az Unibet honlapján láthatóak.

További segédlet a foci VB fogadáshoz

2022-es foci VB fogadási ajánlatok - listába rendezve a legjobb VB bónuszok

8 szeptember 2022

Válogass a különböző sportfogadási bónuszok és ajánlatok közül a 2022-es Katari foci VB-re. Tudd meg, hogy melyik a legjobb VB fogadási bónusz és milyen további lehetőségek vannak ... Tudj meg többet

Bet365 Foci VB Fogadás - Fogadási Lehetőségek a Labdarúgó VB-re a Bet365-től.

13 szeptember 2022

A Bet365 biztosítja az egyik legszéleskörűbb és legváltozatosabb sportfogadási lehetőségeket a legmagasabb oddsokon a 2022-es labdarúgó VB-re. Tudj meg többet